- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
Normal tabi canımKızlar bir çoğumuz bebeği hissetmeye başladı bende 17+5 im son günlerde içimde kıpırtılar var minik minik atmalar. Artık hissetmeye başladım sanırımnormal dimi hissetmem?
Hahaha daha şimdiden karakterleri belli ediyorlar çok tatlılarNormal tabi canımdaha da artarak devam eder ben şuan belime krem sürdüm yüzüstü uzandım içerden dürtüp duruyor rahatsız oldu hanım
Bana da doktorum bebeğin gelişmesi güzel dedi ama benimkisi de güzel gidiyor benceGunaydinlarBiraksam kendimi, kahvaltida ben de yerim Dun yedim hatta. Ama iste hazimsizlik beni zorladigi icin dikkat ediyorum. Kahvalti benim icin de ask yasadigim ogun
Kilo durumum doktorda kiyafet ayakkabi vs ile 60 geldim. Kapaliyim Ben o yuzden kiyafet agir geliyor. Evdeki olcumume gore 57 ile basladim, suan 18.haftam 1.5 kg almisim. Doktorum detayliya gidince sonra sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi, yani 1.5 ay sonra dedi ... Bu durumda 24-25.haftada gidecegim. O zaman insallah doktorun tartisinda 61 olurumhedefimi tutturmus olurum. Bebegim guzel kg aliyor, bazen aclik hissediyorm ama faydali seyler ile gecistiriyorum hala ac olsam da yemiyorum zor ama ne yapayim hazimsizlik daha zor
Çok şükür canım bugün 2 gündür dışardayız kendimize alışveriş yapıyoruz bebeğe bakıyorum böyle uzaktan hepsi birbirinden güzle vallahi içim gidiyor zor tutuyorum kendimiİyiyim canım geçti şükür sen nasilsin her şey yolunda mi
Kesinlikle öyle canım 3,4/4 ay serumla beslendim hep deidm ama yeter ki düzeleyim her şeyden yiyeceğim diye öyle de oldu ağzın boş durmuyor hiç ama farkettim ki kahvaltıyı sağlam yapıyorum kaç saat açlık yaşamıyorum 1 ekmeğe yakın diyorum gerçekten de ypk yok kahvaltıda. Sabah 11dee yaptık bugün bu saate kadar hiç acıkmadım biraz meyve yedim şimdş 1 saat kestiririm sonra akşam yemeğini hazırlarım. Ama evde tekken yapmıyorum yalnız yemeyi sevmiyorum hiç o yüzden hep yarım yamalak yiyorum sık yiyorum amaGünaydınnn benim de iştah çok açık frenlemesem yandım hahahah bulantıların acısını çıkarıyoruz
Yaşayan bilir bkz; benEn kaliteli bez olsun canım bebis gazliysa gazla birlikte kaka yaptığında o kaka enseden çıkacak mutlakacok uzakta gözüm yok valla kakayi bez içinde tutsun bana yeter
Ben hep yüzüstü yatardım artık yatamıyorum göbeğim engel oluyor artıkNormal tabi canımdaha da artarak devam eder ben şuan belime krem sürdüm yüzüstü uzandım içerden dürtüp duruyor rahatsız oldu hanım
Ben evde yanlizken bir seyler yemeği çok seviyorum.Oğlumu esimle bir yerlere yollayip ,Tv mi aciyorum karsisinda yiyip içiyorum ohh misKesinlikle öyle canım 3,4/4 ay serumla beslendim hep deidm ama yeter ki düzeleyim her şeyden yiyeceğim diye öyle de oldu ağzın boş durmuyor hiç ama farkettim ki kahvaltıyı sağlam yapıyorum kaç saat açlık yaşamıyorum 1 ekmeğe yakın diyorum gerçekten de ypk yok kahvaltıda. Sabah 11dee yaptık bugün bu saate kadar hiç acıkmadım biraz meyve yedim şimdş 1 saat kestiririm sonra akşam yemeğini hazırlarım. Ama evde tekken yapmıyorum yalnız yemeyi sevmiyorum hiç o yüzden hep yarım yamalak yiyorum sık yiyorum ama
Ay ne guzel ya... Benim zihnimde surekli tez ve makalelerim var... Her hafta yapilacak bi sey cikiyor. Soyle yayilamadim bi guzelÇok şükür canım bugün 2 gündür dışardayız kendimize alışveriş yapıyoruz bebeğe bakıyorum böyle uzaktan hepsi birbirinden güzle vallahi içim gidiyor zor tutuyorum kendimineyse artık 2 ay sonra yapacağız herşeyini…
Cok geçmiş olsun canim. Benimki 3 haftaya yakın sürmüştü bogaz agrisi oksurukle basladi sonra sinuzit oldum. 18 haftalikken filan antibiyotik kullandım 1 haftalik, kadın doğum doktorum kullanabilirsin bir zararı yok dedi, bu tür durumlarda hastalık uzun sürerse bebegi etkileme durumu ortaya çıkabiliyor demisti. Doktora danışıp ayrıca C vitamini de alabilirsin. 2 günü geçtiyse mutlaka tekrar doktora git ilerlemeden önlem alınsınBoğaz şişliği agrısı yaşayan var mı aranızda kuru dut suyu içiyorum bir bardak,zencefil limon bide . Su içiyorum bol bol , c vitamını olan meyve yiyorum , cuma günüde crp 16 cıkmıstı doktoruma yazdım önemsemedi ates yükselirse dahiliyeye görün dedi yalnızca, benım birde ellerim ve ayak tabanımda kırmızı kaşınan kabarcıklar cıktı aksam yogunlasıyo boğaz enfeksiyonu arttırabılır demişler internette , boğaz enfeksiyonu bebegime zarar vermesinde baska bir sey istemiyorum
Cok normal, bebisler kilo aliyor karnımız büyüdü:) bende de bazi gunler oluyor. Uzun süren, dayanilmayacak gibi agrilar olmadigi müddetçe endişelenmeyin.Uzun zamandır yatak istirahatındeydim kanama alanım vardı lekelenmem vardı cok sukur kanama alanımın cok kuculdugu soyledi doktor gecen hafta pazartesi ,lekelemmem var hala ama eskiye cok az arada gelıyor cok sukur, markete gittim uzun zaman sonra cok az tam vajinayla kasık birleşimi olan yerlerde kucuk kucuk hafif agrılar hissediyorum yürürken normal mi bu ,uzun zamandır yürümediğim için size sormak istedim karnımızda buyudu cok sukur , yürüyünce çok hafif kasık agrısı normal mi acaba
Tesekkur ederım, viral enfeksiyonlarda antibiyotik işe yaramıyormuş ama bakteriyel enfeksiyonlarda gerekliymiş bosuna antibiyotik kullanmak istemediğimden yarın randevu aldım enfeksiyon hastalıkları doktoruna,boğaz sürüntüsü veya viral , bakteriyel ayrımın anlaşılabileceği baska bir test varsa yapmasını rica edecegım , gerekli ise antibiyotik kullanacagım , hafif atlatıyorum cok sukur hafif bogaz agrısı ve kasıntısı var arada bas agrısı yarın bakalım doktor ne diyecek , hayırlısı inşallahCok geçmiş olsun canim. Benimki 3 haftaya yakın sürmüştü bogaz agrisi oksurukle basladi sonra sinuzit oldum. 18 haftalikken filan antibiyotik kullandım 1 haftalik, kadın doğum doktorum kullanabilirsin bir zararı yok dedi, bu tür durumlarda hastalık uzun sürerse bebegi etkileme durumu ortaya çıkabiliyor demisti. Doktora danışıp ayrıca C vitamini de alabilirsin. 2 günü geçtiyse mutlaka tekrar doktora git ilerlemeden önlem alınsın
Yok yatınca gecti hemen sadece yürürken minik minik hafif kasık agrısı gibi agrı hissettim uzun zamandırda (yaklasık 35 gündür) kısa da olsa bu kadar mesafe yürümediğim için merak ettim herkeste oluyor mu bebişlerimiz büyüdüğünden mi kaynaklı diye , cok tesekkur ederimCok normal, bebisler kilo aliyor karnımız büyüdü:) bende de bazi gunler oluyor. Uzun süren, dayanilmayacak gibi agrilar olmadigi müddetçe endişelenmeyin.
İyi dayanmışsın yineÇok şükür canım bugün 2 gündür dışardayız kendimize alışveriş yapıyoruz bebeğe bakıyorum böyle uzaktan hepsi birbirinden güzle vallahi içim gidiyor zor tutuyorum kendimineyse artık 2 ay sonra yapacağız herşeyini…
Maşallah canım ne güzelKızlar bir çoğumuz bebeği hissetmeye başladı bende 17+5 im son günlerde içimde kıpırtılar var minik minik atmalar. Artık hissetmeye başladım sanırımnormal dimi hissetmem?
Bende 19. Hafta itibari ile başladım hareketleri hissetmeye daha yeni yani pıt pıt kalp atışı gibiMaşallah canım ne güzelben 18+3 ama hala hissetmiyorum yahu. Benim ki de normal mi
Şükür canımBende 19. Hafta itibari ile başladım hareketleri hissetmeye daha yeni yani pıt pıt kalp atışı gibi