• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben kullanıyorum hayat kurtarıcı bir ilaç. Bir aydır kullanıyorum. Tekrar yazdırma sürem dolmamıştır diye perşembeden beri alamıyordum. 2-3 gündür içemediğim için bu sabah kusmaktan mahvoldum aile hekiminin yazabildiğini de bilmiyordum mecbur eczaneden parayla aldım 155 tl. Normalde doktor yazınca o derece pahalı değil. Yarın yazdırsam inşaallah en az 2-3 kutu yazmasını isteyeceğim. kesinlikle harika bir hap benim kurtarıcımmış onu anladım. Hamilelere verilen bir hap
Bende de istifra olmaya başladı. Ilaç yazdırmaya gitmedim erindim çareyi yeşil elma ve sert mor erikte buldum . Hem vitamin hem bulantı kesiyor. bende ekşi oldukları için seviyorum zaten 🤗

2022 mayıs annelerinden geliyoruuuum 😍 ayyyy hanımlar anılarım depreşti yazdıklarınızı okurken 🥰 bende ilk zamanlar hiç kolay bir süreç geçirmedim yaklaşık 12.haftaya kadar kanamalarım oldu hop oturduk hop kalktık aciller progestanlardan çürüyen arkam ağrıdan oturamamak kaburga ağrıları sürekli üşütmem falan offf neler neler 🙃 ananem söylemiştide inanmamıştım ama kesinlikle doğruluk payı var şöyle ki erkek anneleri çok çok daha çabuk üşütüp hasta oluyormuş aman dikkat 🙏🏻 Kiloları hiç kafanıza takmayın bence ben 80 kiloyla hamile kaldım 98le doğurdum doğumdan 15 gün sonra 83e düştüm direk hepsi ödem ve bebek plasenta su vs ağırlıymış ben bide doğru dürüst bulantı yaşamadım homini gırtlak hep yedim durdum 😄 Rabbim hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler ve su gibi doğumlar nasip etsin inşallah kendinize bebişlerinize çooook iyi bakın stres yapmayın keyfini çıkarın hamilelik gerçekten özleniyor 🥰

Kızlar morale ihtiyacım var. 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalıktı sanırım. Geçen perşembe akşam üstü kanamam geldi. Tuvalet falan kan olmuştu hemen hastaneye gittik. Gece yatırdılar düşük olabilir diye. Gece 12 1 civarı kanamam durdu. O zamandan beri kanamam yok sadece peçeteye çok silik leke şeklinde geliyor. Proluton iğne yaptır dedi doktorum şimdilik. Beta hcg değerim de 2 günde 2ye katlamış düşük olsa değerin yükselmez düşerdi dedi. Yine de çok korkuyorum. Başına gelen var mı? Çoğu kişi de diyor ki yerleşme kanaması.

Kızlar morale ihtiyacım var. 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalıktı sanırım. Geçen perşembe akşam üstü kanamam geldi. Tuvalet falan kan olmuştu hemen hastaneye gittik. Gece yatırdılar düşük olabilir diye. Gece 12 1 civarı kanamam durdu. O zamandan beri kanamam yok sadece peçeteye çok silik leke şeklinde geliyor. Proluton iğne yaptır dedi doktorum şimdilik. Beta hcg değerim de 2 günde 2ye katlamış düşük olsa değerin yükselmez düşerdi dedi. Yine de çok korkuyorum. Başına gelen var mı? Çoğu kişi de diyor ki yerleşme kanaması.
Evet canım üstte yazdım ben 12.haftaya kadar yaşadım bu kanamaları iğneleri düzenli ol dinlen zamanla azalıcak inşallah sağ sağlim kucağına alırsın 🥰

Evet canım üstte yazdım ben 12.haftaya kadar yaşadım bu kanamaları iğneleri düzenli ol dinlen zamanla azalıcak inşallah sağ sağlim kucağına alırsın 🥰
Öğretmenlik yapıyorum. Bugün sağlık ocağına gittim rapor almaya. Doktorum dedi ki eğer yatarsan o da sıkıntı. Biraz kadere inanmak lazım. Sınıfta hep otur ayakta anlatma dersleri dedi. Düşecekse zaten durmaz merak etme dedi. Ne bileyim kafam karıştı. Kadın doğum doktorum da bu hafta rapora gerek yok bi kontrole gel bakalım dedi. Sonra karar veririz dedi. Korktum açıkçası.

5 ay kanamasi olup hergun çocuğu kaybettim korkusu ile yaşayan sapasaglam kiz cocugu doguran arkadasim var.

5 ay kanamasi olup hergun çocuğu kaybettim korkusu ile yaşayan sapasaglam kiz cocugu doguran arkadasim var.
Ayy bunları okudukça rahatlıyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği var. İlk çocuğumu 28. Haftada doğurdum ama ciğeri yetmedi 1 saat içinde vefat etti. O yüzden korkarak yaklaşıyorum her şeye. Rahatladım ama sayenizde. Teşekkür ederim. 😊

Ayy bunları okudukça rahatlıyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği var. İlk çocuğumu 28. Haftada doğurdum ama ciğeri yetmedi 1 saat içinde vefat etti. O yüzden korkarak yaklaşıyorum her şeye. Rahatladım ama sayenizde. Teşekkür ederim. 😊
Eğer dünyada alacağı nefes varsa yiyeceği ekmek varsa kanama olsada yaşıyor eger kaderinde yoksa herşey 4 4luk giderkende gidiyor benim de ne leke ne agri sizi oldu ama kalbi durmuştu bebegin genetik test dahil hersey temiz çıkmıştı,( Insallah simdi saglicakla kavuşma zamani bebeklerimize🤗🤗🤗

Öğretmenlik yapıyorum. Bugün sağlık ocağına gittim rapor almaya. Doktorum dedi ki eğer yatarsan o da sıkıntı. Biraz kadere inanmak lazım. Sınıfta hep otur ayakta anlatma dersleri dedi. Düşecekse zaten durmaz merak etme dedi. Ne bileyim kafam karıştı. Kadın doğum doktorum da bu hafta rapora gerek yok bi kontrole gel bakalım dedi. Sonra karar veririz dedi. Korktum açıkçası.
Açıkcası bi doktorun bu kafada olması şaşırtıcı. Elbette olacaksa her türlü oluyor ama işin bide sonrasında keşke boyutu var. Benim doktorum 45 gün rapor vermişti. Siz yine de içinizi ferah tutun bu dönemde pek mümkün olmuyor anlıyorum ama deneyin 😊

Bende de istifra olmaya başladı. Ilaç yazdırmaya gitmedim erindim çareyi yeşil elma ve sert mor erikte buldum . Hem vitamin hem bulantı kesiyor. bende ekşi oldukları için seviyorum zaten 🤗
İlk başlarda bende de ekşi oldukları için onlar ya da tuzlu kraker falan işe yarıyordu ama artık öyle bir raddeye geldi ki dayanılmıyor mecburen ilaca geçtim, inşallah sizinki o boyuta gelmez

Kızlar selam 7+5 iz bugün.dün sabah kırmızı kahverengi kanamam olmuş uyandıgmda kulodumda gördüm agrum yoktu apar topar hastaneye gittk kanama alanı görünmedi korkacak bişey yok ama rahimde kasılma var birqz dedi doktor ne demek bilen ya da başına gelen var mı?hatta ilişki oldu mu dedi hayır dedik rahimde kasılma neden olur nette bulamadm hiç bişey ne yazık ki.progestna yaptı dünkü doktor sabah akşam lutinus fitl ve göbekten progestan dex kullanıyorm her gün bugün agrım braz biraz kasık bölgemde var gibi leke de kahverengi bir geliyor bir kesiliyor
Bitki çaylarını okurken denk gelmiştim bazıları rahimde kasılma yapıyormuş. Bir de susuz kalmak herşeyi olduğu gibi onu da etkiliyor. Ben ilk progestan fitil kullanmaya başladığımda olmuştu, aslında tam tersi gevşeten bir etkisi varmış ama vücut alışana kadar öyle yaptı bende. Adet ağrısı gibi oluyor belirtisi.

Şuan nasıl ? Kanaman kesildi mi bebekten veya keseden,gelen bir kan mı yoksa nerden geldiği belli değil mi? Değerin kactı şuanda

10+1 den selamlar ❣️
Benim çileğim beni perişan ediyor. Yemek yiyince dünyam kararıyor artık acıkmaktan nefret ediyorum. Göz altlarım mosmor, o kadar uyumama rağmen halsizlik.. midem sürekli bulanıyor canım hiçbir şey istemiyor yiyorum daha çok bulanıyor 🤦🏻‍♀️ vallahi bu hamileliğin tadını hiç alamıyorum. Herkes keyfini çıkar diyor ben hala keyfini arıyorum 😂😂😂 siz neler yapıyorsunuz bulantı için?

Back