2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın canım çok şükür ben biraz iyiyim sancı çok az kaldı. İnşallah o da geçer. Bende tuvalette çok çıkıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini korusun bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Merhaba canım, yaglarin emilimiyle ilgili o kadar ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama k.dogum doktorunuza sorarsanız size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır diye düşünüyorum.

Ben 🖐 körkütük hastayım. Ev yerleştirirken çarptırdım kendimi, yoğun öksürük var nefes alırken ciğerlerim açıyor. Dün acile gittim antibiyotik verdi başka bir şey kullanma dedi
Evde nebulizator var çok yoğun olursa sadece serum fizyolojik koyup kullanabilirsin nadir dedi. Bu halimle halen ev yerleştirmeye calisiyorum

Çok geçmiş olsun cok zor gercekten , bende yarın gidecegım dahiliye doktoruna , antibiyotik için kafın dogum doktorunuz onay verdi mi peki

Allah kolaylık versin cok zordur eminim,Crp nize baktılar mi peki ben rastgele acilde bakılan crp 16 cıkınca bogazımdada agrı olunca yazdım , doktora oda atesınız cıkarsa dahiliyeye gidin demiş ateşim yok , agrım cok yogun değil elhamdulillah hafif gecıyor gibi,bebeğe bir zararı yoktur değil mi , salı günü ayrıntılı ultrasonumda var kadın doğum doktorumla soracagım orda ama , Siz sorabıldınız mı zararı oluyor muymus boğaz enfeksiyonunun

pcfl kızında molfixin hangi serisini kullanmıştın canım mavi paket mi? Onun içeriği temiz mi acaba ona hiç bakmadım pure&soft aldım şimdilik ama içerik iyiyse indirimlerde ondan da alırım
Canim siz yazinca baktim da ne kadar cesitlenmis 5-6 yil once kullandik, o zaman mavi-yesil paketti. Simdi rengarenk baya cesiti artmis... Evde bi paket vardi. Esyalari oteki ay cikaracagim. O zaman yazarim, olur mu?

Canim siz yazinca baktim da ne kadar cesitlenmis 5-6 yil once kullandik, o zaman mavi-yesil paketti. Simdi rengarenk baya cesiti artmis... Evde bi paket vardi. Esyalari oteki ay cikaracagim. O zaman yazarim, olur mu?
Tamam canım ambalajları değiştiriyorlar sürekli

Şahsi fikrim sanmiyorum sorun olacağını tabikide tedbiri elden bırakmamak lazım. Acile gittiğimde ilk cümlem 20 haftalık hamileyim oldu sonra şikayetlerimi söyledim. Acildeki doktor da ona gore ilac yazdı. Daha önceki gebeligimde de antibiyotik kullandım, şimdiki gebeligimin ilk aylarında da kullanmak zorunda kaldığım bir dönem olmustu. K.dogum doktoruma sormadım açıkçası, herhangi bir kan testi vs yapmadı acil. Zaten o kadar çok aynı şikayetten gelen varki. Bende de ateş yok. Boğazım şiş ve yoğun öksürük sadece o da arada bir tuttu mu tam tutuyor.

Çok geçmiş olsunn , bende yarın gidecegım dahiliyeye ne diyecek bakalım , cok gecmıs olsun kolay gelsin size

. Molfixin emiciliği hakkında herkes çok memnun kalmış herkes kupkuru olduğunu söylüyor bezin sıvı kakayı falan da iyi çekiyormuş bezin üstünde kalmıyormuş kaka
En kaliteli bez olsun canım bebis gazliysa gazla birlikte kaka yaptığında o kaka enseden çıkacak mutlaka cok uzakta gözüm yok valla kakayi bez içinde tutsun bana yeter

Kızlar dün yemek yaparken ters bir hareket yaptım galiba sol göğsümün altı sızladı böyle bugün de hafif hafif sızlıyor doktora gitmeme gerek yok demi bunun için bebekle ilgili bir sıkıntı olmaz
Bence zedelenmistir ama siz vücudunuzu daha iyi takip edersiniz canım kasik bölgesinde bebeğin olduğu konumda olağan dışı agri batma yanma kramp, olağan dışı akıntı yoğunluğu koku renk değişimi varsa kontrol etmekte fayda var. Ben 2 gün önce dolaptan düştüm herhangi bir sorunum olmadığı için doktora gitmedim.

Yok canım bu söylediklerinin hiçbiri sadece gögsümün altındaki kaburgam sızlıyor hafif hafif. Mantıken bir şey olma şansı yok diye düşünüyorum iste ama bi yerden de dürtüyorlar bir baktırsan mi diye. Çok geçmiş olsun canım benim sana da tecrübeli olmak çok güzel böyle durumlarda ben olsam ağlayarak acil kapılarına dayanmıştım

Kızlar trendyolda molfixte şöyle bir indirim var bezin tanesi 1.2 tlye geliyor bir tane alcam galiba:) siz de bakın

Eklentiler

• 51977984-04A4-4E53-ADC2-B6AAB6A18B6F.png
    376,3 KB · Görüntüleme: 57
Biraz araştırdım sleepy,molfix,baby turco,canbebe, prima, goon premium içerik olarak güzelmiş

Aa erkek bebek temizliği daha kolay bence. Oğluşun olunca farki gorursunSadece hemsire bana demsiti deriyi asagi elinle indir o arayi da temizle enfeksiyon olmasin. Bence kizlarda hijyen cok daha onemli ve enfeksiyon riski daha yuksek. Zaten biz kadinlar da da oyle degil mi erkekler bizim kadar idrar yolu enfeksiyonu olmuyor.Ha erkekte ilk dogdu aylar hele ki yeni dogdugu zaman altini acar acmaz fiskirtiyordu acemiydim de ilk zamanlar sicratacak korkusu vardi hep

Ha bu ara da gercekten sünnet enfeksiyon icin iyi oluyor. Hele ki bazi bebeklerin o.ustteki deri uzun diye cabuk enfeksiyon kapabiliyorlarmis. Oglumun uzundu doktoru demisti sunnet olunca o riskte kalmaz. Ama dogar dogmaz yaptirmak istemedim o zaman zaten acemiydim gobek bagina bile dayanamiyordum. Sonra kendine biraz gelsin diye dusunmustum.

Cok tesekkur ederim cevap icin... Kiz bebege alistim ondan midir, bana cok kolay geliyor gorunuyor her seyi ya, pisligin mikrobun saklanacakpek yeri yok

Ben de haftasonu kahvaltıyı abartanlardanım. Erken uyanıp geç kahvaltı ettiğimiz için acıkıyorum şuan yarım simit 2 boyozu mideye indirdim içerde bayram havası var bebek çıldırdı
Senin Kiz hareketli olacak benceYa benim.oğlum karnimda iken kipir kipirdi. Son aylar ntsye baglaniyoduk yanimdaki arkadaslar çikolata falan yerlerdi hareketlensin kalp atislari dinlensin vs diye benim ki gumbur gumburdu. Halen cok hareketli 3 yildir harekete devam. Bir de gece hangi saatte tekme atiyordu ise dogunca da hep o saatlerde uyanikti.

En kaliteli bez olsun canım bebis gazliysa gazla birlikte kaka yaptığında o kaka enseden çıkacak mutlaka cok uzakta gözüm yok valla kakayi bez içinde tutsun bana yeter
Tabi çıkacak illaki canım ama her gün de çiş taşması temizlemek pişikle uğraşmak can sıkıcı olur en azından o konularda bi artısı olsun
Kızlar trendyolda molfixte şöyle bir indirim var bezin tanesi 1.2 tlye geliyor bir tane alcam galiba:) siz de bakın
Fiyatı çok iyiymiş bu mavi paketlerden arkadaşım kullanıyor memnun paraben sls falan yok ama parfümlü mü parfümsüz mü ona emin olamadım full pamukmuş ama içeriği parfüm yoktur diye düşünüyorum
Molfixin hangi ürününü önerirsiniz? En iyisi pure and soft olan mı?
Canım mavi paketten de memnun olan çok var ama pure&soft bi üst segment
Bence de bizimki de gece hareketleniyor hep gece kuşu olacak galiba dün detaylı da hamileler yürüyor eğiliyor çikolata yiyor uyanıp dönmüyormuş bebişler biz bi girdik bizimki fıldır fıldır her yerini gördük çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…