2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
5 6 haftanı haftalar çok erken haftalar drlar kesin konuşmaz Kızlar biraz sabırlı olucaz en azından 7 haftalık olana kadar bence bu kadar tedirgin olmayın
Kesin konusmuolarda akillarindan gecen ihtimali de soylemeseler bos gebelik ihtimali de olabilir olacak bişey yok dedim mi insanin icine bir kurt dusuo ister istemez

5 6 haftanı haftalar çok erken haftalar drlar kesin konuşmaz Kızlar biraz sabırlı olucaz en azından 7 haftalık olana kadar bence bu kadar tedirgin olmayın
2tane kimyasl gebelik yaşayınca o kahve lekeler varta insanın aklını başından alıyor canım inan normalde sabırlı sakin biriyimdir fakat 2kez yaşayınca yine mi olacak korkusu basıyor insanı ama olumlu dusunuyorum yerleşme kanamasi olmasını temenni ediyorum buraya yazmak iyi geliyor gerçekten teşekkür ederim hepinize

Arkadaslar selamlar, sizlere bir sorum olacak. Kesem aşağıda oldugu icin düşük tehlikem var. Proluton igne vurunmustum gecen hafta. Bu pazartesi tekrar iğne yapıldı. Kanamam kahverengi akıntım fln yoktu kasıklarımda agri yoktu gayet iyiydim ama igneden sonra yani sali gunu ve bugun kahverengi akıntım var kasıklarımda hafif ağrı var. Normal mi sizce? Boyle bisey yasayan oldu mu

Ben de bir düşük yaptım. Sizi cok iyi anliyorum o kahverengi akintiyi gorunce butun moralim alt ust oluyor. Ama doktorum kanama olmadigi surece bu akintilarin normal oldugunu soyluyor. Ben de kendimi bu sekilde ikna etmeye calisiyorum bu normal bir sıkıntı yok insallah diye. Siz de boyle düşünün pozitif kalmaya çalışın insallah sıkıntı olmayacaktır.

Arkadaşlar merhaba son menstrual tarihim 15 Ağustos. Dün gebelik şüphesiyle acilde kan verdim. Acil doktoru pozitif olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olacağı için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum. Henüz ultrason için erken bir dönem mi? Yani biraz daha bekleyip öyle mi gideyim kadın doğum doktoruna. Kafamda deli sorular:)

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz. Ben ilk gebeliğimde kan testinde pozitif gördükten ertesi gün doktora gitmiştim beta artışı takibi için, bu gebeliğimde ise 2 günde bir kan verdim 2.5 kat artmıştı zaten birkaç gün sonra da doktorumla keseyi gördük. İlk gebeliğiniz olduğu için içinizin rahat etmesi adına direk doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Kızlar şimdi doktordan çıktım 5+4 çıktı keseyi karından ultrason ile gördü direk 15 gün sonra bebeği görmek için gel dedi. Sağda 3 cm kist olduğunu söyledi. Bundan öncede aynı doktora gittiğim için daha öncesinde kistim yoktu şimdi nasıl var diye sordum gebelikte oluşuyor bazen sorun olmaz dedi. Başka böyle kisti olan varmı

Gozin aydin canim darisi bebekle kalp atışına insAllah kist hakkinda bilgim yok malesef

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin gebeliği sorunsuz ilerler. Haklısınız bir kadın doğum doktoruna görünmemde fayda var sanırım. Fırsat bulur bulmaz gideceğim. Bu arada bende ciddi anlamda demir eksikliği var. Ferrum kullanıyordum. Bu bir risk oluşturur mu acaba ? O kadar bilgisizim ki haberi aldığımdan beri bin tane şey kafama takılıyor:)

Benim de var kistim ve maalesef 8 cm. Yakın takipteyim o yüzden.

Hayırlı haberlerle gel canim insAllah bide unutmazsan sorar misin karindan bu hafta icerisinde kese gormek sadece yeterli mi yolk gozukmemesi bos gebelik ihtimalini artirir mi
Canım mesajını gördüğümde çıkmıştım o yüzden soramadım kusura bakma ya ama doktor bana hiç yolk ile alakalı bişey demedi zaten

İnşallah canım.aynen Allah hiçbir anneye düşük ve tehtidini yaşatmasın kahverengi leke görmekten alki çıkıyor insanin iğnemi de yaptırdım inşaallah bebegim sımsıkı tutunacak inanıyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Gözün aydın canım çok sevindim endişe etme kistle beraeber doğum yapanlar var normal dogumla kistin atılıp kaybolduğunu da duymuştum korkma biseycik olmaz inşallah...2gun var aramızda zamanlarimiz çok yakın gerckten

Canım yol sac oluşmuşsa korkma bebişin oluşacak demektir. Haftan çok yeni bebek hemen görünmez bana güven 6 7 haftalık oldun bak o zaman 1 cm lik bi hayat göreceksin ekranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…