Ben de aynı şekilde, her dönüşte ay ay sesleriben de öyleyim hele sağa sola dönmek işkence gibi neneler gibi ah uh yapıyorum bütün geceki yatağım da çok güzel bi yatak. bütün gün bilgisayar karşısında oturunca mahvoluyor sırt bel
Bunlar üşütebilir gibi geldi canım bana pamuklu aldım ben. Bunu doğum sonrası giydiricem, kayınvalidem de almış bi set bi tane de hediye isimli gelecek yeterli olurGunaydin kizlar hastane çıkışı olarak soyle bi muslin set gördüm mart dogumu icin uygun olur mu sizce icine tulum zibin gibi bisry giydirsek yada siz nrler aldiniz
Bu mart bebek erkekleri hep inat galiba, benim oğlumda mümkün değil kontrolde doktorun istediği pozisyona dönmezAh kuzum akıl mı kaldı
Bir sorun yok gelisimi 1 hafta önde devam ediyor, gelecek küçük bir kecimiz var, asiri inatçı çıktı. Doktoru çok uğraştırdı. Pozisyonu kötüydü zaten 2li test ultrason zamanında da aynisini yapmıştı. Dürtükledi itekledi beyefendi hicccc oralı olmadı ayağıyla tekme atıp sabit pozisyonuna geri döndü hep. Cok inatçı olacak bu dedien son doktor pes etti yarım saat yürüyüşe gönderdi, bakamadıgı kısımlara da o zaman baktı. Organlarda kan akımında veya vucutta herhangi bir sorun yok, gelişimi iyi, cinsiyet halen erkek
Dikkatimi çeken noktaları diyim ben kızımda (başka doktor takibindeydim) 3lu 4lu test yaptırmıştı, bu doktoruma sordum 3lu veya 4lu test olayını ben yapmıyorum dedi2li testte riskin çok düşük, her ay zaten detaylı ultrasonla takip ediyorum gerek yok, yalancı pozitif çıkma olasılıkları yuksek dedi, ha illaki %100net sonuç istiyorum dersen amniyosentez yaparız dedi ama ben gerek görmüyorum dedi. Kısacası tahlil istemedi.
Mide yanmalarim başladı benim yemekten sonra yatma, uyurken yüksek yastık kullan ve ya gaviskon yada rennie due kullanabilirsin dedi, zaten başka bir de şikayetim yok , soracak sorum da yoktu1 ay sonra görüşmek üzere deyip ayrıldık napalim.
Bunlar üşütebilir gibi geldi canım bana pamuklu aldım ben. Bunu doğum sonrası giydiricem, kayınvalidem de almış bi set bi tane de hediye isimli gelecek yeterli olur
Görüntüsü muslin olunca cok beğenmiştim sizin gibi pamuklu alayim bebemi usutmeyeyim o haldeBen bu tarz aldım canım , içine de uzun çıtçıtlı body giydiririm diye düşündüm.Eki Görüntüle 3148773
Bana pahalı geldi parça sayısına göre. Bı de arkadaşlar da demiş ince olur dofum vaktine göre. Zaten çok küçük kalıp olacağı için sanırım en fazla 1 hafta-10 gün falan giyebiliyor bebek.Gunaydin kizlar hastane çıkışı olarak soyle bi muslin set gördüm mart dogumu icin uygun olur mu sizce icine tulum zibin gibi bisry giydirsek yada siz nrler aldiniz
aynen canım çok şık aslında ama bende pamuklu tercih edeceğimGörüntüsü muslin olunca cok beğenmiştim sizin gibi pamuklu alayim bebemi usutmeyeyim o halde
Şeker yuklemesi sağlık ocağında yapılıyor muymus? Bilmiyodum bunu. Bana şeker yuklemesinden hiç bahsetmediler. Sadece ikinci doz için tarih verdiler. Sorayım ben de ozaman.ben de tetanozlandım bugün
21 kasımda da (24. Haftam) şeker yüklemesine ve 2. Doza çağırdı.
Bende bunun yoyko olanını aldım çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel.. biz eşimle açtık kurduk müziğini açtık 10 dakika kadar karşısında durduk izledik. ben ağlıyorum eşim gülüyorKızlar bir de biz dün bundan aldık, açtık biraz kurcaladık. Güzel bir şey. Almak isteyen varsa tavsiye ederim, elele markaEki Görüntüle 3148776
bende pamuklu aldım canım altınada uzun kol zıbın giydiririm diye düşündüm . soğuk olur martGörüntüsü muslin olunca cok beğenmiştim sizin gibi pamuklu alayim bebemi usutmeyeyim o halde
Benim de bazen dışardan belli oluyorKizlar bu haftalarda bebeğin hareketini karindan dürtme şeklinde görme durumu olabilir miben az once meyve suyu ictim ve kıpır kıpırdı hissettim baya bu bagirsak hareketi olamazdi hayir hayir baya baya hissettim ve gördüm olabilir mi ya daha büyük karinda belli olmuyrmu bu hareketler. genelde ic camasir cizgisinde pıt pıt vuruyodu az cok hisseder gibiydim ama tam da emin olamiyodum simdi ise baya beni dövdü
Ben de cok beğendim, sağlıkla gelip sağlıkla kullansınlar inşallahBende bunun yoyko olanını aldım çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel.. biz eşimle açtık kurduk müziğini açtık 10 dakika kadar karşısında durduk izledik. ben ağlıyorum eşim gülüyor
İnşallahBen de cok beğendim, sağlıkla gelip sağlıkla kullansınlar inşallah
yapılıyor canım ücretsiz, eczaneden 75 gr lık glikosol alıp gideceğim. ortalama 2 saat sürüyormuş parmaktan alıyolarmış kanı. ebene sor mutlakaŞeker yuklemesi sağlık ocağında yapılıyor muymus? Bilmiyodum bunu. Bana şeker yuklemesinden hiç bahsetmediler. Sadece ikinci doz için tarih verdiler. Sorayım ben de ozaman.
Ben de bu sete bayıldım ama mart ayı için ince olur diye düşündüm vazgeçtim şunu aldımGunaydin kizlar hastane çıkışı olarak soyle bi muslin set gördüm mart dogumu icin uygun olur mu sizce icine tulum zibin gibi bisry giydirsek yada siz nrler aldiniz
Tamam canim çok teşekkürleryapılıyor canım ücretsiz, eczaneden 75 gr lık glikosol alıp gideceğim. ortalama 2 saat sürüyormuş parmaktan alıyolarmış kanı. ebene sor mutlaka