2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah folik asitim noktasında detay vermedi diofol diye bir ilaç verdi bana onu içiyorum ben

Bu arada bayanlar gun icerisinde besl
Teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah folik asitim noktasında detay vermedi diofol diye bir ilaç verdi bana onu içiyorum ben
Tsh 2.50 uzerinde cikinca iyotlu folik asit iyi olur dedi ben normalde folic 1 kullaniyordum.

Merak etmeyin ferrum bebeğiniz üzerinde her hangi yan etki bırakmaz çok ağır ilaçlar kullanıp bilmeden hamile kalan insanlar var doğacak olan her türlü doğuyor içinizi ferah tutun ama gebelik sırasında demir eksikliğine dikkat edin anne adayına ciddi oranda halsizliğe neden olur ben ilk gebeliğimde sürünmüştüm resmen bu gebelikte daha rahatım çünkü 2 ay demir ilacı kullandım gebe kalmadan önce.

Guzel anne adaylari akıntılarınız oluyor mu cok acik sari renk akintilarim oluyor az ve kokusuz .doktorum sari kelimesini duyunca acaba enfeksiyon mu var dedi hemen idrar testi verdim enfeksiyon cikmadi.Bugun biraz yurudum ve yoruldum cok acik sariya yakin akintim bi tik daha belirgin ama yine acik sariydi korktum hemen yatip ayaklarimi diktim havaya.bu akintilar oluyormu sizde de

Yorumun icime su serpti canim bugun düşün düşün bi hal oldum

Merhabalar tsh i 2.50 cikip ilaca başlatılan varmi arkadaşlar aranizda tsh 3.03 cikti 25lik euthrox başladi doktor ama ayni zamanda iyotlu folik asit kullan gebelikte iyot zekaya da iyi gelir bebek icin dedi
Merhaba ben levatron100 kullaniyordum bıraktım 3ay önce kilo sinirlilik ödem ne ararsanız vardi tah 5.5olmus dr hemen tekrar başlamamı ve kesinlikle ömür boyu kullanmamı soyledi,sonuç 10kilo verdim normale döndüm birde hamile kaldim

Oluyor canım bende de akıntı başından beri. İdrar bakıldı benimde temiz çıktı. Ama ben birde progestan kullanıyorum o da yapıyor beyaz akıntı.

Omur boyunca kullancaz bunu evet ya tsh bi bozuldumu gerisi Allaha emanet hep takipte olmak lazim tsh yuksekliginde iyot takviyesi cok basariliymis ilk kez duydum doktor dan sonrada arastirdim yarin folic iyodlu alicam insallah bebegim saglikla sureci tamamlar

Oluyor canım bende de akıntı başından beri. İdrar bakıldı benimde temiz çıktı. Ama ben birde progestan kullanıyorum o da yapıyor beyaz akıntı.
Şu 12 haftayı Allahin izni ile hayirla tamamlasak hersey daha guzel olcak daha once bebegimi kaybettigim icin biraz tedirginim rahat olamıyorum,(

Gebelik boyunca olucak akıntılar ama şuan daha yeni olduğu içim akıntı fazla koku kaşıntı idrarda ağrı yanma olursa druna söyle enfeksiyon baksın idrar yolu enfeksiyonları gebelikte tehlikeli

Gördüğüm kadarıyla çoğumuzda kasık ağrısı var önceki gebeliğimde yok ilk başlarda yaza denk gelmişti bence bu sefer hava değişiminden dolayı benımde kaşık ağrılarım bitmedi havaya hiçbelli olmuyor kollamak gerekir

Yumurta çatladıktan sonra akıntısı duran oldu mu aranızda ve sürekli rahimde ağrısı olan geçmeyen bir küçük kramp sinsileri ve kupkuru oldum nedense bileniniz var mı başına gelen
Beeen.. Adet günüm 2 gün geçene kadar gram akıntım yoktu. Sadece adete 1 hafta kala ağrım başladı. Ara ara kramp oluyordu.

Benim öğrendiğim günden itibaren mide bulantısı istiğfar dis ağrıları baş dönmesi ne varsa yaşıyorum şuan qllah yardımcımız olsun umarım geçer.
Amin sağlıkla tamamlamak nasip olsun. Ben şuanda 8.haftanın içindeyim bulantı kusma koku hassasiyeti en üst noktaya çıktı soğuk su ve tuzlu ayran dışında bir şey göresim yok. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki dua edelim 12.haftada normale dönsün hayat.

Evet ben de aynen bu şekilde oluyor hatta günde 2 defa çamaşır değiştirdiğim bile oldu. Bende de tahliller temiz çıktı akıntının rengi kokusu değişik olmadığı sürece bu şekilde olması gayet normalmiş.

Gebelik boyunca olucak akıntılar ama şuan daha yeni olduğu içim akıntı fazla koku kaşıntı idrarda ağrı yanma olursa druna söyle enfeksiyon baksın idrar yolu enfeksiyonları gebelikte tehlikeli
Idrar testi verdim temiz cikti koku kasinti yanma yok.Ama gecen yil hamileligimdede boyleydi sonra arttti akinti kahverengiye dondu sonrasi kötü yani tedirgin olmayaim diyorum ama kaybim olunca hersey tedirgin ediyor;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…