2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok teşekkür ederim size içime su serptiniz. Bulunduğum memlekte doktor bulamıyor özel hastane yok. Bu da ayrı bir sorun

Bu bezi kullanan var mı? 1 beden natural 40 adet olanı 80 tl iki paket alırsan 120 tl oluyor ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 12670DE5-50D8-43A5-963B-CADB08B351AE.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 42
İdrar testide verdim sonuç temiz çıktı. Ama sancım hiç durmadı. Pazartesi hastaneye gidecem inşallah bir sorun çıkmaz
Geçmiş olsun bende sağ kasık ağrısı ile hastahaneye gittim meğer apandisit patlamış acil ameliyat oldum inşallah sizin öyle bir durum yoktur belirtilere bakın İnternet'e birebir hepsini yaşayıp hastaneye gittim

Çok teşekkür ederim size içime su serptiniz. Bulunduğum memlekte doktor bulamıyor özel hastane yok. Bu da ayrı bir sorun
Aciller çok kötü malesef ilgi sıfır inşallah haftaiçi iyi bi dr a denk gelirsin canım sancın artarsa yine de bi acile gitmeyi dene gerekirse rol yap çok kötüymüş gibi davran illa ki ilgilenecekler mecbur en azından bi ultrasonla bakarlar

Ayy ben birebir yaşadım yere çöküp hüngür hüngür ağladım apandisim patladı ölüyorum diye yıktım ortalığı oradaki bekleyen hastalar bile bayanı önce alın ölecek dediler yüzüm kireç olmuştu maalesef doktor ameliyatta en az 4 saat sonra gelir dediler

Bende öyle düşündüm yarın davem ederse böyle yapacam. İnşallah geçer gerek kalmaz

Bi de hamilesin Allah vicdan versin cidden en azından insan bi sedyeye yatırır bi ağrı kesici verir bi serum takar bişey yapar. Allah korusun ya
Bende öyle düşündüm yarın davem ederse böyle yapacam. İnşallah geçer gerek kalmaz
Bence de canım bi dene şansını bence de inşallah gerek kalmaz da geçer

İnşallah canım benim

Bacilarimm merhaba,karnim gunden gune buyumeye basladi ama kizcemin hareketlerini gormuyorum tabikii ben simdi bir karisim hazirladim kendime dogru mu yanlis mi sizlere de danismak istedim. Sedef hastasiyim ve gebeligimde ilac krem vs kullanamadigimdan pek bi azdilar. Internetten saf vazelin,saf kakao yagi,gliserin,susam,corek otu,hindistan cevizini aldim hepsi dogal onlari erittim bi guzel karistirdim kutuya koydum. Acaba dedim hem sedeflerimi hafifletir (gobek deligimde dahi cikti) hemde bu catlamalara engel olur mu ki. Icinde bu zararli kullanmamaliydin dediginiz var mi? Internette cok birsey bulamadim ozellikle susam ve corek otu yagiyla ilgili. Genelde icilmemeli denilmis yani ölcülu icilmeli denilmis ama ben suruyorum. Belki bileniniz vardir

Hahaha seninkiler ayrı tatlı zaten içerde kimbilir neler yapıyorlar İnşallah canım gönlümden geçen öyle ama bakalım süreç ne olacak bebiş nasıl isterse öyle geliyor eninde sonunda

Benimkiler zaten ultrasonda aşırı komik gerçekten bebek nasıl isterse öyle geliyor ben de son anda sezeryan dönmüştüm ama yine de güzel bir sey bence ben şöyle sanci çektim diye anlatıyorum doğursaydım ne olurdu acaba

Masallah Allah insallah omur boyu mutlulukla evliliginizi her iki dunyaya da daim etsin Ne yapsin esiniz, siz kabul etmeyince en azindan yemek yiyelim demis

Amin Allah eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin iki dünyada da

Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım

Ahahah biz de ölümüne kankayiz hele 22den sonra komple yasak erken doğum riski var dedi doktor öncesinde de pek icraat yoktu zaten artık ilişki koptu tamamen

Sordum damardan daha sağlıklı sonuç olur dedi canım
Bence parmaktan da sağlıklı sonuç oluyor aynı kana bakıyorlar ikisinde de. Yıllardır kan şekerine parmaktan bakıyorlar zaten. Hatta benim kayınvalidem makinayla kendisi bakıyor hergün ve sonucu hep doğru çıkıyor. Bunu doktor mu söyledi doktorun kesinlikle böyle yorum yapacağını sanmazdım:))) her ikisinde de aynı kana bakılıyor nihayetinde senden bir tüp kan alsalar bile parmak ucundan aldıkları kan kadar kullanıp tıbbi atıpa atıyorlar kalanını :))) her gün bişey öğreniyorum

21+6 dan Günaydın kızlar
İştahım bir açıldı pir açıldı
Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı sabah öğle akşam verseler banamısın demem yerim. 54 ile gebe kalan ben şuan 63,7 kg olmuşum neredeyse 10 kg aldım şimdiden
Yemekle pek işim yok bana kahvaltı lazım yine de çok sırıtmadı bebeği nereye sakladın diyorlar sadece karnım büyüyor bol giyince de onu kamufle edebiliyorum hala :)
Şuan aklımda sadece kahvaltı var elim evde olunca güzel oluyor kahvaltıya çıkıyoruz hep. Gerçi o yokken de ben yine çıkıyorum arkadaşlarla görümcemle..
Sizin de iştahınız böyle mi Kızlar. Tutamıyorum ağzımı

Çok gecmıs olsun

Evet takipçileri de onun gibi onun kafasında insanlardır diye düşünüyorum. Diğer türlü akıllı insan böyle uyduruk bir insandan fikir alıp Hele ki sağlıkla ilgili bir bilgi alıcağını sanmıyorum

Kötü düşünmeyin tek tarafli kasık agrısının sanmıyorum erken doğum belirtisi olabilecegini , benımde bu ara 2 gündür özellikle sagımda oturunca ara ara gelen , yürüyünce batıyor gibi his veren bi agrım var cok sık tuvalete gidiyorum tuvaletten cıkmıyorum bide ,idrar testim temız cuma verdim , sanırım rahim böbreklerime baskı yapıyor kötü düşünmeyin sağ kasık agrısı böbrek agrısı derler genelde belki rahim büyüdüğü için baskıdan oyle hissediyoruz bol bol su için , pazartesi doktora görünün Allahım sizi ve bebeğinizi korusun

Şuan bu yazdıklarını topik olarak böyle okuyoruz
Kız napayım baktık arkadaş olmaya doğru ilerliyoruz doktora her gittiğimde ağzının içine bakıyordum adamın güzel haber versinde atağa geçeyim diye 3 aydır kankaydık eşimle ilk aylar korkuyordum zaten. Sonra saolsun doktorum Bi riskin gözükmüyor ilişki serbest dedi eee ben dururmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…