Çok teşekkür ederim size içime su serptiniz. Bulunduğum memlekte doktor bulamıyor özel hastane yok. Bu da ayrı bir sorunÜzülme canım kötü bişey çıkmayacak inşallah belki bebek aşağıda duruyodur o baskı yapıyordur belki başka bir enfeksiyon kaynaklıdır. Dr rahim uzunluğunu vs. Kontrol eder zaten sen içini ferah tut ağır iş yapma dinlen
Geçmiş olsun bende sağ kasık ağrısı ile hastahaneye gittim meğer apandisit patlamış acil ameliyat oldum inşallah sizin öyle bir durum yoktur belirtilere bakın İnternet'e birebir hepsini yaşayıp hastaneye gittimİdrar testide verdim sonuç temiz çıktı. Ama sancım hiç durmadı. Pazartesi hastaneye gidecem inşallah bir sorun çıkmaz
Geçmiş olsun bende sağ kaşık ağrısı ile hastahaneye gittim meğer apandisit patlamış acil ameliyat oldum inşallah sizin öyle bir durum yoktur belirtilere bakın İnternet'e birebir hepsini yaşayıp hastaneye gittimpazartesi gidecem bakalım
Aciller çok kötü malesef ilgi sıfır inşallah haftaiçi iyi bi dr a denk gelirsin canım sancın artarsa yine de bi acile gitmeyi dene gerekirse rol yap çok kötüymüş gibi davran illa ki ilgilenecekler mecbur en azından bi ultrasonla bakarlarÇok teşekkür ederim size içime su serptiniz. Bulunduğum memlekte doktor bulamıyor özel hastane yok. Bu da ayrı bir sorun
Ayy ben birebir yaşadım yere çöküp hüngür hüngür ağladım apandisim patladı ölüyorum diye yıktım ortalığı oradaki bekleyen hastalar bile bayanı önce alın ölecek dediler yüzüm kireç olmuştu maalesef doktor ameliyatta en az 4 saat sonra gelir dedilerAciller çok kötü malesef ilgi sıfır inşallah haftaiçi iyi bi dr a denk gelirsin canım sancın artarsa yine de bi acile gitmeyi dene gerekirse rol yap çok kötüymüş gibi davran illa ki ilgilenecekler mecbur en azından bi ultrasonla bakarlar
Bende öyle düşündüm yarın davem ederse böyle yapacam. İnşallah geçer gerek kalmazAciller çok kötü malesef ilgi sıfır inşallah haftaiçi iyi bi dr a denk gelirsin canım sancın artarsa yine de bi acile gitmeyi dene gerekirse rol yap çok kötüymüş gibi davran illa ki ilgilenecekler mecbur en azından bi ultrasonla bakarlar
Bi de hamilesinAyy ben birebir yaşadım yere çöküp hüngür hüngür ağladım apandisim patladı ölüyorum diye yıktım ortalığı oradaki bekleyen hastalar bile bayanı önce alın ölecek dediler yüzüm kireç olmuştu maalesef doktor ameliyatta en az 4 saat sonra gelir dediler
Bence de canım bi dene şansını bence de inşallah gerek kalmaz da geçerBende öyle düşündüm yarın davem ederse böyle yapacam. İnşallah geçer gerek kalmaz
İnşallah canım benimBi de hamilesinAllah vicdan versin cidden en azından insan bi sedyeye yatırır bi ağrı kesici verir bi serum takar bişey yapar. Allah korusun ya
Bence de canım bi dene şansını bence de inşallah gerek kalmaz da geçer
Peki kabin boy mu ? Katlandığunda küçük yer kaplamasın istiyorum :/Bebek arabası olarak ben Maxi cosi mura plus 3 aldım haftasonu.
Baston olanlar bana pek yaramaz çünkü kışın oğlumu okula getir, götür bana ait, baska kimse yok. Mecbur korunaklı bir bebek arabası olmalıydı
Hahaha seninkiler ayrı tatlı zaten içerde kimbilir neler yapıyorlarİnşallah canım gönlümden geçen öyle ama bakalım süreç ne olacak bebiş nasıl isterse öyle geliyor eninde sonunda
Masallah Allah insallah omur boyu mutlulukla evliliginizi her iki dunyaya da daim etsinNe yapsin esiniz, siz kabul etmeyince en azindan yemek yiyelim demis
Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım
Bizim 3 eylülde belli oldu. Oğlumuz olacakS skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim E Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @DiyetmidedibiriManoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Bence parmaktan da sağlıklı sonuç oluyor aynı kana bakıyorlar ikisinde de. Yıllardır kan şekerine parmaktan bakıyorlar zaten. Hatta benim kayınvalidem makinayla kendisi bakıyor hergün ve sonucu hep doğru çıkıyor. Bunu doktor mu söyledi doktorun kesinlikle böyle yorum yapacağını sanmazdım:))) her ikisinde de aynı kana bakılıyor nihayetinde senden bir tüp kan alsalar bile parmak ucundan aldıkları kan kadar kullanıp tıbbi atıpa atıyorlar kalanını :))) her gün bişey öğreniyorumSordum damardan daha sağlıklı sonuç olur dedi canım
Çok gecmıs olsunMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin
Evet takipçileri de onun gibi onun kafasında insanlardır diye düşünüyorum. Diğer türlü akıllı insan böyle uyduruk bir insandan fikir alıp Hele ki sağlıkla ilgili bir bilgi alıcağını sanmıyorumÇok geçmiş olsun tekrar inşallah basit bi şeydir bizi de haberdar et mutlaka
Fenoların %99 u böyle zaten. Bi de nasıl bu kadar takipçileri var ona şaşıyorum. Hadi onu geçtim bi insan neden bu insanı referans alarak sağlıkla ilgili fikrini sorar sanki dr
Kötü düşünmeyin tek tarafli kasık agrısının sanmıyorum erken doğum belirtisi olabilecegini , benımde bu ara 2 gündür özellikle sagımda oturunca ara ara gelen , yürüyünce batıyor gibi his veren bi agrım var cok sık tuvalete gidiyorum tuvaletten cıkmıyorum bide ,idrar testim temız cuma verdim , sanırım rahim böbreklerime baskı yapıyor kötü düşünmeyin sağ kasık agrısı böbrek agrısı derler genelde belki rahim büyüdüğü için baskıdan oyle hissediyoruz bol bol su için , pazartesi doktora görünün Allahım sizi ve bebeğinizi korusunMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin
Kız napayım baktık arkadaş olmaya doğru ilerliyoruzŞuan bu yazdıklarını topik olarak böyle okuyoruz