- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
Kızlar merhaba sizi çooook özledim tek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum
Annabelle1 erkenden öğrenmiş olmanız güzel bir şey, en azından mantıklı bi yol haritası çıkartmış oldunuz. inşallah bundan sonrası güzel güzel ilerleyecektirHaber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben de Masrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük Neyse sağlık olsun artıkKuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Peki bişey daha soracağım. Çok saçma bi soru değildir umarım. Benim yumurtalık ve rahim sağlığım iyi olduğu için embriyonun tutunma şansının yüksek olduğunu söyleyebilir miyiz sence. Sağlıklı embriyoyu verdiklerinde umutlu olabiliriz değil mi
benim teyzem tüp bebekle bebek sahibi oldu ve embriyonun tutunması için gerekiyorsa zaten hormon tedavisi başlıyor doktorlar ki senin öyle bi problemin yok yumurta kalitesi için de avokado tüketmeni ve omega 3 içerikli takviye öneririm. doktora da sorarak folik de başlayabilirsin hatta. normalde planlı gebelikten 3 ay önce folik kullanmaya başlanıyor çünkü. hadi inşallah güzel haberlerini de duymak nasip olur