- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.981
Doktor 13.haftaya kadar sürer dedi nadir de olsa bazılarınınki 9 ay sürüyormuşBu mide bulantısı ne zaman gececek ya? Kacinci haftaya kadar surecek boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor 13.haftaya kadar sürer dedi nadir de olsa bazılarınınki 9 ay sürüyormuşBu mide bulantısı ne zaman gececek ya? Kacinci haftaya kadar surecek boyle
İnşallah çabuk geçer, okuduklarından etkilenme doktorlar 3. Ayda geçer diyor ama ağır bulantı dönemi 1 haftada geçiyor pek çok kişinin.Bu mide bulantısı ne zaman gececek ya? Kacinci haftaya kadar surecek boyle
Benim ilk haftalarda cok bulantim vardi simdi cok hafifledi bende acaba bir sorunmu var diye kendimi dusunmeden alamiyorumİnşallah çabuk geçer, okuduklarından etkilenme doktorlar 3. Ayda geçer diyor ama ağır bulantı dönemi 1 haftada geçiyor pek çok kişinin.
Ayyy inanmiyorumm aynenn yaa ben de oyleyim. Esim normalde tam tersimdir eksi tuzlu aci bayilan bir insan. O bile limonladigim mercimek koftesini cok fazla olmus diyordu dusunun otelde gecen mercimek koftesi cikti ama var ya nasil limon sikip yiyorum. Yetmedi esime dedim gece benim bundan canim cekecek kesin. Tabakla rica ettik odaya ayirdik biraz limonlu seyler eksi seyler su an cok guzel geliyor. Mide bulantima da iyi geliyor. Bir de mesela su an mandalinalar daha tam tatli degil ya epey eksiler. Ben normalde cok eksi sevmezdim. O mandalinayi bile nasil yiyorum bir gorseniz. Kendime sasiriyorum bence bizimkilerin cinsiyeti ayni cunku yasadigimiz her sey birebir ayni neredeyse. Acaba kiz mi erkek mi onu cok merak ediyorum. Saglikli olmasindan baska rabbimden hicbir sey istemiyorum ama ben normalde de biraz kiz hastasi bir insanim. Gonlumden biraz kiz diye de gecmiyor degil haniHic sormayin tatli hic istemuyorum ekşi turşu tuzlu .gecen aksam kisir yaptim icine o kadar limon sıktım ki doyamadim ekşiye .ki normalde tatli aşeririm diye dusunuyordum hep eksi tuzlu canim istiyor bakalim cinsiyetler sizinle ayni mi cikicak
Hayır olsun bence geçen kız bebek gördümKızlar dün gece rüyamda ceyrek altin gördüm altin gormek kız anlamına geliyormuş bende çok eksi ve acı yiyorum
Diyer kizlarimda altin gordum kiz oldu hadi hayirlisiKızlar dün gece rüyamda ceyrek altin gördüm altin gormek kız anlamına geliyormuş bende çok eksi ve acı yiyorum
Benimde gönlümden gecen kiz ama hayirlisi sağlıklısı ömürlusü neyse o olsun diyorum bende valla acllili ekşi li tuzlu seyler yiyorum ama kayinvalidem kesin erkek diyor o eşime hamileyken surekli ekşi li kısırlar bol eksili nar eksili sarmalar acilar bu sekilde beslenmis ama oglan olmuş. Yani uzuluyorum demeyim Allahin zoruna gitmesin bana evlat nasip etmis bin sukur kaybrttigim bebegin acisini dindircek insallah ama valla hep kiz bebeklere bakiyorum kiz kiyafetlerine bakasim geliyor bende merak ediyorum bakalim cinsiyet ne cikicak 6 haftalik ramziye gore kiz ama çin takviminde erkek 6. Hissi yuksej insanlar bana kesin erkek dedi cevremde herkes erkek diyor bakalim artik cinsiyetleri de olustguu icin insallah kizdir diyemiyorum heyecanla bekliyorumAyyy inanmiyorumm aynenn yaa ben de oyleyim. Esim normalde tam tersimdir eksi tuzlu aci bayilan bir insan. O bile limonladigim mercimek koftesini cok fazla olmus diyordu dusunun otelde gecen mercimek koftesi cikti ama var ya nasil limon sikip yiyorum. Yetmedi esime dedim gece benim bundan canim cekecek kesin. Tabakla rica ettik odaya ayirdik biraz limonlu seyler eksi seyler su an cok guzel geliyor. Mide bulantima da iyi geliyor. Bir de mesela su an mandalinalar daha tam tatli degil ya epey eksiler. Ben normalde cok eksi sevmezdim. O mandalinayi bile nasil yiyorum bir gorseniz. Kendime sasiriyorum bence bizimkilerin cinsiyeti ayni cunku yasadigimiz her sey birebir ayni neredeyse. Acaba kiz mi erkek mi onu cok merak ediyorum. Saglikli olmasindan baska rabbimden hicbir sey istemiyorum ama ben normalde de biraz kiz hastasi bir insanim. Gonlumden biraz kiz diye de gecmiyor degil hani
Evet canim sagliklisi neyse o olsun. Ben ultrason goruntumu kimseye atip sormadim ama ben su anda kiz diye hissediyorum annem kayinvalidemler hep erkek hissediyor. Saglikli olsunlar da ne olursa olsunlar kuzucuklarBenimde gönlümden gecen kiz ama hayirlisi sağlıklısı ömürlusü neyse o olsun diyorum bende valla acllili ekşi li tuzlu seyler yiyorum ama kayinvalidem kesin erkek diyor o eşime hamileyken surekli ekşi li kısırlar bol eksili nar eksili sarmalar acilar bu sekilde beslenmis ama oglan olmuş. Yani uzuluyorum demeyim Allahin zoruna gitmesin bana evlat nasip etmis bin sukur kaybrttigim bebegin acisini dindircek insallah ama valla hep kiz bebeklere bakiyorum kiz kiyafetlerine bakasim geliyor bende merak ediyorum bakalim cinsiyet ne cikicak 6 haftalik ramziye gore kiz ama çin takviminde erkek 6. Hissi yuksej insanlar bana kesin erkek dedi cevremde herkes erkek diyor bakalim artik cinsiyetleri de olustguu icin insallah kizdir diyemiyorum heyecanla bekliyorum
İkili tarama testine gireceğim 4 gün sonra bakalım gösterecek mi o zaman 11 hafta 4 günlük oluyoruz eğer öğrenirsem yazarım sizlerin kac haftalik ? Ve nasil geçiyor hamilelik.Arkadaslar grupta bebeginin cinsiyetini ogrenen yok mu henuz?
Biz de bu hafta nifty testi yaptircaz onla erkenden ogrenicez inşallahArkadaslar grupta bebeginin cinsiyetini ogrenen yok mu henuz?
Benim su anda 10+2 daha en az bir 4 haftasi var heralde cinsiyetine insallahh. Grupta daha buyuk bebisler vardi ya 12 13 haftalik olmalari lazim heralde belki onlar ogrenmistir diye merak ettim valla benim mide bulantilarim var biraz zorluyor bir de hafif kasik agrilarim var bugun. Sizin nasil geciyorİkili tarama testine gireceğim 4 gün sonra bakalım gösterecek mi o zaman 11 hafta 4 günlük oluyoruz eğer öğrenirsem yazarım sizlerin kac haftalik ? Ve nasil geçiyor hamilelik.
Nifty testi Amerika’ya gonderilen bir test vardi o mu acaba? Cinsiyetle birlikte bebegin bircok hastaligi falan da tespit ediliyordu degil mi?Biz de bu hafta nifty testi yaptircaz onla erkenden ogrenicez inşallah
Evet o test. Bizim bi kaybimiz olduğu için bu sefer sağlam ilerlemek istiyoruz inşallah temiz çıkar tabi tek duamiz bu. Cinsiyeti hiç önemli değil.Nifty testi Amerika’ya gonderilen bir test vardi o mu acaba? Cinsiyetle birlikte bebegin bircok hastaligi falan da tespit ediliyordu degil mi?
Kesinlikle. Hepimizin onceligi sagligi zaten. Ben herhangi bir test yaptirmayi dusunmuyorum belki gerekli gorurse dr fetal dna olabilir. Rabbim saglik versin ama Allah korusun bir problem oldugunu soylemis olsalar bile zaten yine de ondan vazgecmem. Ancak fetal dna da bebegin kalp hastaligi falan da soylenebiliyormus. Ona gore onlem falan aliniyormus sanirim. Sadece bebegin iyiligi icin onu yaptirabilirim diye dusunuyorumEvet o test. Bizim bi kaybimiz olduğu için bu sefer sağlam ilerlemek istiyoruz inşallah temiz çıkar tabi tek duamiz bu. Cinsiyeti hiç önemli değil.
Ben de asla ondan vazgecemem ama ilk bebeğimin ölüm sebebini hiç bilemedik 21.haftada kalbi durdu. Kendimi çok yedim bitirdim. Çünkü patoloji raporu da temiz geldi. Doktorum belki genetik bir rahatsızlığı vardi vs dedi ama hep ihtimallerdi bunlar ve ben kendime çok yüklendim ben nerde hata yaptim bakamadım bebeğime die. Allah korusun umarim bu bebeğim sağlıklıdır ama tedbir amaçlı yapıyoruz. Bu grupta kayip sonrasi gebelik yaşayan kaderdaslarim çok.. normal evhamin birkaç katı oluor maalesef sanki temiz gelicek ve tüm endişelerim bitecek die umuorm belki de.Kesinlikle. Hepimizin onceligi sagligi zaten. Ben herhangi bir test yaptirmayi dusunmuyorum belki gerekli gorurse dr fetal dna olabilir. Rabbim saglik versin ama Allah korusun bir problem oldugunu soylemis olsalar bile zaten yine de ondan vazgecmem. Ancak fetal dna da bebegin kalp hastaligi falan da soylenebiliyormus. Ona gore onlem falan aliniyormus sanirim. Sadece bebegin iyiligi icin onu yaptirabilirim diye dusunuyorum
Bu testi neicin yaptiriyorsunuz ücretli diye biliyorumBiz de bu hafta nifty testi yaptircaz onla erkenden ogrenicez inşallah
Evet ücretli 6800 dediler ama biraz ailemizin desteğiyle yaptircaz. İçimiz rahat olsun ileride cikabilecek genetik rahatsızlıklar dahil %99 kesinlikle çıkabiliyorBu testi neicin yaptiriyorsunuz ücretli diye biliyorum