- 11 Temmuz 2018
- 760
- 798
- 103
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.701
Önceki gebeliğim erkekti 13. Haftada yüzde 90 erkek demişti. 16da kesin erkek olduğu belli olmuştu.kızlar cınsıyet kacıncı haftada belli oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki gebeliğim erkekti 13. Haftada yüzde 90 erkek demişti. 16da kesin erkek olduğu belli olmuştu.kızlar cınsıyet kacıncı haftada belli oluyor
Bizler gebelik hastalık değil diyoruz ama bikaç yerde okumuştum vücudumuz özellikle başlarda gebeliği hastalık olarak algılıyormuş. Öğretmenlik hiç kolay bir meslek değil umarım rapor alabilirsinizBenimki rahatsızlık sonuçta yani rapor veriyorlar kanamam oldu düşük riskim var. Bunun az ya da çok zor ya da kolay çalışmakla alakası yok ki. Sonuç olarak öğretmen olduğum için 7 saat ayaktayım. Oturmuyorum. Sadece 1 saat öğle arası oturuyorum. Sürekli konuşmak ses yükseltmek zorundayım. Stresli bir ortam. Karnım kasılıyor bağırınca. Ben riskli durumda olduğum için zorlanıyorum. Normal gebeliğim olsa neden rapor alayım?
Geçen hafta kanamam perş gelmişti. Doktor lazım olursa veririm ama yatma dedi. Salı hafif kan geldi. Bir de mercimek tanesinden az büyük pıhtı geldi. Bugün de kahverengi akıntı gelmiş. Ne olduğunu bilmemek çok korkutucu. Cumartesi randevum var her şey orada anlaşılacak. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Önceki bebeğimi de erken doğumda kaybettim. O yüzden gebelik konusunda fazla tedirginim.Bizler gebelik hastalık değil diyoruz ama bikaç yerde okumuştum vücudumuz özellikle başlarda gebeliği hastalık olarak algılıyormuş. Öğretmenlik hiç kolay bir meslek değil umarım rapor alabilirsiniz
Ben de gitmek istemiştim ama gebelikte kesinlikşe sorun olur dedi gebe arkadaş. Bir de havuzdan mikrop kaparsın boşver riske atma demişti. Bence doktoruna bir danış.Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey soracagim aklima takildi. Su an Afyon’a termal otele gidiyoruz. 10.hafta icindeyiz. Hicbir sekilde termal havuza girmemem mi gerekiyor yasak mi su ilik olsa dahi?
Ya dr um oyle cok ilgili bir dr degil dun sordum da sicak su bebege iyi gelmez dedi o kadarBen de gitmek istemiştim ama gebelikte kesinlikşe sorun olur dedi gebe arkadaş. Bir de havuzdan mikrop kaparsın boşver riske atma demişti. Bence doktoruna bir danış.
Gebelikte termal su önerilmiyor bence riske atmayın girmeyinMerhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey soracagim aklima takildi. Su an Afyon’a termal otele gidiyoruz. 10.hafta icindeyiz. Hicbir sekilde termal havuza girmemem mi gerekiyor yasak mi su ilik olsa dahi?
Çok üzüldüm canım Allah sizlere sabır ve güç versinKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu
kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim
bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
![]()
Üzüldüm canım Allah sabır versin.Cennete gitti iki meleğinde.Vardır her şeyde bir hayır Rabbim en kısa zamanda sağlklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin sanaKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu
kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim
![]()
Selam canım hayirlisi olsun senin icin bu cin takvimi nasil oluyoSelam kızlar... rüyamda sabaha kadar bir kız çocuğuna sarilmistim hem de sari saçlı. Eşim de ben de esmeriz ama benim anne tarafim hep sari. İlk gebeligimde de erkek çocuk görürdüm erkekti de şimdi de içimden kız geciyor ama çin takvimine göre erkek. Tabi tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama anneler hissedere inaniorm.
Walla google a yaziosun orda hamile kaldığın ay yaş girince çıkıyor bir tahmin. Çevremde buna göre hamile kalmaya calisanlar bile varSelam canım hayirlisi olsun senin icin bu cin takvimi nasil oluyo
Canım çok çok geçmiş olsun. Ben 21 haftalikken yaşadım aynisini ve daha geçtiğimiz haziran ayında. Aklimi kaybedicem sandim acidan...tam geçti bile diyemem sadece takdiri ilahi dedim ve Ağustos'ta hamile kaldim sürpriz bir şekilde. Allah hayirlisini sagliklisini tez vakitte nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin inşallah. Sana sabirlar diliyorumKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu
![]()
Amin canım inşallah çok sagolÜzüldüm canım Allah sabır versin.Cennete gitti iki meleğinde.Vardır her şeyde bir hayır Rabbim en kısa zamanda sağlklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin sana
Allah razı olsun canım çok sağol senin daha büyükmüş haftan eminim daha zor olmuştur peki korunmadin mi hic sade bir ay var arada çok sevindim senin adına dilerim sağlıkla kucağına alırsın evladını rabbim yasatmasin bidahaCanım çok çok geçmiş olsun. Ben 21 haftalikken yaşadım aynisini ve daha geçtiğimiz haziran ayında. Aklimi kaybedicem sandim acidan...tam geçti bile diyemem sadece takdiri ilahi dedim ve Ağustos'ta hamile kaldim sürpriz bir şekilde. Allah hayirlisini sagliklisini tez vakitte nasip etsin kimseyi evladiyla sinamasin inşallah. Sana sabirlar diliyorum
Havuz tehlikeli diye biliyorum doktor bana havuza girme demişti termal otelleride biliyorum tanıdığım sifa icin gitti mantar kapmisti ;(soylemek zorundayim can sikmak icin yazmadim;( ayaklarini soksan sadece olmaz mi şimdi riske atmasan bi de nasil oldun akintilarin agrin sancinMerhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey soracagim aklima takildi. Su an Afyon’a termal otele gidiyoruz. 10.hafta icindeyiz. Hicbir sekilde termal havuza girmemem mi gerekiyor yasak mi su ilik olsa dahi?
Seni anliyorum benimde bebegimin kalbi durmuştu cok agladim cok uzuldum ve bana hayirlisi boyleymis diyenlere cok kızıyordum ama zamanla anladim gordum ki gercekten biz hayirlisini istiyoruz hep ve bebekte bir anomali varsa ilk haftalarda ya dusuyor yada kalbi duruyor gelismiyor zaten devam etse sakatlik ya da baska hastaliklar olabilirmis vucud o yuzden kesiyormus gelismeyi ;( ben aylarca agladim seni anliyorum ama tekrar hamile kalicaksin ve bu sefer hersey saglikla hayirla gidicek gor bakKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu
![]()
Yani doktorum iki adet görmeden sakın dedi korunun dedi. Birini gördüm ikincide gel yumurta sayisina bakcam dedi. İkinci adet tarihim 5 Ağustostu gittim korunmanıza gerek yok bikac ay deneyin olmazsa tüp bebek yapariz dedi. esimle ben 34 yasindayiz. Bide imkansizdi bizim doğal gebelik eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu ben de rahim ameliyatı olmuştum geçen sene. Ama Allah'ın mucizesi diyelim ne yumurtlama takibi yaptik ne başka birşey hatta ne yalan soyleyim hazir degildim. Şimdi tek duam aynı şeyleri yasamadan saglikla kucagima almak. Kayiptan sonra o coşkuyla sevinme olmuor biraz endişeli ve kaderci ilerliorz ama bir yanimiz da şükrediyor tabiki bu mucizeyi yasadigimiz için.Allah razı olsun canım çok sağol senin daha büyükmüş haftan eminim daha zor olmuştur peki korunmadin mi hic sade bir ay var arada çok sevindim senin adına dilerim sağlıkla kucağına alırsın evladını rabbim yasatmasin bidaha
Benimde bir kere tuvalette yanma hissetim doktor hemen su dedi yine ve gercekten su icince geciyor cunku hamilelikte cok kisinin muzdarip olduğu bir seymis bu durum.insallah artmaz ben bide salatalarima limonunu bol biraz da sirke dokuyorum elma sirkesi sirke limon su bunlar bedeni arindiriyor anti inflamatuar gidalarBenim akıntım yok ama bazen enfeksiyon belirtileri oluyo sonra geçiyo ara ara oluyo anlam veremedim su sayesinde mi hafifliyo anlamadım inan daha 1 hafta var doktora gitmeme o zamana varsa artar diye düşünüyorum zaten bakalım ama bol su içmeye devam tabi
Ah cok üzgünüm. Allah sabir versin. Insallah en hayirli en saglikli zamanda gönlünüzden gectigi gibi olsun hersey.Kizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu
![]()