2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oy canim sağolasın 😘 bakip bakip orerim artik yari fiyatina el emegimle bebisimin ilk battaniyesi olsun 😇

Ben de çok severim örgüyü, günün stresini atmaya bire bir. Çoğu zaman dümdüz şeyler örüyorum ama kafamı inanilmaz boşaltıyor, rahatlatıyor. Çoğu şeyi YouTube’dan izleyip yapıyordum. Şimdi genelde yatay pozisyondayım, elime hiçbir şey alamıyorum 😅

Bu haftalardaki görüntüleri doğumdaki görüntülerine çok benziyormuş artık zaten 🥰 bakalım bizim minnoşu da karşılaştırıcam doğunca fotolarıyla 😅

Canım geçen youtubeda kaydetmiştim ben de bunu elle de yapılıyor. Şişle zor bu model tığla da yapabilirsin ama zor ürüyor örnek ben örmüştüm tığla eskiden bu modeli. Elle olan daha basit geldi bana

Ben elle yapilanin ilmekleri hep kaciririm ya 😂 şişle elim daha alışık ya anca onu yaparim sagol kuzum 😘

Ben de çok severim örgüyü, günün stresini atmaya bire bir. Çoğu zaman dümdüz şeyler örüyorum ama kafamı inanilmaz boşaltıyor, rahatlatıyor. Çoğu şeyi YouTube’dan izleyip yapıyordum. Şimdi genelde yatay pozisyondayım, elime hiçbir şey alamıyorum 😅
Aynen oyle elle yapilip oyalayan seyler bnide cok rahatlatiyo sadece kafa yormak gerekmesin 3 u 5 i saymayayim yeter 😀

Bu haftalardaki görüntüleri doğumdaki görüntülerine çok benziyormuş artık zaten 🥰 bakalım bizim minnoşu da karşılaştırıcam doğunca fotolarıyla 😅

Canım geçen youtubeda kaydetmiştim ben de bunu elle de yapılıyor. Şişle zor bu model tığla da yapabilirsin ama zor ürüyor örnek ben örmüştüm tığla eskiden bu modeli. Elle olan daha basit geldi bana

Ay bunlar o kadar güzel kii. Şuan altına girdim oturuyorum sıcacık tutuyor 😍 Bana görümcem örmüştü sağolsun, dört ucuna da böyle ponponlar eklemiş çok şirin duruyor. Bu iplerin direk iki renkli olanları var benimki ondan. Hem çok pratik, hem sıcacık, hem de çok sevimli duruyor 🥰

Eklentiler

• IMG_20221022_224307.jpg
    IMG_20221022_224307.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin 🤲

aaa demek hastanede de parmaktan baktıkları oluyor. bana parmak kol farketmez ya doğru sonuç çıksın da :KK55:
Genelde parmaktan bakılıyor zateb açlık vw tokluk şekerine ama bende parmaktan baktırmak istemem açıkçası🤣 iğneyle deliyorlar birde kan gelsin dşye de sıkıyorlar:)) kan veririm 2 defa delip sıktırmam 🤣

Demek ki öyle canım. Doktora gidince sorayım bi valla panik yapmak istemiyorum günde üç kere tansiyon ölçüyorum daha napiyim diyorum 😁

Olabilir canım benim bulunduğum yerin de havası belli değil bir rüzgarlı bir açıyor etkiliyo muhtemelen 🫠
Nasıl olsun canım baş ağrıların ne durumda?

Ay kızlar bugun haftada bir oldugum pruluton iğnemi olmak için sağlık ocagına gittim 2 gündür bebek hareketlerini eskiye oranla daha az hissedıyordum zaten ama takmıyordum haftası daha kucuk ve ilk gebeliğim oldugu için , sonra orada beni yakalamıslarken bir tansıyon kilo vb bakarlarken kalp atısınada bakalım istersen telefon kadar bir aletle işte dediler tamam dedim problem etmedim , ay sonra bana demesin mi bir sesvar ama senin nabzında olabılır emin olamadım acile bir git baktır kalp atısına dedi emin olalım , ayyy nasıl kötü bir andı öncesindede 8 haftalıkken kalp durması sonucu düşüğüm oldugu için zaten travmalarım var koştur koştur acile gittim , acildekide doktor muydu pratisyende olabılır emin değilim garip biriydi ama en azından bebek iyi sorun görünmüyor kalp atısı var diyip kalp atısını dinletti , kızlar sakın bu sağlık ocaklarında ne oldugu belli olmayan sacma salak telefon kadar bir aletle kalp atısı bakılmasını ciddiye almayın acilde muayene eden kişide cok geliyorlar oyle 18-19 haftalık gebelik haftasında o el kadar aletlerle duyulmaz henüz dedi
Onun açıklamasını güzel yapacaklar canım o bakan hemşirenin yetersizliği bence. Benim aile hekimindekş hemşirenin. BAktığı cihazda tansiyon aleti gibiydi. Ama bana bakmadan önce nu alet pek yeterki değil duyulmuyor bazı gebelerde pozisyon uygun olmayınca bakarız olmaZsa zorlamayız sen zaten hareketleri hissediyorsundjr dedi. Baktı duyuldu ama yine de. Yani kadın en başında panik yaratmıyor.

Canım bu doktor aşı karşıtı sen bilirsin ama ben anti bilimsel fikirleri olan bir doktoru ciddiye alıp da şeker yükleme testi yaptırmamazlık yapmazdım :)
Ben ilk kızımda şeker yükleme yaptırdım hiç beş sıkıntı yaşamadım. Doktoruma çok güveniyorum o beni riske atacak çok az bşr zarar gelecek olan hiç bişeyi yaptırmaz. Zaten doktorum riskli gebelik yaşayanları takip ediyor genelde. Ve benim arkadaşım gebelik şekeri yüzünden annesini kaybetti doğdu 40 ı çıkmadan annesi vefat etmiş şeker yüzünden. Elimin ailesi insülin derecesinde eşim de yok benim ailemde de yok ama özellikle baktırmak isterim. Zaten vereceğim son test olacak sanırım. :)

Ay bunlar o kadar güzel kii. Şuan altına girdim oturuyorum sıcacık tutuyor 😍 Bana görümcem örmüştü sağolsun, dört ucuna da böyle ponponlar eklemiş çok şirin duruyor. Bu iplerin direk iki renkli olanları var benimki ondan. Hem çok pratik, hem sıcacık, hem de çok sevimli duruyor 🥰
Ben de çok seviyorum bu ipleri bebişe yapıcam 1 günde battaniye örülüyor 😅
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin 🤲
Geçmiş olsun idrar testi verdiniz mi? pcfl pcfl söylemişti böyle ağrılar idrar enfeksiyonuna da işaretmiş dr u o şekilde söylemiş. Doğum olacağını sanmıyorum öyle olsa açılma olmaz mı? Ya da tek taraflı bi sancı olacağını sanmıyorum

Ben de çok seviyorum bu ipleri bebişe yapıcam 1 günde battaniye örülüyor 😅

Geçmiş olsun idrar testi verdiniz mi? pcfl pcfl söylemişti böyle ağrılar idrar enfeksiyonuna da işaretmiş dr u o şekilde söylemiş. Doğum olacağını sanmıyorum öyle olsa açılma olmaz mı? Ya da tek taraflı bi sancı olacağını sanmıyorum
İdrar testide verdim sonuç temiz çıktı. Ama sancım hiç durmadı. Pazartesi hastaneye gidecem inşallah bir sorun çıkmaz

Bak tam bahsettiğimiz şey şimdi instagramda karşıma çıktı yüzbinlerce takipçisi olan bir sözde fenocuktan çok mantıklı açıklamalar 😂 Allah bunu gerekli görseymiş bizi yaratırken verirmiş 🥴🥴🥴
Ayy şu uyduruk kendini bişey sanan bilgili gibi görünmeye çalışan hanım şaka gibi ya herşeye Bi fikri var bu kadının millete yalan yanlış bilgiler veriyor hep 🙄🙄

İdrar testide verdim sonuç temiz çıktı. Ama sancım hiç durmadı. Pazartesi hastaneye gidecem inşallah bir sorun çıkmaz
Çok geçmiş olsun tekrar inşallah basit bi şeydir bizi de haberdar et mutlaka 🙏
Ayy şu uyduruk kendini bişey sanan bilgili gibi görünmeye çalışan hanım şaka gibi ya herşeye Bi fikri var bu kadının millete yalan yanlış bilgiler veriyor hep 🙄🙄
Fenoların %99 u böyle zaten. Bi de nasıl bu kadar takipçileri var ona şaşıyorum. Hadi onu geçtim bi insan neden bu insanı referans alarak sağlıkla ilgili fikrini sorar sanki dr 😂

Çok geçmiş olsun tekrar inşallah basit bi şeydir bizi de haberdar et mutlaka 🙏

Fenoların %99 u böyle zaten. Bi de nasıl bu kadar takipçileri var ona şaşıyorum. Hadi onu geçtim bi insan neden bu insanı referans alarak sağlıkla ilgili fikrini sorar sanki dr 😂
Tabi yazarım buraya bana dua edin arkadaşlar çok üzülüyorum😭

Tabi yazarım buraya bana dua edin arkadaşlar çok üzülüyorum😭
Üzülme canım kötü bişey çıkmayacak inşallah belki bebek aşağıda duruyodur o baskı yapıyordur belki başka bir enfeksiyon kaynaklıdır. Dr rahim uzunluğunu vs. Kontrol eder zaten sen içini ferah tut ağır iş yapma dinlen

X