• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar artık mide bulantısına ve bir şey yiyememeye dayanamadığım için aile hekimine gittim Prilam Dr diye bir ilaç yazdı zaten hamilelere veriyoruz bunu falan dedi. Kullanan var mı aranızda?

Bende bir bebek kaybettim zaten bu kadar hassas olmamin sebebi de bu;( kaybedince heyecanin yerini anksiyeteye birakiyor tedirgin oluyoruz ve didik didik herseyi soruyoruz onceki hamileligimde hem cok mutlu hemde cok rahat bir hamileydim hersey tam olarak 4 4luktu saglikli beslendim cok guldum mutluydum ne kahverengi akinti ne bir kanama cocugun kalbi durdu;( simdi sanci var kasilma var bulanti bel agrisi hatta bazen vajinaya vuran sızılar saga sola dönerken yatakta yada yataktan kalkarken kramp gibiagrilar valla yuregim agzimda oluyor sadece soz verdim kontrol zamanina kadar doktora gitmicem son 2bucuk haftam kaldi kontrol icin🙏🙏🙄 ya Allah nasip ettiyse zaten bizden dağdan düşsek o cocuga bisey olmaz bu dunyada icecek suyu yoksa da yataktan kalkmasak pamuklara sarsak kendimize de olan oluyor ;( tabi biz tedbirimizi alalim ama Gercekten Allaha emanet ler🤗
Çok haklisin canım kaygı da etmemek lazım Allah'a emanet edip normal hayatına devam etmek lazım zira elimizden gelen bir şey yok. Ben ilk çocuğumu kaygıyla karnımda büyüttüm ve doğurdum şu an aşırı kaygılı bir çocuk her seyden tedirgin oluyor hep en kotü ihtimalleri dusunuyor karşımızda çok etkileniyorlar

Ay insallah öyledir ya benim bir kesiliyor bir geliyor açık kahverengi şekilde benn düne kadar hç olmamıştı sabah uyandıgmda gördüm magnezyum takviyesi verdi doktor çarşamba günü 8+0 da ilk defa takibimi yapacak doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Doktoruna gidince ne dediğini yazabilr misin ve beni etiketleyebilir misin canım merak ediyorum da😌

Çok haklisin canım kaygı da etmemek lazım Allah'a emanet edip normal hayatına devam etmek lazım zira elimizden gelen bir şey yok. Ben ilk çocuğumu kaygıyla karnımda büyüttüm ve doğurdum şu an aşırı kaygılı bir çocuk her seyden tedirgin oluyor hep en kotü ihtimalleri dusunuyor karşımızda çok etkileniyorlar
Evet anne karninda kaygiyi aliyorlarmis valla onceki gebeligim gibi cok keyifli mutlu gecirmek isterdim;) ama simdi en ufak agri da acaba kalbi mi durdu diyorum oysa rahimlerimiz buyuyor gayet olmasi gereken durumlar muhtemelen yani Insallah 🙏😍😍

Kızlar artık mide bulantısına ve bir şey yiyememeye dayanamadığım için aile hekimine gittim Prilam Dr diye bir ilaç yazdı zaten hamilelere veriyoruz bunu falan dedi. Kullanan var mı aranızda?
Ben kullanıyorum hayat kurtarıcı bir ilaç. Bir aydır kullanıyorum. Tekrar yazdırma sürem dolmamıştır diye perşembeden beri alamıyordum. 2-3 gündür içemediğim için bu sabah kusmaktan mahvoldum aile hekiminin yazabildiğini de bilmiyordum mecbur eczaneden parayla aldım 155 tl. Normalde doktor yazınca o derece pahalı değil. Yarın yazdırsam inşaallah en az 2-3 kutu yazmasını isteyeceğim. kesinlikle harika bir hap benim kurtarıcımmış onu anladım. Hamilelere verilen bir hap

Teşekkür ederim benim devlette tahlilim 0.23 çıkmıştı dahiliyeye yönlendirdi doktor ama gitmedim gerek görmedim bugün özele bebeği görmeye gittim tahlil vermeden doktor iyot takviyesi kullan dedi beyin gelişimi için iyi olur emzirme döneminde de kullanılıyor dedi devletteki doktora da bir danışıp kullanayım diyorum
Benimde tsh 3kusur cikinca oyle soyledi hemen euthyox 25 mg yazdi bisey daha soyleyim mi bu ikinci gittigim iyota gerek yok diyen dahiliyeci ben olsam 50 mg yazardim dedi🤔 ama 25 mg ile hemen duzene girdi yine doktora danisin ama guzel iyot iceren besinler var onlarada bi bakin öğünlerinize koyun 🤗

Doktoruna gidince ne dediğini yazabilr misin ve beni etiketleyebilir misin canım merak ediyorum da😌
Yazarım tabiki dua ediyorm o zamana kadar bişey olmasın ocean marka magnezyum kullanıyorm ben magnezyumun ilaç formu var mı bilmiyorm günde 1 tane iciyorm rahimde kasılmanın bir belirtisi falan var mı onu da bilmiyorm bilsem kendimde belirti arayacaö😂 bugün tüm gün yattm suan bel ağrım var yatmaktan mı başka bişeyden mi onu da bilemiyorm aşşırı zormuş Allah saglıkla kucagumıza almayı nasip etsin insallah

Ben kullanıyorum hayat kurtarıcı bir ilaç. Bir aydır kullanıyorum. Tekrar yazdırma sürem dolmamıştır diye perşembeden beri alamıyordum. 2-3 gündür içemediğim için bu sabah kusmaktan mahvoldum aile hekiminin yazabildiğini de bilmiyordum mecbur eczaneden parayla aldım 155 tl. Normalde doktor yazınca o derece pahalı değil. Yarın yazdırsam inşaallah en az 2-3 kutu yazmasını isteyeceğim. kesinlikle harika bir hap benim kurtarıcımmış onu anladım. Hamilelere verilen bir hap
Evet akşam üstü 1 tane aldım şu ana kadar hiç midem bulanmadı ve 15 gündür ilk defa yemek yerken tiksinmedim resmen. Sadece bebeğe zararı olur diye korkuyordum ama hamilelere yazılıyormuş diye rahatlatıyorum kendimi şu an😁 Aile hekimi de yazdı valla daha bugün aldım 42tl ödedim 1 kutuya, normal fiyatı bu mu 1 kutunun bilmiyorum tabii ki

Evet akşam üstü 1 tane aldım şu ana kadar hiç midem bulanmadı ve 15 gündür ilk defa yemek yerken tiksinmedim resmen. Sadece bebeğe zararı olur diye korkuyordum ama hamilelere yazılıyormuş diye rahatlatıyorum kendimi şu an😁 Aile hekimi de yazdı valla daha bugün aldım 42tl ödedim 1 kutuya, normal fiyatı bu mu 1 kutunun bilmiyorum tabii ki
Normalde 155 tlymiş şok oldum ama bir gün daha beklemeye halim kalmamıştı çok kötüymüş o hal. İnşaallah sağlıkla kolaylıkla devam etsin gebeliklerimiz 🤲🏻🥰

Kasılmaları önlemek için progestan verirler genelde. Magnezyumu ilk kez duydum. O rahim için değil de bacak kasılmaları için vs.
Bizzat magnezyum verdi acıklaması da şuydu rshım kadılmasının olmasını istemeyiz önlem alalım. Zaten Protestan da kullanıyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kkaldgm için

Yazarım tabiki dua ediyorm o zamana kadar bişey olmasın ocean marka magnezyum kullanıyorm ben magnezyumun ilaç formu var mı bilmiyorm günde 1 tane iciyorm rahimde kasılmanın bir belirtisi falan var mı onu da bilmiyorm bilsem kendimde belirti arayacaö😂 bugün tüm gün yattm suan bel ağrım var yatmaktan mı başka bişeyden mi onu da bilemiyorm aşşırı zormuş Allah saglıkla kucagumıza almayı nasip etsin insallah
Bnde bilmiyorum keşke bilsem de yardımcı olabilsem sana.Sadece ilişkinin rahmi kastığını biliyorum belki ona dikkat edebilirsin 🤷‍♀️

Back
X