- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
Kızlar merhaba sizi çooook özledimtek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum
Annabelle1 erkenden öğrenmiş olmanız güzel bir şey, en azından mantıklı bi yol haritası çıkartmış oldunuz. inşallah bundan sonrası güzel güzel ilerleyecektirHaber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben deMasrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük Neyse sağlık olsun artık Kuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Peki bişey daha soracağım. Çok saçma bi soru değildir umarım. Benim yumurtalık ve rahim sağlığım iyi olduğu için embriyonun tutunma şansının yüksek olduğunu söyleyebilir miyiz sence. Sağlıklı embriyoyu verdiklerinde umutlu olabiliriz değil mi
Kardeşim çok bariz çıkmış. Hayırlı olsun Maşallah. Kanda da takip edersen daha kesin olurkızlar bugün yaptım testi bu şekilde 5 gün gecikti reglimde çizgi biraz silik sizce gebelik varmı
Canım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Yolun açık olsunHaber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben deMasrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük Neyse sağlık olsun artık Kuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Peki bişey daha soracağım. Çok saçma bi soru değildir umarım. Benim yumurtalık ve rahim sağlığım iyi olduğu için embriyonun tutunma şansının yüksek olduğunu söyleyebilir miyiz sence. Sağlıklı embriyoyu verdiklerinde umutlu olabiliriz değil mi
Pazartesi için doktorumdan randevu aldım biraz şaşkınım açıkçası çok beklediğim bir durum değildi ama nasibi varmış demekki çok teşekkür ederimKardeşim çok bariz çıkmış. Hayırlı olsun Maşallah. Kanda da takip edersen daha kesin olur
Çok sağol kuzum. Folik asite hiç ara vermedim zaten korunmamıştık normal olsun istedim yine. Ama yolumuz buralara düştü napalım. Avokadoyu hep duyuyorum mutlaka alacağım teşekkür ederim tavsiyen için. İnşallah güzel haberler getireceğim sizeAnnabelle1 erkenden öğrenmiş olmanız güzel bir şey, en azından mantıklı bi yol haritası çıkartmış oldunuz. inşallah bundan sonrası güzel güzel ilerleyecektir
benim teyzem tüp bebekle bebek sahibi oldu ve embriyonun tutunması için gerekiyorsa zaten hormon tedavisi başlıyor doktorlar ki senin öyle bi problemin yokyumurta kalitesi için de avokado tüketmeni ve omega 3 içerikli takviye öneririm. doktora da sorarak folik de başlayabilirsin hatta. normalde planlı gebelikten 3 ay önce folik kullanmaya başlanıyor çünkü. hadi inşallah güzel haberlerini de duymak nasip olur
Ay ne güzel ilkinde olmuş senin de. Ben senin tüp bebiş olduğunu bilmiyordum kuzum. Bana da nasip olur inşallah. Çok umutlandımCanım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Yolun açık olsunBende tüp bebekle hamile kaldım pcos olduğu için. İlk denememde tuttu çok şükür. Evet rahim iyiyse ve yaş gençse tutunma şansı çok yüksek
Ben de.oğluma Cigitten çok aliyorum ozellikle lkişliklari. Yumusacik kumaslari varKızlar hepsiburada da bu cigit markasında sepette /20 indirim var. Ben bu fitilli taytlardan alıyorum kışın cok güzel olurEki Görüntüle 3149019
Sorunun bulunup çözümü bilmek bile insani rahatlatir. Cok sukur öğrenilmiş ve tedavi ona göre olacak umarim saglikla guzellikle emeklerinizin karşılığını alırsınız.Kızlar merhaba sizi çooook özledimtek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum
merhaba yorumunuza istinaden yazmak istedim. kan testi verdim sonuçlarım çıktı fakat bugün hafta sonu olduğundan gösteremiyorum. 1 kalbi duran 1 de kimyasal gebeliğim var. sizce pıhtılaşma var miEvet homozigot heterizigottan biraz daha riskli bi durum aslında. Mesela benim pıhtılaşma olan genim çok önemli bir gen değil ama homozigot olduğu için iğne kullanıyorum. Belki heterozigot olsaydı doktorum iğneye gerek yok diyebilirdi. Ama bu demek değil ki heterozigot önemsiz. Özellikle pai ve faktör leiden genlerinde heterozigot ya da homozigot farketmez genellikle iğne+coraspin başlatıyor doktorlar canım
Merhaba normal görünüyor benım pıhtılasma eğilimim var mesela faktör V leiden heterizigot , sizde normal cıkmıs , normalde 6 degere bakılıyor trombofili panelinde ama bazı üniversite hastaneleri artık mthfr ve pai gibi mutasyonların gebelik kaybında etkisi olmadıgını düşündüğü ve gereksiz kan sulandırıcı kullanmaya tesvik ettiği için yalnızca faktör V ve faktor II baktırmayı tercih edıyor . Değerleriniz normal görünüyor ,hakkınızda hayırlısı olsun.merhaba yorumunuza istinaden yazmak istedim. kan testi verdim sonuçlarım çıktı fakat bugün hafta sonu olduğundan gösteremiyorum. 1 kalbi duran 1 de kimyasal gebeliğim var. sizce pıhtılaşma var mi
İnşallah alabiliriz canım çok teşekkür ediyorumSorunun bulunup çözümü bilmek bile insani rahatlatir. Cok sukur öğrenilmiş ve tedavi ona göre olacak umarim saglikla guzellikle emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Güle güle kullanınGunaydinlaarrr
Masallah bize olumsuz haber yok 2 gunluk mesajlardaInsallah saglikla tamamlariz. Ben platese basladim kizlar, usenmeyin yapin vallahi nasil fark etti anlatamam
Ay bir de dun cok tatlis bir sey oldu. Esim bana gebelik hediye almisSik bir bileklik cok mutlu oldum ya... Simdi dogum hediyesi icin bekledigim takiyi almis. Acaba dogum da ne alir beklentimi yukseltti vallahi
Kızlar merhaba sizi çooook özledimtek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum
Kızlar bugün yaptım testi reglim de 5 gün gecikti silik biraz çizgi ama sizce gebelik varmı tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Haber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben deMasrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük Neyse sağlık olsun artık Kuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Ah bana da ilkinde nasip olur inşallah. Şimdiden ikiz hayalleri kuruyorum. Genetik olarak ikiz çok zordu şimdi sağlıklı iki embriyo bulursak asla ziyan edememŞaka bi yana tabi inşallah sağlıklı embriyo bulalım da ikincisi Allah Kerim
Ay inşallah tek duam o. Çok yıpranmadan moralimiz bozulmadan gelsin bebeğimiz
Günaydın herkese, taşınma sonrası eve yerleşme telaşından hiç okuyamadım, herkes iyidir umarım. Kızlar aniden ayağa kalkarken rahime ağrı girmesi normal mi ? Önceki haftalarda hiç böyle bişey yoktu şimdi yatarken de aniden sağa sola dönersem ağrı giriyor bir geçiyor hemen. Normal değilse randevu alıcam doktordan ama daha geçen hafta gittim gitme zamanım değil. Herkese oluyor mu bu haftalarda?
Gunaydinlaarrr
Masallah bize olumsuz haber yok 2 gunluk mesajlardaInsallah saglikla tamamlariz. Ben platese basladim kizlar, usenmeyin yapin vallahi nasil fark etti anlatamam
Ay bir de dun cok tatlis bir sey oldu. Esim bana gebelik hediye almisSik bir bileklik cok mutlu oldum ya... Simdi dogum hediyesi icin bekledigim takiyi almis. Acaba dogum da ne alir beklentimi yukseltti vallahi
Merhaba normal görünüyor benım pıhtılasma eğilimim var mesela faktör V leiden heterizigot , sizde normal cıkmıs , normalde 6 degere bakılıyor trombofili panelinde ama bazı üniversite hastaneleri artık mthfr ve pai gibi mutasyonların gebelik kaybında etkisi olmadıgını düşündüğü ve gereksiz kan sulandırıcı kullanmaya tesvik ettiği için yalnızca faktör V ve faktor II baktırmayı tercih edıyor . Değerleriniz normal görünüyor ,hakkınızda hayırlısı olsun.
yanlarında homozigot yazıyor ikisininde bu telaşlandırdı beni var olduğunu düşündüm. henüz sonuç tamamlanmamista sanırım dediğiniz gibi. ama homozigot olduğu takdirde risk daha da artıyor. gebelikte aynı şeyleri yasamak çok zor. dilerim kimsenin basına gelmesinMerhaba normal görünüyor benım pıhtılasma eğilimim var mesela faktör V leiden heterizigot , sizde normal cıkmıs , normalde 6 degere bakılıyor trombofili panelinde ama bazı üniversite hastaneleri artık mthfr ve pai gibi mutasyonların gebelik kaybında etkisi olmadıgını düşündüğü ve gereksiz kan sulandırıcı kullanmaya tesvik ettiği için yalnızca faktör V ve faktor II baktırmayı tercih edıyor . Değerleriniz normal görünüyor ,hakkınızda hayırlısı olsun.
Homozigot normal yazıyor yani her aleldede normal, homozigot mutant yazarsa sıkıntı var demektiryanlarında homozigot yazıyor ikisininde bu telaşlandırdı beni var olduğunu düşündüm. henüz sonuç tamamlanmamista sanırım dediğiniz gibi. ama homozigot olduğu takdirde risk daha da artıyor. gebelikte aynı şeyleri yasamak çok zor. dilerim kimsenin basına gelmesin
Tesekkur ederimGüle güle kullanınPilatesi evden mi yapıyorsunuz, ben kendime göre bir YouTube kanalı bulamadım bir türlü ya çok kolay ya çok zor geliyor, siz nereden yapıyorsunuz?