- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.721
Geçen hafta kanamam perş gelmişti. Doktor lazım olursa veririm ama yatma dedi. Salı hafif kan geldi. Bir de mercimek tanesinden az büyük pıhtı geldi. Bugün de kahverengi akıntı gelmiş. Ne olduğunu bilmemek çok korkutucu. Cumartesi randevum var her şey orada anlaşılacak. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Önceki bebeğimi de erken doğumda kaybettim. O yüzden gebelik konusunda fazla tedirginim.
Valla bir kere kayip yaşayınca tabiki endişe kaygilarimiz olcak ben de biraz tedirgin olsam hemen aman cocugun icin iyiyi dusun aman hem kendine hem çocuğa zarar yaaa tamam anladim benim elimde olsa niye durduk yere kaygilanayim oncekinde hersey 4 4lukdu kalbi durdu 6 ay agladim bu normal bir insanda tabiki travma yaratir zaten iş di kariyerdi yüksekti derken 33 34 lere kadar cocugu erteledim e uzerine bir de ilk gebelik gozyasi ile bitince dogal olarak kucuk seylerde bile tedirginlik yasiyoruz ki zaten hamilelik hormonlari kaygiyi körüklüyor. Boyle durumlarda kendimi telkin etmek icin ben kendimi odalara kapatsam ayaga kalkmasam da olcagi varsa olur diyorum yasayacak nefes alacaksa da takla atsam bisey olmaz sakin ol diyorum .Ama durust olayim 1 ay daha evdeyim dinlenicem cunku ayakta yarim saat kalsam sancim oluyor aslinda sizin durumunuzda daha once ki kayiptanda yola cikarak rapor verilebilir bence baska doktora gidin benim cok cok az kahve ye yakin bir akintim oldu doktor surekliyat dedi sizin doktorunuzu anlayamadim pihti gelmis kan gelmis dinlen demesi gerekirdi bence baska doktorla gorusunGeçen hafta kanamam perş gelmişti. Doktor lazım olursa veririm ama yatma dedi. Salı hafif kan geldi. Bir de mercimek tanesinden az büyük pıhtı geldi. Bugün de kahverengi akıntı gelmiş. Ne olduğunu bilmemek çok korkutucu. Cumartesi randevum var her şey orada anlaşılacak. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Önceki bebeğimi de erken doğumda kaybettim. O yüzden gebelik konusunda fazla tedirginim.