- Konu Sahibi NurseCelline
- #13.781
gerçekten moral oldu bana söyledikleriniz :) inşallahh doğumdan sonra çok daha güzel olacak sırf daha çok ilgilenebilmek için 3 ay falan da ücretsiz izin alabiliyorum onu da kullanıcam kızımı bir de 5,5 aylık bıraktım maalesefÇocuk sevgi gördüğü yere koşar vakit geçirmek ister ama hiçbi sevgi anne sevgisinden üstün değildir o zamanlar bende aynı senin gibi sinir olup düşünüyordum kızım 3 yaşındayken babanesinde kalmak isterdi gönderirdim ama ben olmadığım için her saat başı arar benimle konuşurdu bir gece zor kalırdı ben gelcem diye üzülürdü annesiz büyümüş biri olarak tüm içtenliğimle söylüyorum annem yada babam dünyanın en kötü insanı da olsa keşke yanımda olsaydı bana annelik yapsaydı bir kere sarılmasa bile ilgi göstermesi bile yinede yanımda gözümün önünde olsaydı eminim doğumdan sonra herşey yoluna girer kızınızın aklı erdikçe size daha çok sarılacak şuan iki kızımda babanesi kalın bizde desede kalmıyorlar evimize gidelim annemizle diyolar önceden beni bırakıp kalmak istediklerinde bile üzülürdüm nasıl beni bırakıp kalabiliyorlar diye ama o küçücük kalplerinde sevgi gördükleri kişilere öyle büyük yer veriyorlar ki sevgi gördükleri kişilerle de vakit geçirmek onlar için büyük mutluluk oluyo ama annelerinin yeri hep ayrı ve gerçekten doldurulmayacak bir boşluk kimsenin sevgisi ilgisi anne sevgisinin ilgisinin yerini alamaz dolduramaz da içiniz rahat olsun![]()