- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.221
Hayırlısı olsun inşallah yaDoğum her anne için farklı bir tecrübe hem sezeryan hem normal doğum için daha çok erken konuşmak için. Ben 40 hafta bekledim aşağı inmesi için ama inmedi ve suyum gelmişti sezeryan dönmüştü ama sonrası sancılı oluyor işte sonuçta bıçak altına yatıyorsun normal doğumun rahatlığı olmuyor nasip herşey
Gebeligimiz ayni bende 5+6 yim bugün dun 5+5de kontrolum vardi karindan bakti sadece keseyi gördük vajinal baksa yolkuda gorurdu galibaVajinal baktı canım çok teşekkür ederim
Canım ben düşük yaptığımda doktor bana sadece 1 adet dönemi bekle demişti.Çünkü Adet tarihi belli olunca bebek gelişimi ona göre takip ediliyor. 1 adet dönemi bekledim. Çok şükür ikinci ay denedik hemen hamile kaldım. Düşüğün bacağı içeridedir derler. Sonra hızlı hir şekilde hamile kalabilirsin nasip olursaBende 9eylülde düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Doktor banada korunma hemen kalman daha saglıklı dedi için rahat edicekse bir ay bekle kendini hazır hissettiğinde deneyebilirsin dedi ama işte yeniden aynı seyleri yasarım diye korkuyorum birde regl olsammı diye düşünüyorum en azından tarihi belli olur gibisinden ya hemen olmazsa diyorum ayy cok karmasıktayım napıcagımı sasırdım
Bende 5+6 da keseyi görmüştüm sadece çok şükür 7+6 da kalp atışlarımı duydum sizlere de nasip olsun inşallahGebeligimiz ayni bende 5+6 yim bugün dun 5+5de kontrolum vardi karindan bakti sadece keseyi gördük vajinal baksa yolkuda gorurdu galiba
Her şeyden önemlisi insan tecrübesiz oluyorYa bide ilk gebeliklerde daha farklı bir heyecan oluyor sabırsız oluyor
Merhaba. Hayrlı olsun sag saglim alın kucagınıza insallah. Kist bendede vardı hatta özel hastanede bi doktor kürtaj edip ameliyatlada kisti almam lazım dedi. Sonra iki ayrı doktora gittim 8cm kistim vardı gebelik kisti oldugunu bebegin ordan beslendiğini söylediler o kist bize lazım sonradan küçülecek dediler 6+4de kist 2cm olmustu sonrada gebelikle kaybolduKızlar şimdi doktordan çıktım 5+4 çıktı keseyi karından ultrason ile gördü direk 15 gün sonra bebeği görmek için gel dedi. Sağda 3 cm kist olduğunu söyledi. Bundan öncede aynı doktora gittiğim için daha öncesinde kistim yoktu şimdi nasıl var diye sordum gebelikte oluşuyor bazen sorun olmaz dedi. Başka böyle kisti olan varmı
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Rabbim hepimizi iyi doktorlar ile karşılaştırsın gerçektende yaMerhaba. Hayrlı olsun sag saglim alın kucagınıza insallah. Kist bendede vardı hatta özel hastanede bi doktor kürtaj edip ameliyatlada kisti almam lazım dedi. Sonra iki ayrı doktora gittim 8cm kistim vardı gebelik kisti oldugunu bebegin ordan beslendiğini söylediler o kist bize lazım sonradan küçülecek dediler 6+4de kist 2cm olmustu sonrada gebelikle kayboldu
Yaaa insallah bende hemen kalabilirim korkuyorum ya olmazsa yada yine düşük olursa diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada cok sevindim sizin adınıza sag saglım kucagınıza alırsnz insCanım ben düşük yaptığımda doktor bana sadece 1 adet dönemi bekle demişti.Çünkü Adet tarihi belli olunca bebek gelişimi ona göre takip ediliyor. 1 adet dönemi bekledim. Çok şükür ikinci ay denedik hemen hamile kaldım. Düşüğün bacağı içeridedir derler. Sonra hızlı hir şekilde hamile kalabilirsin nasip olursa
En güzel tarafıda o biliyor musunHer şeyden önemlisi insan tecrübesiz oluyor
Rica ederim hamileligin keyfini cıkarın takmayın kafanızaÇok teşekkür ederim dönüşünüz için. Rabbim hepimizi iyi doktorlar ile karşılaştırsın gerçektende yabenim doktorumda gebelik kisti bu sorun olmaz dedi demekki haklıymış sağolun
5+2 de kesem göründü ama içi gözükmeyince vajinal ultrason ile baktı yolk gözüküyordu ben tedirgin oldum baya doktorum dedi müsade edersen hemen vajinal bakalım dedi baktı. Vajinal baktı mı? 5+2 benim tam yumurtlamama uygun yani vaktinde döllenme olmuş. Seninde gözükür vajinalde diye düşünüyorumİyi gunler arkadaslar bugun kontrolum vardi 5+5 günlüğüm karindan ultrasonla kesem göründü bu haftada kese gormeyi bekleriz dedi ogleden sonra sonuc icin baska doktor vardi on gun sonra kontorle gel bos gebelik ihtimaline karsi dedi olada bilir olmayada bilir dedi icimi bulandirdi yolk saci karından kacinci haftada gordunuz acaba
Benimde 3.03 cikti 25 mg lik euthrox ilaci basladi hamilelikte cok kullanilan bir ilac zarari yok hatta bebegin beyin gelisimi icin artısi var ama doktorum bunun yaninda iyotlu folik asit ic dedi onu merak ettim iyot tavsiyesi alan varmi baska diye.bu arada hayirli olsun saglikla kucağınıza alin insallahBugün pıt pıt duymaya gittim ve duydumm şükürler olsun 7+2 tam sat ile uyumlu çıktı sıpam1 cm olmuş bileee ama tiroidim 3,3 çıktı ilaç yazdı. Belli bir zararı var mı? Araştırıp korkmak istemiyorum
Hayırr tabi ki korkulacak bir şey yokKızlar gebelikte ilk muayeneye gidince vajinal usg ile bakıyorlarmış sanırım ağrı acı oluyor mu tedirgin ediyor beni
Anladım canım insan merak ediyor elimden gelse her gün baktırcam değereBende ilk gittigimde 108 çıkmıştı 15 gun sonra gel dediler canim degerin artip kesenin gorunme ihtimaline karşı on güne gel demiştir
Hic olmuyor benim 2 oldu bu 2 kere baktılar 1 hafta icinde gittigim doktor docent ve iyi bir doktor zarari olsa asla bakmam korkma dediKızlar gebelikte ilk muayeneye gidince vajinal usg ile bakıyorlarmış sanırım ağrı acı oluyor mu tedirgin ediyor beni
Teşekkür ederim inşallah kolay olurHayırr tabi ki korkulacak bir şey yokgerçekten söylüyorum zaten alet çok ince bir şey, tek hissedeceğin şey çok hafif bir yanma oda sanırsam kondom kaynaklı