• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar saçlar hamilelikte daha parlar gürleşir dediler ama benim sacim dokulmeye başladı sonbahardan mi anlamadim genelde emzirirken dokuluyormus diye duymustum ama son zamanlarda elimi atsam bi suru sac dokuluyor
Kızımda gürleşmişti saçlarım ama 3 aydan sonra ilk aylarda dökülme oluyor

Saçlarımıda boyamam lazım dip boyası geldi. Nasıl ne zaman boyatmak uygundur bilgisi olan var mı?
Ah ah ayni durumdayiz;( ve ben sari kullaniyorum gunlerdir internetten bakiyorum unlulerin videolarını falan izledim ilk 3 ay zaten yasak.ben doktorada sordum 12nci haftadan sonra organik boya ama hic boyamasan da olur dedi;( arkadasim 20nci haftada aveda diye organk boya ile boyamis bende doğal acicilaro arastiriyorum papatya suyu gibi;( ama acaba derime degdirmeden yavas yavas oksijenli su ile pamukla silip kurutsam oyle mi acsam dipleri dedim kafam karisk

Merhaba o bende de olmuştu ilk bebeğimde iki kese vardı sonra eridi iki yumurtam vardı yumurtalığımda sonradan kaybolma olayı çok kişiden duydum. sorun olmuyor bebeğin dkalp atışı varsa moralini bozma. benim kızım şuan 4 yaşında. Şimdi ikinci gebeliğim ve adetlerim düzensizdir normalde temmuz 15 son adet tarihim ama doktorum 27 temmuza çekti düzensizlikten dolayı 13 haftalık olmam gerekirken 12 haftalık şuan miniğim dert etme yani rabbime sığın :)
Benimde son adet tarihimi 10 gun sonraya değiştirdi ama icim icimi yiyor yorumlara baktim bir cok kisi aradaki acigi kapatti bebegim yazmis ozaman bu gerilik var demek.doktora soruyorum yok hep benim dediğim son adet tarihinden gidicek dedi;( kafam karisiyor boyle olunca.

Benimde son adet tarihimi 10 gun sonraya değiştirdi ama icim icimi yiyor yorumlara baktim bir cok kisi aradaki acigi kapatti bebegim yazmis ozaman bu gerilik var demek.doktora soruyorum yok hep benim dediğim son adet tarihinden gidicek dedi;( kafam karisiyor boyle olunca.
Böyle yaparsan kendine ve bebeğine eziyet edersin doğana kadar birşey olmaz allahın izniyle adet düzensizliğin varsa döllenmeden kaynaklı birşey bu gelişimi geri denemez. Doktorunda demiş yeni adet tarihi vermiş sana.

Böyle yaparsan kendine ve bebeğine eziyet edersin doğana kadar birşey olmaz allahın izniyle adet düzensizliğin varsa döllenmeden kaynaklı birşey bu gelişimi geri denemez. Doktorunda demiş yeni adet tarihi vermiş sana.
Haklisiniz tabi hamilelik doneminde kontrol edemedigimiz korkular muhakkak oluyormus doktorumda bana bu sekilde soyledi eminim sizinde farkli korkulariniz vardir. Ama dediğim gibi bu sat degisitme olayinin kafami karistirma sebebi bir cok kişinin aradaki fark kapandi demesi bakalim ilerleyen haftalarda gorucez zaten konu ne olursa olsun korksakta endiselensekte hersey olcagina variyor .

Ah ah ayni durumdayiz;( ve ben sari kullaniyorum gunlerdir internetten bakiyorum unlulerin videolarını falan izledim ilk 3 ay zaten yasak.ben doktorada sordum 12nci haftadan sonra organik boya ama hic boyamasan da olur dedi;( arkadasim 20nci haftada aveda diye organk boya ile boyamis bende doğal acicilaro arastiriyorum papatya suyu gibi;( ama acaba derime degdirmeden yavas yavas oksijenli su ile pamukla silip kurutsam oyle mi acsam dipleri dedim kafam karisk
Benimde saclarım sarı koleston 12.01 seklinde ama saclarim yani kolay kolay asla yipranmaz her ay cila gecerdim. Dip surekli cikiyor falan mecbur yani turunculasiyor. Hergun okula giderken 240 dercede duzlestirirdim yıpranmazdı ama simdi hic ısı yok vurmuyorum berbat durumda. Zorunda kalırsam ekmek almaya cikiyorum dışarı 😀😀😀

Benimde saclarım sarı koleston 12.01 seklinde ama saclarim yani kolay kolay asla yipranmaz her ay cila gecerdim. Dip surekli cikiyor falan mecbur yani turunculasiyor. Hergun okula giderken 240 dercede duzlestirirdim yıpranmazdı ama simdi hic ısı yok vurmuyorum berbat durumda. Zorunda kalırsam ekmek almaya cikiyorum dışarı 😀😀😀
Ben de bu yaz hem sacima cok sekil verdim hem deniz hem güneş gercekten fenayim bide dedim hamile kalmadan bi bakima gideyim diplerini boyatayim diye ama eve geldigimde test yaptim sukur pozitif:KK66: biraz saclari dinlendirmis oluruz bu sayede ama kuzenimi aradim o doğuma giderken fon cektirdi makyaj yaptirdi dip boyasi falan iyidi dogum hikayesi mi ne cektircekti o bana 15 haftadan sonra sorun olmaz organik boya ile boyat dedi ama ben tedirginim;( bebege en ufak zarari olucaksa degmez diyorum;( şu aralar surekli tac bandana takiyorum havalar sogugunca kislik sapkalar bereler olunca icim daha rahat eder diye düşünüyorum 🙄dogal yollu bi çözümün olursa banada yaz lutfen

Ben

Bana doktor bal zencefil önermişti.yinede sor doktora gecmiş olsun
Sağ ol canım şükür atlattım hafifledi baya zencefil kullanmama gerek kalmadı limon vs c vitamini yüksek şeyler tüketiyorum
Aslinda grip oluncada vucuddan mikrop biran evvel atilsin diye bol bol su icin diyorlar su herseye sifa resmen;( ayaklarinizin altinaa sicak su torbasi koymayi unutmayin ben gecen cok usudum annem dedi vucud kirilmadan hemen sicak su torbası koy ayaklarina diye bana iyide geldi
O üşüme banada geldi de ben anlamadım dinlenemedim işte canım atlattım sayılır ama çok şükür zaten hergün en az 2buçuk litre su içmek için uğraşıyorum

Hayir asla oksijen falan surme sen boyanin kimyasalindan kacip kimyasali direkt surmus olursun derine. Bence sabret cnm dogsun hele

Ben de bu yaz hem sacima cok sekil verdim hem deniz hem güneş gercekten fenayim bide dedim hamile kalmadan bi bakima gideyim diplerini boyatayim diye ama eve geldigimde test yaptim sukur pozitif:KK66: biraz saclari dinlendirmis oluruz bu sayede ama kuzenimi aradim o doğuma giderken fon cektirdi makyaj yaptirdi dip boyasi falan iyidi dogum hikayesi mi ne cektircekti o bana 15 haftadan sonra sorun olmaz organik boya ile boyat dedi ama ben tedirginim;( bebege en ufak zarari olucaksa degmez diyorum;( şu aralar surekli tac bandana takiyorum havalar sogugunca kislik sapkalar bereler olunca icim daha rahat eder diye düşünüyorum 🙄dogal yollu bi çözümün olursa banada yaz lutfen
Bende azcık rahatladım dedim kızım büyüyünce buz lazere başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim hayat sürprizlerle dolu 🤣 ama tavsiyem saç boyatmak nasıl ilaç kullanmak zararlıysa oda aynı hesap organiği kimyasalı bi süre dipli gezeceğiz 🥹

Bende azcık rahatladım dedim kızım büyüyünce buz lazere başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim hayat sürprizlerle dolu 🤣 ama tavsiyem saç boyatmak nasıl ilaç kullanmak zararlıysa oda aynı hesap organiği kimyasalı bi süre dipli gezeceğiz 🥹
Aynen sagliktan onemlisi yok varsin biraz bakımsız olsun saclarim zaten bebegin sagligi gelisimi disinda umrumda degil suan hic bisey sadece ben biraz fazla bakimli biriydim disarda karislasinca tanidiklarla bi durum mu var iyimisin diyorlar😍 12ncihafta gecsin soylucem artik arkadaslarimada

Sağ ol canım şükür atlattım hafifledi baya zencefil kullanmama gerek kalmadı limon vs c vitamini yüksek şeyler tüketiyorum

O üşüme banada geldi de ben anlamadım dinlenemedim işte canım atlattım sayılır ama çok şükür zaten hergün en az 2buçuk litre su içmek için uğraşıyorum
Evet bende igrenerek iciyorum suyu bazen cikariyorum ama doktor icmezsen iyi olmaz dedi sari akintim geliyordu daha once yazmıştım ve doktor ilac vermedi ilac yerine su dedi.ben su ictikce gecti sari yogun akintilar da.hamilelerde en sıkıcı durumlar idrar yolu enf. Doktor ic camasirlarini utule bol su ic gerisini dusunme dedi sukur gecti o akintilar sari lekeler

Evet bende igrenerek iciyorum suyu bazen cikariyorum ama doktor icmezsen iyi olmaz dedi sari akintim geliyordu daha once yazmıştım ve doktor ilac vermedi ilac yerine su dedi.ben su ictikce gecti sari yogun akintilar da.hamilelerde en sıkıcı durumlar idrar yolu enf. Doktor ic camasirlarini utule bol su ic gerisini dusunme dedi sukur gecti o akintilar sari lekeler
Benim akıntım yok ama bazen enfeksiyon belirtileri oluyo sonra geçiyo ara ara oluyo anlam veremedim su sayesinde mi hafifliyo anlamadım inan daha 1 hafta var doktora gitmeme o zamana varsa artar diye düşünüyorum zaten bakalım ama bol su içmeye devam tabi

10+1 den selamlar ❣️
Benim çileğim beni perişan ediyor. Yemek yiyince dünyam kararıyor artık acıkmaktan nefret ediyorum. Göz altlarım mosmor, o kadar uyumama rağmen halsizlik.. midem sürekli bulanıyor canım hiçbir şey istemiyor yiyorum daha çok bulanıyor 🤦🏻‍♀️ vallahi bu hamileliğin tadını hiç alamıyorum. Herkes keyfini çıkar diyor ben hala keyfini arıyorum 😂😂😂 siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Sadece çubuk kraker 🤦‍♀️

kızlar cınsıyet kacıncı haftada belli oluyor
Fetal dna testi yaptıran arkadaşlar 12 de öğrendi çünkü net bir şekilde söylüyor zaten cinsiyeti ama diğer türlü 16 hatta belki 20. Haftalar kız deyip erkek erkek deyip kız çıkma olasılığı çok yüksekmiş çünkü

Gebelik sonuçta bir hastalık değil gerekli olmadıkça rapor vermezler. Bende çalışıyorum çalıştığım zamanlar neredeyse hep ayaktayım daha uzun zor çalışanlarda var. Çalışıyorum diye stres yapmayın
Benimki rahatsızlık sonuçta yani rapor veriyorlar kanamam oldu düşük riskim var. Bunun az ya da çok zor ya da kolay çalışmakla alakası yok ki. Sonuç olarak öğretmen olduğum için 7 saat ayaktayım. Oturmuyorum. Sadece 1 saat öğle arası oturuyorum. Sürekli konuşmak ses yükseltmek zorundayım. Stresli bir ortam. Karnım kasılıyor bağırınca. Ben riskli durumda olduğum için zorlanıyorum. Normal gebeliğim olsa neden rapor alayım?

Back