2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba sizi çooook özledim😍😍 tek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim 🤣 Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim😜🤣 genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız🙏🏻 Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum ❤️❤️

Haber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben de 🙏🏻 Masrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük 🤣 Neyse sağlık olsun artık🙈Kuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Peki bişey daha soracağım. Çok saçma bi soru değildir umarım. Benim yumurtalık ve rahim sağlığım iyi olduğu için embriyonun tutunma şansının yüksek olduğunu söyleyebilir miyiz sence. Sağlıklı embriyoyu verdiklerinde umutlu olabiliriz değil mi
Annabelle1 erkenden öğrenmiş olmanız güzel bir şey, en azından mantıklı bi yol haritası çıkartmış oldunuz. inşallah bundan sonrası güzel güzel ilerleyecektir 🙏🏼
benim teyzem tüp bebekle bebek sahibi oldu ve embriyonun tutunması için gerekiyorsa zaten hormon tedavisi başlıyor doktorlar ki senin öyle bi problemin yok 😇 yumurta kalitesi için de avokado tüketmeni ve omega 3 içerikli takviye öneririm. doktora da sorarak folik de başlayabilirsin hatta. normalde planlı gebelikten 3 ay önce folik kullanmaya başlanıyor çünkü. hadi inşallah güzel haberlerini de duymak nasip olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Haber veririm bitanem mutlaka. Hemen başlamalarını umuyorum ben de 🙏🏻 Masrafı artık gözden çıkardım. Annem de bedava bebeğiniz olabiliyor diye espri yaptıydı en pahalısına düştük 🤣 Neyse sağlık olsun artık🙈Kuzum 14 ve 20. Kromozomlarda bi parçada çapraz eşleşme olmuş.
Peki bişey daha soracağım. Çok saçma bi soru değildir umarım. Benim yumurtalık ve rahim sağlığım iyi olduğu için embriyonun tutunma şansının yüksek olduğunu söyleyebilir miyiz sence. Sağlıklı embriyoyu verdiklerinde umutlu olabiliriz değil mi
Canım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Yolun açık olsun🤩 Bende tüp bebekle hamile kaldım pcos olduğu için. İlk denememde tuttu çok şükür. Evet rahim iyiyse ve yaş gençse tutunma şansı çok yüksek 🌸

Kardeşim çok bariz çıkmış. Hayırlı olsun Maşallah. Kanda da takip edersen daha kesin olur
Pazartesi için doktorumdan randevu aldım biraz şaşkınım açıkçası çok beklediğim bir durum değildi ama nasibi varmış demekki çok teşekkür ederim 🙏

Annabelle1 erkenden öğrenmiş olmanız güzel bir şey, en azından mantıklı bi yol haritası çıkartmış oldunuz. inşallah bundan sonrası güzel güzel ilerleyecektir 🙏🏼
benim teyzem tüp bebekle bebek sahibi oldu ve embriyonun tutunması için gerekiyorsa zaten hormon tedavisi başlıyor doktorlar ki senin öyle bi problemin yok 😇 yumurta kalitesi için de avokado tüketmeni ve omega 3 içerikli takviye öneririm. doktora da sorarak folik de başlayabilirsin hatta. normalde planlı gebelikten 3 ay önce folik kullanmaya başlanıyor çünkü. hadi inşallah güzel haberlerini de duymak nasip olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Çok sağol kuzum. Folik asite hiç ara vermedim zaten korunmamıştık normal olsun istedim yine. Ama yolumuz buralara düştü napalım. Avokadoyu hep duyuyorum mutlaka alacağım teşekkür ederim tavsiyen için. İnşallah güzel haberler getireceğim size 🙏🏻❤️❤️

Canım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Yolun açık olsun🤩 Bende tüp bebekle hamile kaldım pcos olduğu için. İlk denememde tuttu çok şükür. Evet rahim iyiyse ve yaş gençse tutunma şansı çok yüksek 🌸
Ay ne güzel ilkinde olmuş senin de. Ben senin tüp bebiş olduğunu bilmiyordum kuzum. Bana da nasip olur inşallah. Çok umutlandım 😍😍😍

Kızlar merhaba sizi çooook özledim😍😍 tek tek özelden konuştuğum arkadaşlar size yazacaktım ama zor geldi burada hepinize haber vereyim 🤣 Beni çok sevdiğinizi biliyorum o yüzden haber vermesem ayıp ederdim😜🤣 genetik testimiz geldi bugün. Eşimde kromozom problemi olduğunu öğrendik. Normal yoldan sağlıklı gebelik bizde şansa kalmış açıkçası. Pgt ile tüp bebek yapmak zorundayız. Sperm yumurta problemimiz yok. Sadece embriyolarımıza genetik test yapıp sağlıklı olanı verecekler bize. Umarım sağlıklı embriyomuza kavuşacağız🙏🏻 Şoklardayım bugün ama ilk kaybımızda bunu öğrendiğimiz için de şanslıyız. Tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok ama herşeyi araştırıp öğreniyorum. Biraz zahmetli bir yola giriyoruz dualarınızı bekliyorum. @beyzosh beni genetik test konusunda yönlendirdiğin için çok sağol bitanem. İkinciye düşük yapıp muhtemelen yıkılacaktım. Şimdi sağlıklı bir bebek için önümde bir şans var. Hepinizi çok seviyorum ❤️❤️
Sorunun bulunup çözümü bilmek bile insani rahatlatir. Cok sukur öğrenilmiş ve tedavi ona göre olacak umarim saglikla guzellikle emeklerinizin karşılığını alırsınız. 🤲🤍

Kızlar hepinize iyi geceler uykum kaçto biraz bişeyler bakıyorum. Anne yanı için düşündüğüm şeyi atıyorum ayrıca oda yapıcam. Bide banyo seti önriniz var mı? Anne yanı için bunla alaklı bi bilginiz var mı

Eklentiler

• 6D24708D-70CB-47BE-B8FE-E301AEF6B0A9.png
    6D24708D-70CB-47BE-B8FE-E301AEF6B0A9.png
    343,3 KB · Görüntüleme: 65
Evet homozigot heterizigottan biraz daha riskli bi durum aslında. Mesela benim pıhtılaşma olan genim çok önemli bir gen değil ama homozigot olduğu için iğne kullanıyorum. Belki heterozigot olsaydı doktorum iğneye gerek yok diyebilirdi. Ama bu demek değil ki heterozigot önemsiz. Özellikle pai ve faktör leiden genlerinde heterozigot ya da homozigot farketmez genellikle iğne+coraspin başlatıyor doktorlar canım
merhaba yorumunuza istinaden yazmak istedim. kan testi verdim sonuçlarım çıktı fakat bugün hafta sonu olduğundan gösteremiyorum. 1 kalbi duran 1 de kimyasal gebeliğim var. sizce pıhtılaşma var mi

Eklentiler

• F9F22927-699C-4D30-81BE-9EEB21DDEAA1.png
    F9F22927-699C-4D30-81BE-9EEB21DDEAA1.png
    125,2 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın herkese, taşınma sonrası eve yerleşme telaşından hiç okuyamadım, herkes iyidir umarım. Kızlar aniden ayağa kalkarken rahime ağrı girmesi normal mi ? Önceki haftalarda hiç böyle bişey yoktu şimdi yatarken de aniden sağa sola dönersem ağrı giriyor bir geçiyor hemen. Normal değilse randevu alıcam doktordan ama daha geçen hafta gittim gitme zamanım değil. Herkese oluyor mu bu haftalarda?

merhaba yorumunuza istinaden yazmak istedim. kan testi verdim sonuçlarım çıktı fakat bugün hafta sonu olduğundan gösteremiyorum. 1 kalbi duran 1 de kimyasal gebeliğim var. sizce pıhtılaşma var mi
Merhaba normal görünüyor benım pıhtılasma eğilimim var mesela faktör V leiden heterizigot , sizde normal cıkmıs , normalde 6 degere bakılıyor trombofili panelinde ama bazı üniversite hastaneleri artık mthfr ve pai gibi mutasyonların gebelik kaybında etkisi olmadıgını düşündüğü ve gereksiz kan sulandırıcı kullanmaya tesvik ettiği için yalnızca faktör V ve faktor II baktırmayı tercih edıyor . Değerleriniz normal görünüyor ,hakkınızda hayırlısı olsun.

Gunaydinlaarrr 🌻

Masallah bize olumsuz haber yok 2 gunluk mesajlarda🤲🌾 Insallah saglikla tamamlariz. Ben platese basladim kizlar, usenmeyin yapin vallahi nasil fark etti anlatamam 💃💃💃
Ay bir de dun cok tatlis bir sey oldu. Esim bana gebelik hediye almis 🙈 Sik bir bileklik 🙃 cok mutlu oldum ya... Simdi dogum hediyesi icin bekledigim takiyi almis. Acaba dogum da ne alir 🙃🙃 beklentimi yukseltti vallahi 🤭🤭🤭

Gunaydinlaarrr 🌻

Masallah bize olumsuz haber yok 2 gunluk mesajlarda🤲🌾 Insallah saglikla tamamlariz. Ben platese basladim kizlar, usenmeyin yapin vallahi nasil fark etti anlatamam 💃💃💃
Ay bir de dun cok tatlis bir sey oldu. Esim bana gebelik hediye almis 🙈 Sik bir bileklik 🙃 cok mutlu oldum ya... Simdi dogum hediyesi icin bekledigim takiyi almis. Acaba dogum da ne alir 🙃🙃 beklentimi yukseltti vallahi 🤭🤭🤭
Güle güle kullanın 🌺 Pilatesi evden mi yapıyorsunuz, ben kendime göre bir YouTube kanalı bulamadım bir türlü ya çok kolay ya çok zor geliyor, siz nereden yapıyorsunuz?

Kuzucum 😍 biz de seni çok özledim iyi ki geldin bize haber vermeye 😍

Bu süreçler benim bilgimin olmadığı süreçler olduğu için bilgi veremiyorum ama çok şükür başka bir kayıp yaşamadan bu durumu öğrenmeme çok sevindim en azından şimdi nasıl bil yol izleyeceginizi biliyorsunuz 👍🌸

Dualarım seninle kuzum umarım en kısa zamanda istediğin genişlerine kavuşursun 🥰🌸

Kızlar bugün yaptım testi reglim de 5 gün gecikti silik biraz çizgi ama sizce gebelik varmı tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim

Hamilesin 👍🌸 ama garanti sonuç için kan tahlili vermen gerekir 🥰

Ah bana da ilkinde nasip olur inşallah. Şimdiden ikiz hayalleri kuruyorum. Genetik olarak ikiz çok zordu şimdi sağlıklı iki embriyo bulursak asla ziyan edemem 🤣 Şaka bi yana tabi inşallah sağlıklı embriyo bulalım da ikincisi Allah Kerim🤣😍
Ay inşallah tek duam o. Çok yıpranmadan moralimiz bozulmadan gelsin bebeğimiz 🙏🏻❤️

Eğer iki tarafta da problem olursa süreç uzun sürüyor yoksa tüp bebek gayet hızlı ilerleyen bir süreç benim yakinimdakilerde en azından bu şekilde olmuştu 👍 bu acıdan bakınca sizin ilk denemede olur diye düşünüyorum ben hayırlısı olsun inşallah 🥰😍🤲🤲

Oooo ikiz bebiş 👍🥰 inşallah Allah gönlüne göre versin 😍🌸 çoğul gebelik birazcık zor sen zordan başlamış olursun ama bir daha çocuk yapmam diyorsan çok pratik bir durum aslında 👍🥰😍 bir de kesinlikle sağlıklı embriyo ile olacağı için beni uzdukleri gibi seni üzemezler yok hasta olabilir yok alalım falan diye🙄 hamile ve yorgunken kötü insanlarla uğraşmak çok zor oluyor 🙄🤣🤣

Inşallah en yakın zamanda bebiş haberlerini alırız kuzum çok fazla dua ediyorum kuzum sana emin olabilirsin 🤲🤲

Biraz yorgunum bu ara zorlaniyorum sanki artık ondan çok aktif katılamıyorum buraya ama gönlüm mart anneleriyle her zaman 🌸🥰👍😊

Günaydın herkese, taşınma sonrası eve yerleşme telaşından hiç okuyamadım, herkes iyidir umarım. Kızlar aniden ayağa kalkarken rahime ağrı girmesi normal mi ? Önceki haftalarda hiç böyle bişey yoktu şimdi yatarken de aniden sağa sola dönersem ağrı giriyor bir geçiyor hemen. Normal değilse randevu alıcam doktordan ama daha geçen hafta gittim gitme zamanım değil. Herkese oluyor mu bu haftalarda?

Ev taşımışsın yerleşmişsin tabi ki normal şimdi dinlenme zamanın 🥰 benim doktorum diyor dinlenmezsen tüm ağrıların olur dünyayı sen döndürmüyorsun şurada 9 hafta hayat dursun gerekirse idare etsinler etrafındakiler de sen dinlen 👍😊 bende aynısını sana söyleyeyim biraz dinlen 1 2 gün böyle çok az iş yap ağrıların kesilmezse randevu alıp doktoruna sorabilirsin ama öncesinde bir yorgunluğunu at üstünden 🥰👍

Gunaydinlaarrr 🌻

Günaydın canım 🥰

Hediyeni guzel günlerde kullan insallah 😊👍vallahi çok düşünceli bir esin varmis benimki de evlilik yıldönümünde beni kebapciya götürdü 🤣🤣🤣

Merhaba normal görünüyor benım pıhtılasma eğilimim var mesela faktör V leiden heterizigot , sizde normal cıkmıs , normalde 6 degere bakılıyor trombofili panelinde ama bazı üniversite hastaneleri artık mthfr ve pai gibi mutasyonların gebelik kaybında etkisi olmadıgını düşündüğü ve gereksiz kan sulandırıcı kullanmaya tesvik ettiği için yalnızca faktör V ve faktor II baktırmayı tercih edıyor . Değerleriniz normal görünüyor ,hakkınızda hayırlısı olsun.
yanlarında homozigot yazıyor ikisininde bu telaşlandırdı beni var olduğunu düşündüm. henüz sonuç tamamlanmamista sanırım dediğiniz gibi. ama homozigot olduğu takdirde risk daha da artıyor. gebelikte aynı şeyleri yasamak çok zor. dilerim kimsenin basına gelmesin

yanlarında homozigot yazıyor ikisininde bu telaşlandırdı beni var olduğunu düşündüm. henüz sonuç tamamlanmamista sanırım dediğiniz gibi. ama homozigot olduğu takdirde risk daha da artıyor. gebelikte aynı şeyleri yasamak çok zor. dilerim kimsenin basına gelmesin
Homozigot normal yazıyor yani her aleldede normal, homozigot mutant yazarsa sıkıntı var demektir

Güle güle kullanın 🌺 Pilatesi evden mi yapıyorsunuz, ben kendime göre bir YouTube kanalı bulamadım bir türlü ya çok kolay ya çok zor geliyor, siz nereden yapıyorsunuz?
Tesekkur ederim 🙏 evet evde yapiyorum. Salonlarin saati bana uymuyor. Ebru Salli nin gebe platesi CD si var. Onu tv ye takiyorum. Spor salonu gibi oluyor 🎊... Kizim da eslik ediyor 😅😅😅 keyifli... Bir iki defa kendinizi zorlayarak yapin sonra etkisini gorunce kosarak yaparsiniz 🤭

Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam canım aramızda seni görmek ne mutlu. İnşallah herşey sağlıkla ve güzel ilerler canım senin adına sevindim hayırlı ve güzel haberler al inşallah 😊😘😘

X