2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kahvaltıda ekmeği bende çok yiyorum valla

Evet perinatolog damardan alınmasını önerdi. Parmaktan doğru sonuç vermez demedi canım, damardan daha sağlıklı olur dedi. Ben de bilemiyorum artık
Seni gidi seniiiii
Fiyat olarak uygun ama bebeğinize uyar mı orasını kimse bilemez malesef. Benim kziima aşırı pişik yapmıştı, denemeden bilmek mümkün olmuyor ah keşke olsa da indirimdeyken stok yapsak surekli.
M miniktostos sleepy çevremde kullanan tecrübeli anneler bana memnun kalmadıklarını söyledi canım pişik+sızdırma yapmış hep. Ben o yüzden sleepy e hiç bulaşmadım. Molfix ve goon beğenisi en yüksek olanlardı. Yenidoğan için geçen indirimde molfix aşırı indirimliydi pure&soft serisi 2 paket yenidoğan olandan aldım başka stok yapmıcam şimdilik goon u da bi denerim bebişe iyi gelirse ikisi dönüşümlü devam ederim indirim durumlarına göre diye düşündüm. Molfixin emiciliği hakkında herkes çok memnun kalmış herkes kupkuru olduğunu söylüyor bezin sıvı kakayı falan da iyi çekiyormuş bezin üstünde kalmıyormuş kaka

Boğaz şişliği agrısı yaşayan var mı aranızda kuru dut suyu içiyorum bir bardak,zencefil limon bide . Su içiyorum bol bol , c vitamını olan meyve yiyorum , cuma günüde crp 16 cıkmıstı doktoruma yazdım önemsemedi ates yükselirse dahiliyeye görün dedi yalnızca, benım birde ellerim ve ayak tabanımda kırmızı kaşınan kabarcıklar cıktı aksam yogunlasıyo boğaz enfeksiyonu arttırabılır demişler internette , boğaz enfeksiyonu bebegime zarar vermesinde baska bir sey istemiyorum

Gunaydinlar Biraksam kendimi, kahvaltida ben de yerim Dun yedim hatta. Ama iste hazimsizlik beni zorladigi icin dikkat ediyorum. Kahvalti benim icin de ask yasadigim ogun

Kilo durumum doktorda kiyafet ayakkabi vs ile 60 geldim. Kapaliyim Ben o yuzden kiyafet agir geliyor. Evdeki olcumume gore 57 ile basladim, suan 18.haftam 1.5 kg almisim. Doktorum detayliya gidince sonra sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi, yani 1.5 ay sonra dedi ... Bu durumda 24-25.haftada gidecegim. O zaman insallah doktorun tartisinda 61 olurum hedefimi tutturmus olurum. Bebegim guzel kg aliyor, bazen aclik hissediyorm ama faydali seyler ile gecistiriyorum hala ac olsam da yemiyorum zor ama ne yapayim hazimsizlik daha zor

Öncelikle herkese günaydınlaaar
Kahvaltıyı beklerken açlıktan ölmeden iki dakika önce yazıyorumm

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın vücudumuzu dinlemek bazı şeyleri geçer diye beklememek en güzeli hele ki şimdi farklı durumlarımız varken
Teşekkür ederim canım o zaman molfix görmüştüm aynı fiyata ondan alayım bir paket deneyip göreceğiz o iyi gelmezse başka alırım deneyip yanılma yani bu işler

Ben kizimda molfix kullandim. Cok memnundum. Simdi de aynen devam edecegim. Asla sizdirma yapmiyor. Kizimi su ve pamukla temizledim ve dogal zeytin yagini damlatip siliyordum. Hic bir zaman pisik, mantar vs sorun yasamadim. Kizim 22 aylikken tuvalet aliskanligi kazandi. O zaman da suyla yikayip kuruladik :) ayni yontem devam ben de oglumda da insallah. Erkek bebek temizligi daha zor diyorlar. O yuzden yenidogan sunneti enfeksiyon riskinde kurtarici sanirim... Insallah sorun yasamayiz

Allahh hiç bulaşmayın o zaman olsun kankalık müessesesi de güzel

Günaydınnn benim de iştah çok açık frenlemesem yandım hahahah bulantıların acısını çıkarıyoruz

Aynen ben de öyleyim durduramıyorum kendimi sürekli açım

Kızlar dün yemek yaparken ters bir hareket yaptım galiba sol göğsümün altı sızladı böyle bugün de hafif hafif sızlıyor doktora gitmeme gerek yok demi bunun için bebekle ilgili bir sıkıntı olmaz

Teşekkür ederim canım o zaman molfix görmüştüm aynı fiyata ondan alayım bir paket deneyip göreceğiz o iyi gelmezse başka alırım deneyip yanılma yani bu işler

Ben burdan aldım kızlar fiyat baya iyi haberiniz olsun

Linki sildim 40 lısı o fiyatmış şuan ben 80 lisini 80 tlye almıştım indirim denk gelince eklerim yine ama hepsiburada, civilime falan bakın arada baya iyi indirimler oluyor

Günaydın canım çok şükür ben biraz iyiyim sancı çok az kaldı. İnşallah o da geçer. Bende tuvalette çok çıkıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini korusun bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

pcfl kızında molfixin hangi serisini kullanmıştın canım mavi paket mi? Onun içeriği temiz mi acaba ona hiç bakmadım pure&soft aldım şimdilik ama içerik iyiyse indirimlerde ondan da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…