Kahvaltıda ekmeği bende çok yiyorum valla21+6 dan Günaydın kızlar
İştahım bir açıldı pir açıldı
Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı sabah öğle akşam verseler banamısın demem yerim. 54 ile gebe kalan ben şuan 63,7 kg olmuşum neredeyse 10 kg aldım şimdiden
Yemekle pek işim yok bana kahvaltı lazımyine de çok sırıtmadı bebeği nereye sakladın diyorlar sadece karnım büyüyor bol giyince de onu kamufle edebiliyorum hala :)
Şuan aklımda sadece kahvaltı var elim evde olunca güzel oluyor kahvaltıya çıkıyoruz hep. Gerçi o yokken de ben yine çıkıyorum arkadaşlarla görümcemle..
Sizin de iştahınız böyle mi Kızlar. Tutamıyorum ağzımı
Kimmiş o valla merak ettimAyy şu uyduruk kendini bişey sanan bilgili gibi görünmeye çalışan hanım şaka gibi ya herşeye Bi fikri var bu kadının millete yalan yanlış bilgiler veriyor hep
Zishubu diye birisi. Kendini çocuk doktoru falan sanıyorKimmiş o valla merak ettim
Fiyat olarak uygun ama bebeğinize uyar mı orasını kimse bilemez malesef. Benim kziima aşırı pişik yapmıştı, denemeden bilmek mümkün olmuyor ah keşke olsa da indirimdeyken stok yapsak surekli.Bu bezi kullanan var mı? 1 beden natural 40 adet olanı 80 tl iki paket alırsan 120 tl oluyor ne diyorsunuz?
Evet perinatolog damardan alınmasını önerdi. Parmaktan doğru sonuç vermez demedi canım, damardan daha sağlıklı olur dedi. Ben de bilemiyorum artıkBence parmaktan da sağlıklı sonuç oluyor aynı kana bakıyorlar ikisinde de. Yıllardır kan şekerine parmaktan bakıyorlar zaten. Hatta benim kayınvalidem makinayla kendisi bakıyor hergün ve sonucu hep doğru çıkıyor. Bunu doktor mu söyledi doktorun kesinlikle böyle yorum yapacağını sanmazdım:))) her ikisinde de aynı kana bakılıyor nihayetinde senden bir tüp kan alsalar bile parmak ucundan aldıkları kan kadar kullanıp tıbbi atıpa atıyorlar kalanını :))) her gün bişey öğreniyorum
Seni gidi seniiiiiKız napayım baktık arkadaş olmaya doğru ilerliyoruzdoktora her gittiğimde ağzının içine bakıyordum adamın güzel haber versinde atağa geçeyim diye 3 aydır kankaydık eşimle ilk aylar korkuyordum zaten. Sonra saolsun doktorum Bi riskin gözükmüyor ilişki serbest dedi eee ben dururmuyum
M miniktostos sleepy çevremde kullanan tecrübeli anneler bana memnun kalmadıklarını söyledi canım pişik+sızdırma yapmış hep. Ben o yüzden sleepy e hiç bulaşmadım. Molfix ve goon beğenisi en yüksek olanlardı. Yenidoğan için geçen indirimde molfix aşırı indirimliydi pure&soft serisi 2 paket yenidoğan olandan aldım başka stok yapmıcam şimdilik goon u da bi denerim bebişe iyi gelirse ikisi dönüşümlü devam ederim indirim durumlarına göre diye düşündüm. Molfixin emiciliği hakkında herkes çok memnun kalmış herkes kupkuru olduğunu söylüyor bezin sıvı kakayı falan da iyi çekiyormuş bezin üstünde kalmıyormuş kakaFiyat olarak uygun ama bebeğinize uyar mı orasını kimse bilemez malesef. Benim kziima aşırı pişik yapmıştı, denemeden bilmek mümkün olmuyor ah keşke olsa da indirimdeyken stok yapsak surekli.
Gunaydinlar21+6 dan Günaydın kızlar
Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı sabah öğle akşam verseler banamısın demem yerim. 54 ile gebe kalan ben şuan 63,7 kg olmuşum neredeyse 10 kg aldım şimdiden
Yemekle pek işim yok bana kahvaltı lazımyine de çok sırıtmadı bebeği nereye sakladın diyorlar sadece karnım büyüyor bol giyince de onu kamufle edebiliyorum hala :)
Şuan aklımda sadece kahvaltı var elim evde olunca güzel oluyor kahvaltıya çıkıyoruz hep. Gerçi o yokken de ben yine çıkıyorum arkadaşlarla görümcemle..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın vücudumuzu dinlemek bazı şeyleri geçer diye beklememek en güzeli hele ki şimdi farklı durumlarımız varkenGeçmiş olsun bende sağ kasık ağrısı ile hastahaneye gittim meğer apandisit patlamış acil ameliyat oldum inşallah sizin öyle bir durum yoktur belirtilere bakın İnternet'e birebir hepsini yaşayıp hastaneye gittim
Teşekkür ederim canım o zaman molfix görmüştüm aynı fiyata ondan alayım bir paket deneyip göreceğiz o iyi gelmezse başka alırım deneyip yanılma yani bu işlerEvet perinatolog damardan alınmasını önerdi. Parmaktan doğru sonuç vermez demedi canım, damardan daha sağlıklı olur dedi. Ben de bilemiyorum artık
Seni gidi seniiiii
M miniktostos sleepy çevremde kullanan tecrübeli anneler bana memnun kalmadıklarını söyledi canım pişik+sızdırma yapmış hep. Ben o yüzden sleepy e hiç bulaşmadım. Molfix ve goon beğenisi en yüksek olanlardı. Yenidoğan için geçen indirimde molfix aşırı indirimliydi pure&soft serisi 2 paket yenidoğan olandan aldım başka stok yapmıcam şimdilik goon u da bi denerim bebişe iyi gelirse ikisi dönüşümlü devam ederim indirim durumlarına göre diye düşündüm. Molfixin emiciliği hakkında herkes çok memnun kalmış herkes kupkuru olduğunu söylüyor bezin sıvı kakayı falan da iyi çekiyormuş bezin üstünde kalmıyormuş kaka
Ben kizimda molfix kullandim. Cok memnundum. Simdi de aynen devam edecegim. Asla sizdirma yapmiyor. Kizimi su ve pamukla temizledim ve dogal zeytin yagini damlatip siliyordum. Hic bir zaman pisik, mantar vs sorun yasamadim. Kizim 22 aylikken tuvalet aliskanligi kazandi. O zaman da suyla yikayip kuruladik :) ayni yontem devam ben de oglumda da insallah. Erkek bebek temizligi daha zor diyorlar. O yuzden yenidogan sunneti enfeksiyon riskinde kurtarici sanirim... Insallah sorun yasamayizEvet perinatolog damardan alınmasını önerdi. Parmaktan doğru sonuç vermez demedi canım, damardan daha sağlıklı olur dedi. Ben de bilemiyorum artık
Seni gidi seniiiii
M miniktostos sleepy çevremde kullanan tecrübeli anneler bana memnun kalmadıklarını söyledi canım pişik+sızdırma yapmış hep. Ben o yüzden sleepy e hiç bulaşmadım. Molfix ve goon beğenisi en yüksek olanlardı. Yenidoğan için geçen indirimde molfix aşırı indirimliydi pure&soft serisi 2 paket yenidoğan olandan aldım başka stok yapmıcam şimdilik goon u da bi denerim bebişe iyi gelirse ikisi dönüşümlü devam ederim indirim durumlarına göre diye düşündüm. Molfixin emiciliği hakkında herkes çok memnun kalmış herkes kupkuru olduğunu söylüyor bezin sıvı kakayı falan da iyi çekiyormuş bezin üstünde kalmıyormuş kaka
İyiyim canım geçti şükür sen nasilsin her şey yolunda miNasıl olsun canım baş ağrıların ne durumda?
Allahh hiç bulaşmayın o zaman olsun kankalık müessesesi de güzelBenimkiler zaten ultrasonda aşırı komikgerçekten bebek nasıl isterse öyle geliyor ben de son anda sezeryan dönmüştüm ama yine de güzel bir sey bence ben şöyle sanci çektim diye anlatıyorum doğursaydım ne olurdu acaba
AminAllah eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin iki dünyada da
Ahahah biz de ölümüne kankayizhele 22den sonra komple yasak erken doğum riski var dedi doktor öncesinde de pek icraat yoktu zaten artık ilişki koptu tamamen
Günaydınnn benim de iştah çok açık frenlemesem yandım hahahah bulantıların acısını çıkarıyoruz21+6 dan Günaydın kızlar
Ayy hadi darısı basımıza kızDoktor bana riskin yok dediği günden beri iyi gidiyoruz
Aynen ben de öyleyim durduramıyorum kendimi sürekli açım21+6 dan Günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım o zaman molfix görmüştüm aynı fiyata ondan alayım bir paket deneyip göreceğiz o iyi gelmezse başka alırım deneyip yanılma yani bu işler
Ben burdan aldım kızlar fiyat baya iyi haberiniz olsunBen kizimda molfix kullandim. Cok memnundum. Simdi de aynen devam edecegim. Asla sizdirma yapmiyor. Kizimi su ve pamukla temizledim ve dogal zeytin yagini damlatip siliyordum. Hic bir zaman pisik, mantar vs sorun yasamadim. Kizim 22 aylikken tuvalet aliskanligi kazandi. O zaman da suyla yikayip kuruladik :) ayni yontem devam ben de oglumda da insallah. Erkek bebek temizligi daha zor diyorlar. O yuzden yenidogan sunneti enfeksiyon riskinde kurtarici sanirim... Insallah sorun yasamayiz
Günaydın canım çok şükür ben biraz iyiyim sancı çok az kaldı. İnşallah o da geçer. Bende tuvalette çok çıkıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini korusun bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Kötü düşünmeyin tek tarafli kasık agrısının sanmıyorum erken doğum belirtisi olabilecegini , benımde bu ara 2 gündür özellikle sagımda oturunca ara ara gelen , yürüyünce batıyor gibi his veren bi agrım var cok sık tuvalete gidiyorum tuvaletten cıkmıyorum bide ,idrar testim temız cuma verdim , sanırım rahim böbreklerime baskı yapıyor kötü düşünmeyin sağ kasık agrısı böbrek agrısı derler genelde belki rahim büyüdüğü için baskıdan oyle hissediyoruz bol bol su için , pazartesi doktora görünün Allahım sizi ve bebeğinizi korusun