- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.261
Allah razi olsun içime su serptinizEvet ben de aynen bu şekilde oluyor hatta günde 2 defa çamaşır değiştirdiğim bile oldu. Bende de tahliller temiz çıktı akıntının rengi kokusu değişik olmadığı sürece bu şekilde olması gayet normalmiş.
Valla bazen aniden yataktan kalkinca kasiklarimda agri oluyor ara ara girip çıkıyorGördüğüm kadarıyla çoğumuzda kasık ağrısı var önceki gebeliğimde yok ilk başlarda yaza denk gelmişti bence bu sefer hava değişiminden dolayı benımde kaşık ağrılarım bitmedi havaya hiçbelli olmuyor kollamak gerekir
Bendede en çok bu var ani kalkmalarda kötü oluyorumValla bazen aniden yataktan kalkinca kasiklarimda agri oluyor ara ara girip çıkıyor
Gebeliğiniz hayırlı olsun benim inşallah bı sefer tutmuştur ama göğüs acısı şişliği tam anlamıyla başlamadığı için ve şu akıntı bir anda durunca gerçekten şaştım kaldım.yalnız ayrıca bir konu cevap vermenize sevindim günlerdir yazıyorum kimsemi bakmaz kimsemi yazmaz anneler grubu olunca anne olmayanın sorusu cevaplanmasını kanısını düşündürüyor üzüyor bu durumda yazmanıza gerçekten mutlu oldum teşekkür ederimBeeen.. Adet günüm 2 gün geçene kadar gram akıntım yoktu. Sadece adete 1 hafta kala ağrım başladı. Ara ara kramp oluyordu.
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, günde 3 ceviz tüketiyorum ,süt içiyorum.Evet anne adayları Beslenmenizde ve günlük hayatınızda nelere dikkat etmeye başladınız ?
Ben beslenemiyorum ki dikkat edeyim.Evet anne adayları Beslenmenizde ve günlük hayatınızda nelere dikkat etmeye başladınız ?
Sekeri hayatimdan cikardim ama arada canim disarda yemek istiyor;( disarda yemege de korkuyorum ama yiyorum da;( bi kahvalti bi aksam yemegi yiyorum oglen meyve yiyorum badem ve findik yiyorum o kadar. 59 kilo ile hamile kaldim hayalim 50 kilo ile hamile kalmakti .bu gidisle baya kilo alicam ailemdeki herkes 20 kilonun altina dusmediEvet anne adayları Beslenmenizde ve günlük hayatınızda nelere dikkat etmeye başladınız ?
kendini kasma canim, rahat olursan emin ol hic acimiyorKızlar gebelikte ilk muayeneye gidince vajinal usg ile bakıyorlarmış sanırım ağrı acı oluyor mu tedirgin ediyor beni
Kızlar bugün kontrolden geldim karından baktılar ama göremediler 9 haftalık olmasına rağmen vajinal baktılar sizce bi sorun olur mu siz baktırdınız mı biraz korkuyorum
Alttan muayneye ISRARLA doktorlar bisey olmaz olcak olsa biz yaparmiyiz diyorlar benim ikidir alttan bakılıyor istemiyorum ama doktor docent bir zarari olmaz dedi. Dun tsh icin devlet hastahanesinde kadin doguma gittim illa alttan bakicam dedi bende istemiyorum ben tsh icin kan vermeye geldim dedim o kadar laf ettiki bana ozaman muayene olmamayi tum riskleri goze aliyorum hatta hemsire sinirlendi sen doktora niye kafa tutuyorsun daha mi iyi biliyorsun alttan muayene zararli olsa herkesin bebegi olur dedi bende daha 1 gun once ozel muayene doktorum bakti ne gerek var 24 saat gecmemis dedim ama gercekten igrenc bir kişilikti bin tane laf etti Allaha havale edip ciktim kan verdim tsh icin.. yanibenimde icim hic rahat etmiyir bazi doktorlar hic alttan bakmiyor benim arkadaslarimdan bir kere bile baktiran olmamis ama gel gelelimbenim daha bu kadar yeni olmasina ragmen 2 olduKızlar bugün kontrolden geldim karından baktılar ama göremediler 9 haftalık olmasına rağmen vajinal baktılar sizce bi sorun olur mu siz baktırdınız mı biraz korkuyorum
Normal demişti bana ilk gebeliğimdeki doktorum.Kizlar 5 haftada bebeği görmemesi normalmi anlamadım ben kese var ama küçük daha dedi bilmiyorum
Kızlar bugün kontrolden geldim karından baktılar ama göremediler 9 haftalık olmasına rağmen vajinal baktılar sizce bi sorun olur mu siz baktırdınız mı biraz korkuyorum
Göründü evet kalp atışıda görüldü ama düşük olur mu ki diye de endişe ediyorumHiçbir sorun olmaz canım. Doktor sorun olacağını bile bile neden alttan baksın? İlk haftalarda alttan bakılan usgler her zaman daha sağlıklı sonuçlar veriyor. Alttan bakınca göründü mü?
Aynen öyle bide o şekilde tepki veriyorlar malesef rabbim hepimizin bebeğini korusunAlttan muayneye ISRARLA doktorlar bisey olmaz olcak olsa biz yaparmiyiz diyorlar benim ikidir alttan bakılıyor istemiyorum ama doktor docent bir zarari olmaz dedi. Dun tsh icin devlet hastahanesinde kadin doguma gittim illa alttan bakicam dedi bende istemiyorum ben tsh icin kan vermeye geldim dedim o kadar laf ettiki bana ozaman muayene olmamayi tum riskleri goze aliyorum hatta hemsire sinirlendi sen doktora niye kafa tutuyorsun daha mi iyi biliyorsun alttan muayene zararli olsa herkesin bebegi olur dedi bende daha 1 gun once ozel muayene doktorum bakti ne gerek var 24 saat gecmemis dedim ama gercekten igrenc bir kişilikti bin tane laf etti Allaha havale edip ciktim kan verdim tsh icin.. yanibenimde icim hic rahat etmiyir bazi doktorlar hic alttan bakmiyor benim arkadaslarimdan bir kere bile baktiran olmamis ama gel gelelimbenim daha bu kadar yeni olmasina ragmen 2 oldu
Alttan baktırmasaydın da bu kez göremeyip neden görünmedi diye endişe edecektin canım.Göründü evet kalp atışıda görüldü ama düşük olur mu ki diye de endişe ediyorum
Hayır canım bir zararı olmaz. İlk haftalarda öyle bakılıyor içini ferah tut ne güzel duymuşsun kalp atışı da ne kadarlık şimdi?Göründü evet kalp atışıda görüldü ama düşük olur mu ki diye de endişe ediyorum
Canim genelde doktorlar zarari yok dio bizler evham yapioruz ama bazi doktorda her ihtimale karsi bakmayalim die gonderio ablam üç dogum yaptı üçünde de hic alttan bakmadilar dedi genelde duyduklarim oyle ilk gebeliğimde erken öğrenmiştim yine hep alttan baktilardi gönlünu ferah tut birşey olmuycak insAllah strese sokma vücudunuKızlar bugün kontrolden geldim karından baktılar ama göremediler 9 haftalık olmasına rağmen vajinal baktılar sizce bi sorun olur mu siz baktırdınız mı biraz korkuyorum