2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bizimki gibi olan varmis kendimi yalnız hissetmedim doğru tabii orda kıpır kıpır görmek istiyo insan ama onun da rahatı öyle yerinde demekki

Şeker yüklemesinden ziyade, şeker var mı yok mu tespiti gerçekten çok önemli. Dediğiniz gibi en önemlisi, dikkatli beslenme. Ben de ikinci gebeliğimde yaptırmıştım. Şimdi yaptırmayacağım.

Erkek bebegi olacak olanlar ve oglu olanlar, acaba yeni dogan sunneti icin ne dusunuyorsunuz? Deneyimi olanlar paylasabilir mi? Simdiden tesekkur ederim

Biz oğlumuzun 40 ı çıktıktan sonra yaptırdık. Ürolog yapmıştı ve anestezi az miktarda almıştı. İlk çişte çok ağlamıştı, oraya bir tampon yerleştirilmişti ama çiş yaptıkça çıkıyor zaten. 2 gün içinde toparlamıştı diyebilirim. Hareket azken yaptırmak bizce uygun olandı.

Erkek bebegi olacak olanlar ve oglu olanlar, acaba yeni dogan sunneti icin ne dusunuyorsunuz? Deneyimi olanlar paylasabilir mi? Simdiden tesekkur ederim
Ben yeni doğan sünneti düşünüyorum ilk 1 ay içinde. O zamana en azından kendimi de toparlaması olurum bakımiyla daha rahat ilgilenirim diye düşünüyorum. Ama kafamdaki bir diğer ses ise yaptırma ilerde kendi tercihine bırak diyor o yüzden bilemiyorum

Bn kismetse doğumdan sonra en kisa surede yaptirmayi planliyorum henuz bi dr ile gorusmedim hangi donem saglikli olur iyice arastirmam lazim.

Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım
riskli gruptayız, doktor tarafından ban yedik
Arkadaslar coklu alintilama olayini bilmiyorum. O yuzden cevap veren herkese cok tesekkur ederim Galiba yenidogan sunneti mantikli... Hastane ile de gorusup bir karar veririz artik :) o gunleri gorelim insallah
henüz cinsiyetlerini öğrenemedim ama bir oğlum olursa şayet herhangi bir sağlık engeli olmadığı müddetçe ben de yenidoğan zamanında sünnet yaptırmayı doğru buluyorum. hem hücre yenilenmesi hızlı dolayısıyla iyileşme süreci hızlı hem bebek zamanı olduğu için hareketli zamanı değil ve hatırlamayacak.

Ben oğlumu 3 aylikken yaptirdim iyi ki.oyle yapmisim. Farkinda degildi oyun halisinin uzerine koydular guzelce oynarken sunnetini oldu. Sanirim bu ikinci de erkek olacak gibi yine 3 aylikken yaparim. Zaten sunnet doktorumuzun önerisi de yaparsaniz 3 ayi gecirmeyin çok fazla hareketlenmeden, daha bilinclenmeden yapin demisti. Tabi sunnet olmadan once ben çok tedirgindim uzuluyordum

Masallah canim cok tatli parmak emiyor. Oğlum ultrason fotolarinin aynisi dogmustu

Kizlar su battaniyeden ormek istiyorum ip ve örgü teknigi hakkinda bilgisi olann

Eklentiler

• Screenshot_20221022-211347_Trendyol.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu kizin burnu şimdiden hava daMasallah canim

Kizlar su battaniyeden ormek istiyorum ip ve örgü teknigi hakkinda bilgisi olann
bu kalın kadife ip ve yanılmıyorsam iki şiş örgüsü ( ben tığcıyım ) kadife iplerin kendiliğinden ilmekli olup elle örülen çeşitleri var (alize puffy var başka markalarda da vardır belki). hatta youtube dan bol seçenek videolarını da bulabilirsin

Canım ben yenidoğan sünneti yaptırmayı düşündüm ama şu anda hamile olan daha önce 1 erkek bebeği de olan arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla az da olsa narkoz veriliyormuş bazı doktorlar önermiyormuş o yüzden kararsız kaldım bi kaç doktora danışarak karar vereceğim galiba. Küçücük bedeniyle bir de onun acısını yüklemek istemiyorum sanırım

Bnde hep şiş örgü yapardım tığ bilgisi pek yok simdi bi video buldum youtube den az bakivereyim. Puffy i de gordum de ne bilim şişle yapilan daha hosuma gitti

Bizde sorunca söyledi minseo ninki kadar ayrıntılı anlatmadı galiba bizde o an her şey iyiyse tamam diyip çıkma modundaydık
Çok güzel değil mi
Benim ayrıntılı ultrasonda haftaya cumartesi, çok merak ediyorum
Güzel geçer inşallah,sen nereye gideceksin peki?
Kızlarr şimdi çıktımmm, prensesim kendi ilk defa bu kadar zor gösterdi çok şükür herşey yolunda çok gerildim ama bunu da atlattık allaha bin şükür
Ohhh çok sevindimmm maşallah
Bu kizin burnu şimdiden hava daMasallah canim
Yaa sorma yattığı konumdandır falan dedik diğerinde daha aşağıda anca gelince hangisi doğru göreceğiz bakalım

Masallah canim cok tatli parmak emiyor. Oğlum ultrason fotolarinin aynisi dogmustu
Bu haftalardaki görüntüleri doğumdaki görüntülerine çok benziyormuş artık zaten bakalım bizim minnoşu da karşılaştırıcam doğunca fotolarıyla
Canım geçen youtubeda kaydetmiştim ben de bunu elle de yapılıyor. Şişle zor bu model tığla da yapabilirsin ama zor ürüyor örnek ben örmüştüm tığla eskiden bu modeli. Elle olan daha basit geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…