2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben dayanamayıp doktora gittim bu ağrı tipi yeni çıktı çünkü yoktu, bebek iyi durumda ama idrar tahlili verdim minimal düzeyde bir enfeksiyon çıktı. Günde 3 litre su içmemi ve bi ilaç verdi duruma bakacağız ilerleyen günlerde.

Tesekkur ederim bence sizin esiniz de cok dusunceli. Ben boyle seylerde ne oldugundan ziyade niyetin onemli oldugunu dusunuyorum. Kisiliklerine gore gostergeleri degisiyor :) O kebap bence cok lezizdir, amaci ve anlami cok kiymetli

merhaba yorumunuza istinaden yazmak istedim. kan testi verdim sonuçlarım çıktı fakat bugün hafta sonu olduğundan gösteremiyorum. 1 kalbi duran 1 de kimyasal gebeliğim var. sizce pıhtılaşma var mi
Evet var malesef.. En kısa zamanda önce genetik doktoruyla sonra bir kadın doğumcuyla görüşün onlar yapmanız gerekenleri size uygun şekilde anlatacaktır. Geçmiş olsun, şuan gebelik yok değil mi?

Homozigot çıkmış normal değil canım

Bu sonuç biraz tuhafmış. Hem homozigot yazıyor hem normal yazıyor. Normalse yanında niye homozigot yazıyor onu anlamadım. Siz en iyisi doktorunuza gösterin

pazartesine randevum var fakat hepsi çıkmadığı için ertelemek istedim. e nabizdan aldım bu sonucu. homozigot sıkıntılı olan değil mi su an

Evet var malesef.. En kısa zamanda önce genetik doktoruyla sonra bir kadın doğumcuyla görüşün onlar yapmanız gerekenleri size uygun şekilde anlatacaktır. Geçmiş olsun, şuan gebelik yok değil mi?
su an net bir gebelik yok ama ovulasyon gününü değerlendirdik testlerle. tek kaygım zaten tutarsa sırf yine bu sebepten kaybetmek

Kızlar selammmm

Ayrıntılı ultrasonumuz bitti, yaklaşık 45 dk sürdü. Minnoş zorluk çıkarmadı kıpır kıpırdı her yerini gösterdi. Çok şükür bir sorun çıkmadı her şey olması gerektiği gibi. Normal doğuma engel teşkil edilecek bir şey de görülmüyor. Bebek haftası ile uyumlu 340 gr. Olmuş. Eli hep ağzında emiyordu, doktor zor çıkarttırdı. Doğum için 1 mart ve sonrasını bekliyoruz dedi maksimum 9 mart. Amniyon sıvısı, plasenta, kan akışı, boy, kg, organlar her şey iyi. Bu da minik tosuncuk kızım

Eklentiler

• Screenshot_20221022_123136.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu sonuç biraz tuhafmış. Hem homozigot yazıyor hem normal yazıyor. Normalse yanında niye homozigot yazıyor onu anlamadım. Siz en iyisi doktorunuza gösterin
Bu benım sonucumun örneği homozigot normal yazıyorsa iki aleldede normal geni tasıyor demek , eger yanında homozigot mutant veya heterezigot yazarsa bir sıkıntı var demektir

Eklentiler

• 1AEAFA06-0ACD-4E5C-AAEE-829EF7C3B5A7.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 93
Ben düzenli yapıyorum zaten de istedğim gibi bir kanal bulamamıştım ondan sordum ama cd daha iyiymiş tabi kanallarda içerikler az oluyor sıkıcı oluyor tekrarları yapmak da.

Ay masallah nasil guzel masallah gercekten tosuncuk... Annesi cok guzel buyutuyor belli ki... Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

pazartesine randevum var fakat hepsi çıkmadığı için ertelemek istedim. e nabizdan aldım bu sonucu. homozigot sıkıntılı olan değil mi su an
Bu benım sonucumun örnegi daha önce genetik danısmanlık ve cok sayıda doktora sonucumu gösterdiğim ve bilgi aldıgım için yazmak istedim size, iki aleldede normal ise geniniz homozigot normal yazar , eger iki aleldede anormallik sorun varsa homozigot mutant yazar .eger hatalı sorunlu geni tek alelde taşıyorsanız heterezigot yazar .siz yinede doktorunuza sorarsınız içiniz rahat eder , iyi günler dilerim

Eklentiler

• DFD1C70B-F766-4BB2-BD86-47B45B2D5565.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 92
Her şeyinin güzel geliştiğini sağlıklı olduğunu duymak kadar güzel bir duygu yok zaten mükemmel sağlıkla gelsin miniko

beni nasıl rahatlattiniz bilemezsiniz. her ihtimale açığım illaki tedavisi var ama işin içinde gebelige engel durum olunca ve bide böyle kayıplarım olunca iş kördüğüm gibi oluyor benim için. dilerim dediğiniz gibi olur araştırıyorum sonuçlar tamamlansın hemen görüneceğim doktora

Masallah suphanallah kuzucuk çok tatlısın

Hayırlısı olsun hakkınızda

Masallah nasıl tatlı gözler hafif çekik gibi saglıkla kucagınıza alın inşallah cok sevındım güzel gecmesine darısı başımıza inşallah

Ya yerim göbüşünü çok tatlış bi annesin Yorgunluğunu anlıyorum canım bir tane taşımak bile zor sen üç tane taşıyorsun. Allah güç versin sana da kuzum Bize uygulanacak yöntemde tek embriyo transferi yapılıyormuş çünkü kendiliğinden ikiz olma şansı yüksekmiş normal tüp bebeklere göre. İki koyduklarında üçüz dördüz olma ihtimali var diye tek koyacaklarmış. Bakalım tek duam o sağlıklı embriyoyu bulabilmek. Yıllarımızı almaz inşallah sağlıklı civcivi bulmak. Duaların için çok sağol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…