2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayırlısı olsun inşallah ya benim çevremdeki herkes sezaryanı çok rahat geçirdi o yüzden korkutucu gelmiyor bana daha zaman çok nasılsa belki ilerde fikrim değişir

Canım ben düşük yaptığımda doktor bana sadece 1 adet dönemi bekle demişti.Çünkü Adet tarihi belli olunca bebek gelişimi ona göre takip ediliyor. 1 adet dönemi bekledim. Çok şükür ikinci ay denedik hemen hamile kaldım. Düşüğün bacağı içeridedir derler. Sonra hızlı hir şekilde hamile kalabilirsin nasip olursa

Merhaba. Hayrlı olsun sag saglim alın kucagınıza insallah. Kist bendede vardı hatta özel hastanede bi doktor kürtaj edip ameliyatlada kisti almam lazım dedi. Sonra iki ayrı doktora gittim 8cm kistim vardı gebelik kisti oldugunu bebegin ordan beslendiğini söylediler o kist bize lazım sonradan küçülecek dediler 6+4de kist 2cm olmustu sonrada gebelikle kayboldu

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Rabbim hepimizi iyi doktorlar ile karşılaştırsın gerçektende ya benim doktorumda gebelik kisti bu sorun olmaz dedi demekki haklıymış sağolun

Yaaa insallah bende hemen kalabilirim korkuyorum ya olmazsa yada yine düşük olursa diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada cok sevindim sizin adınıza sag saglım kucagınıza alırsnz ins

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Rabbim hepimizi iyi doktorlar ile karşılaştırsın gerçektende ya benim doktorumda gebelik kisti bu sorun olmaz dedi demekki haklıymış sağolun
Rica ederim hamileligin keyfini cıkarın takmayın kafanıza kendinize ve bebise iyi bakın hoşcakalın

Yumurta çatladıktan sonra akıntısı duran oldu mu aranızda ve sürekli rahimde ağrısı olan geçmeyen bir küçük kramp sinsileri ve kupkuru oldum nedense bileniniz var mı başına gelen

Merhabalar tsh i 2.50 cikip ilaca başlatılan varmi arkadaşlar aranizda tsh 3.03 cikti 25lik euthrox başladi doktor ama ayni zamanda iyotlu folik asit kullan gebelikte iyot zekaya da iyi gelir bebek icin dedi

5+2 de kesem göründü ama içi gözükmeyince vajinal ultrason ile baktı yolk gözüküyordu ben tedirgin oldum baya doktorum dedi müsade edersen hemen vajinal bakalım dedi baktı. Vajinal baktı mı? 5+2 benim tam yumurtlamama uygun yani vaktinde döllenme olmuş. Seninde gözükür vajinalde diye düşünüyorum

Bugün pıt pıt duymaya gittim ve duydumm şükürler olsun 7+2 tam sat ile uyumlu çıktı sıpam 1 cm olmuş bileee ama tiroidim 3,3 çıktı ilaç yazdı. Belli bir zararı var mı? Araştırıp korkmak istemiyorum

Benimde 3.03 cikti 25 mg lik euthrox ilaci basladi hamilelikte cok kullanilan bir ilac zarari yok hatta bebegin beyin gelisimi icin artısi var ama doktorum bunun yaninda iyotlu folik asit ic dedi onu merak ettim iyot tavsiyesi alan varmi baska diye.bu arada hayirli olsun saglikla kucağınıza alin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…