• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çocuk sevgi gördüğü yere koşar vakit geçirmek ister ama hiçbi sevgi anne sevgisinden üstün değildir o zamanlar bende aynı senin gibi sinir olup düşünüyordum kızım 3 yaşındayken babanesinde kalmak isterdi gönderirdim ama ben olmadığım için her saat başı arar benimle konuşurdu bir gece zor kalırdı ben gelcem diye üzülürdü annesiz büyümüş biri olarak tüm içtenliğimle söylüyorum annem yada babam dünyanın en kötü insanı da olsa keşke yanımda olsaydı bana annelik yapsaydı bir kere sarılmasa bile ilgi göstermesi bile yinede yanımda gözümün önünde olsaydı eminim doğumdan sonra herşey yoluna girer kızınızın aklı erdikçe size daha çok sarılacak şuan iki kızımda babanesi kalın bizde desede kalmıyorlar evimize gidelim annemizle diyolar önceden beni bırakıp kalmak istediklerinde bile üzülürdüm nasıl beni bırakıp kalabiliyorlar diye ama o küçücük kalplerinde sevgi gördükleri kişilere öyle büyük yer veriyorlar ki sevgi gördükleri kişilerle de vakit geçirmek onlar için büyük mutluluk oluyo ama annelerinin yeri hep ayrı ve gerçekten doldurulmayacak bir boşluk kimsenin sevgisi ilgisi anne sevgisinin ilgisinin yerini alamaz dolduramaz da içiniz rahat olsun 😌♥️
gerçekten moral oldu bana söyledikleriniz :) inşallahh doğumdan sonra çok daha güzel olacak sırf daha çok ilgilenebilmek için 3 ay falan da ücretsiz izin alabiliyorum onu da kullanıcam kızımı bir de 5,5 aylık bıraktım maalesef :( şimdi oğlumu da bırakmak istemiyorum 9 aylık olana kadar ikisinin de yanında olursam daha da güçlenir bağımız diye düşünüyorum :) sonra zaten yine babane biraz büyüyünce kreş olacak.

Simdi bu nst ye gore benim hic kasilmam sancım olmamis gibi gözükuyo sanirim daha doktor görmesi

Eklentiler

• 20230414_152418.webp
    20230414_152418.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar selaam, mayıs annesi olacakken sanırım nisan annesi olacağım. 37+1 deyim ve kolestaz olmuşum. Son dönem kaşıntılarım vardı, doktor karaciğer enzimlerime baktı, bugün de NST ye bakıldı, safra asitleri için kan alındı. Yarınki kan sonuçlarına göre bu hafta hemen alabiliriz dedi. Annem ve kardeşlerim hemen son eksiklikleri tamamlama derdine girdi, yarın da benim evi temizleyecekler nolur nolmaz diye. Heyecan dorukta anlayacağınız. Bol bol dua edin, sizlerin desteği çok başka... :dua:
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğru zamanda gelir bebeğiniz 🤲
Kızlar selam bende doğum yaptım ikiz bebeklerime. 34+6 da suyumun gelmesiyle . Şuan küvezdeler.🤗
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊

Bende tahin pekmezi cok seviyorim yiyorum en son 2.80 gramda bakalim bugün nekadar diyecek doktoe
Hadi inşallah güzel kilolar almıştır bebiş
gerçekten moral oldu bana söyledikleriniz :) inşallahh doğumdan sonra çok daha güzel olacak sırf daha çok ilgilenebilmek için 3 ay falan da ücretsiz izin alabiliyorum onu da kullanıcam kızımı bir de 5,5 aylık bıraktım maalesef :KK43: şimdi oğlumu da bırakmak istemiyorum 9 aylık olana kadar ikisinin de yanında olursam daha da güçlenir bağımız diye düşünüyorum :) sonra zaten yine babane biraz büyüyünce kreş olacak.
En güzeli bol bol vakit geçirmek bugğnler BİRDAHA yaşanmayacak geri gelmeyecek tadını çıkarın kullanın izinlerinizi moral olmasına çok sevindim nasıl duygular olduğunu çok iyi biliyorum çünkü 🥰

Simdi bu nst ye gore benim hic kasilmam sancım olmamis gibi gözükuyo sanirim daha doktor görmesi
Hiç yok gerçekten benim kasılmalar sertleşmeler var nst dalgalı dalgalı doktor bi sorun yok gayet iyi dedi ama kızlarımda benim de sizin gibi hep sancısız böyle dümdüz çıkıyordu

Öyle çok var ki onu seninkinliğin belirliyormuş aslında bnm ebe öyle dedi tamamen salgıladığı hormon ve bebekle alakalı düşünme bunu dedi
Benim de ilk ama o açılmalar psikolojik, Kesinlikle katılıyorum...
Selam kızlar bugün Dr a gittim her şey yolunda çok şükür bebeğimin kafası başından beri ileride gözüküyor 2 hafta kadar normal doğum istiyorum ama dr bu şekilde büyük giderse biraz zorlanırsın dedi sanırım 39 40 a kadar gelmezse sezeryan olurum gibime geliyo bu şekilde olup normal doğum yapan var mı aranızda ya da çevrenizde
Benim doktor da ebe de aynı şeyi söyledi papağan gibi... çünkü kimsenin işine gelmiyor bilinmezlik. Doktor kendi mesai saatinin dışına çıkmak istemiyor ebeler bir an önce gelsin diye bakıyorlar. Şimdiki hastanelerin çoğunun sistemi böyle genellikle eski doktorlar bunu önemsiyordu, iri olsa da sizi germiyordu. Sağlık sorununuz yoksa sezeryan düşünmeyin derim. Ufak bir kesik mi yoksa koca karından kesik mi daha iyi? Ayrıca bebeğinizi kucağınıza alırken karnınızda duyacağınız rahatsızlık mı çabuk toparlanamamak mı istersiniz? Normal doğum da kolay değil tabiki ama sağlık sorununuz olmadıkça bebeğinizle alakalı sorun yaratmadıkça çevrenize kulak asmayın derim.

Benim de kafa karın çevresi 1 hafta 10 gün kadar ileride. Kilo boy 2 hafta ileride ama bebek allah izin verdikçe en doğru zamanda gelecektir bana.

Kızlar benim 2 3 saattir kasıklarımda aşırı baskı hissi var daha önce doğum yapanlar biliyomu acaba bu kanala yerleşme belirtisi felan olabilir mi
O baskı hissi ve adet sancısı gibi ağrılar bendede oluyo 2 3 gündür baskı 1 haftadır oluyo karnımda baya indi aşağı biraz ayakta dursam ayaklarımın rengi değişiyo kıpkırmızı oluyo normal doğum yapmak nasip olmadı önceki sezeryanlarımdada bebek hep yukardaydi aşağı inmediler ilk defa başıma geliyo benimde merak ediyorum

O baskı hissi ve adet sancısı gibi ağrılar bendede oluyo 2 3 gündür baskı 1 haftadır oluyo karnımda baya indi aşağı biraz ayakta dursam ayaklarımın rengi değişiyo kıpkırmızı oluyo normal doğum yapmak nasip olmadı önceki sezeryanlarımdada bebek hep yukardaydi aşağı inmediler ilk defa başıma geliyo benimde merak ediyorum
Benim 3 4 gün önceydi kontrolüm doktor bebek bas asagı ama kanalda değil demişti evet benimde adet ağrısı gibi bi agrı var karnım asagı indimi hiç farkedemiyorum benim çarşamba doktor kontrolüm benden önce giderseniz bu konuda doktor bisey derse haber verin lütfen 🥺

Kızlar benim 2 3 saattir kasıklarımda aşırı baskı hissi var daha önce doğum yapanlar biliyomu acaba bu kanala yerleşme belirtisi felan olabilir mi
baskı hissi bende 10 gndür var ağrılı hemde baya çok ama bence belirti değil, şimdiye doğması lazımdı benimkinin :) baya elimle tutuyorum sanki çıkacak gibi bi his, doktor bebeğin başı aşağıda kilo da aldı normal demişti

Benim 3 4 gün önceydi kontrolüm doktor bebek bas asagı ama kanalda değil demişti evet benimde adet ağrısı gibi bi agrı var karnım asagı indimi hiç farkedemiyorum benim çarşamba doktor kontrolüm benden önce giderseniz bu konuda doktor bisey derse haber verin lütfen 🥺
Benim kontrolüm bayramdan sonraya kalıyo 27nisanda doğurmadan gidebilirim inşallah diye dua ediyorum 10 15 gün arayla foto çekiyordum ordan anladım bende 27 Nisan'da 38 haftalık oluyo 39a girmiş oluyorum daha sezeryana gün vermedi doktorum durabildiği kadar dursun diyo ama bebeğin hareketleri kasıklarımda o kadar aşağı iniyo ki bazen hareketleri aşağı doğru zonkluyo acıyo

Kızlar ya benim kızım kilo almiyor. Muayeneden ciktim dün 33+1 1930 gram. Niye kilo almiyor anlamiyorum. Bayramdan sonra ilk hafta sezeyanla alicam dedi doktor kumara girer bu saatten sonrasi dedi. Kilo yapacak besinler yiyorum ama yok haftalik 100 gram ya aliyor ya almiyor. Protein agirlikli besleniyorum Süt ürünleri tüketiyorum yok. Çok geride kilosu
Ek vitamin kullanabilirsin. Doktorda beslenme dengeni vitamin sağlar ekstra çaba harcamana gerek kalmaz dedi... Ben hem kan ilacı/ hem imom omega/ hem de kalsiyum içiyorum.

Benim kontrolüm bayramdan sonraya kalıyo 27nisanda doğurmadan gidebilirim inşallah diye dua ediyorum 10 15 gün arayla foto çekiyordum ordan anladım bende 27 Nisan'da 38 haftalık oluyo 39a girmiş oluyorum daha sezeryana gün vermedi doktorum durabildiği kadar dursun diyo ama bebeğin hareketleri kasıklarımda o kadar aşağı iniyo ki bazen hareketleri aşağı doğru zonkluyo acıyo
cidden ya çok zor benimki de dursun kafasında ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi ama biz çok zorlanıyoruz :( bende 38+0 da alsın istiyorum en geç söylicem ama bi yandan da haksızlık mı ediyoruz bebeklere diye düşünüyorum :)

Aynı haftadayız ısrar ile sonunda sezeryan günü verdi bayramdan sonraki perşembeye. Bebeğin kalabildiğince içeride kalsın diyor. bacaklarım kasıklarım ağrıyor yürüyorum basıdan, sancım da var dedim. 10 dakika da bir olmuyorsa bir şey olmaz dedi. Benim bebek 1 hafta ileri bunu da hesaba katarsak 40. Haftada sezeryan yapacak inşallah durur içeride.

baskı hissi bende 10 gndür var ağrılı hemde baya çok ama bence belirti değil, şimdiye doğması lazımdı benimkinin :) baya elimle tutuyorum sanki çıkacak gibi bi his, doktor bebeğin başı aşağıda kilo da aldı normal demişti
Ay çok umutlanmıştım oysaki geliyor diye 🤣 olsun sağlıkla vakti zamanlarında gelsinler hepimizin inşallah

Aynı haftadayız ısrar ile sonunda sezeryan günü verdi bayramdan sonraki perşembeye. Bebeğin kalabildiğince içeride kalsın diyor. bacaklarım kasıklarım ağrıyor yürüyorum basıdan, sancım da var dedim. 10 dakika da bir olmuyorsa bir şey olmaz dedi. Benim bebek 1 hafta ileri bunu da hesaba katarsak 40. Haftada sezeryan yapacak inşallah durur içeride.
ilerde olmasına bakmıyor doktorlar sata göre ilerliyorlar bneimde 2 hafta ilerde görünüyor, bir de satı 10 gün de ileri olarak yazdı bu hesaba göre bana vereceği 38 bitimi sezeryan tarihi de 42 haftaya denk geliyor :D o yüzden ona bakmıyorlar sen doktorun dediğini baz al önce gelmek isterse de artık sağlık olsun :)

cidden ya çok zor benimki de dursun kafasında ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi ama biz çok zorlanıyoruz :KK43: bende 38+0 da alsın istiyorum en geç söylicem ama bi yandan da haksızlık mı ediyoruz bebeklere diye düşünüyorum :)
Bende ikilemde kalıyorum 38de olsun istiyordum Nisan sonu ama doktor illa 38bitsin 39a gir öyle gün verelim diyo inatla
Aynı benim doktorumda öyle malesef sancılarım var kasılmalarım var ne gece ne gündüz adam akıllı uyku uyuyamıyorum nst de belli bi here kadar sancı çıksada düzensiz olduğu için normal diyo evin içinde yemek yapmak bile işkence gibi geliyo artık inşallah 27sinde gittiğimde çok uzağa atmaz bide doktorlar nasıl hesaplıyo onuda anlamadım ben mesela şuan benim 36+1 37 olarak yazıyo doktorlarda böyle mi baz alıyo acaba

Back
X