2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar bu haftalarda bebeğin hareketini karindan dürtme şeklinde görme durumu olabilir mi 😁 ben az once meyve suyu ictim ve kıpır kıpırdı hissettim baya bu bagirsak hareketi olamazdi hayir hayir baya baya hissettim ve gördüm olabilir mi ya daha büyük karinda belli olmuyrmu bu hareketler. genelde ic camasir cizgisinde pıt pıt vuruyodu az cok hisseder gibiydim ama tam da emin olamiyodum simdi ise baya beni dövdü 😄

bulantın mı oldu canım ondan mı kilo verdin?maalesef ben de zor hazırlıyorum yemek, yoğunluk konusunda benim durumum da maalesef aşırı vahim...
Canim senin yoğunluğun da fena biliyorum. Tencere kapak mutfak isimli bir sayfa var, 2 kadın girişimci hem ev yemekleri hem manti börek içli köfte eriste filan yapiyorlar evlere servis var bir incele istersen. Ben daha önce manti ve tursu sipariş vermiştim guzeldi. ev yemekleri için ben de düşünüyorum simdi, onceki hamileligim bu kadar zor değildi, bazen kolumu kipirtacak gücüm olmuyor

Kizlar bu haftalarda bebeğin hareketini karindan dürtme şeklinde görme durumu olabilir mi 😁 ben az once meyve suyu ictim ve kıpır kıpırdı hissettim baya bu bagirsak hareketi olamazdi hayir hayir baya baya hissettim ve gördüm olabilir mi ya daha büyük karinda belli olmuyrmu bu hareketler. genelde ic camasir cizgisinde pıt pıt vuruyodu az cok hisseder gibiydim ama tam da emin olamiyodum simdi ise baya beni dövdü 😄
Olabilir sanirim bir arkadaş daha yazmıştı:) ben de ne zaman hareket hissetsem ve elimi karnıma koysam inadına hareket etmiyor :KK70: benim de genelde yemeklerden sonra oluyor, meyvesuyu da enerji vermiş olabilir minige 😍

Oluyorrr bazen kuduruyolar o zaman çok belli oluyo😂

Ben de sağlık ocağına hamileliğin başında bildirdim ama beni bir daha arayan olmadı. Haftaya hepatit b aşısı olmaya gideceğim sorayim ben de testleri canım
Aslinda doktorlar istiyor sizin doktor hic istemedi mi. Benim mesela doktorum derdi tahlillerini.git saglik ocaginda yaptir.buraya cok para verirsin. Ben de her zaman saglik.ocaginda baktirir sonuclari da kadin dogum.doktoruma baktirirdim.zaten aile hekimim de soylerdi iste 1 ay sonra gel vs

Olabilir sanirim bir arkadaş daha yazmıştı:) ben de ne zaman hareket hissetsem ve elimi karnıma koysam inadına hareket etmiyor :KK70: benim de genelde yemeklerden sonra oluyor, meyvesuyu da enerji vermiş olabilir minige 😍
Oluyorrr bazen kuduruyolar o zaman çok belli oluyo😂
Ay boyle hareket ettiğini hissetmek görmek ne güzelmiş 🥰 bende tam kameraya alayim bi daha dürter dedim ama yok yapmadi hissediyolar resmen 😁 bence de kudurmuştu. Karindan belli olmasi cok iyiydi ama ya 🥰

Aslinda doktorlar istiyor sizin doktor hic istemedi mi. Benim mesela doktorum derdi tahlillerini.git saglik ocaginda yaptir.buraya cok para verirsin. Ben de her zaman saglik.ocaginda baktirir sonuclari da kadin dogum.doktoruma baktirirdim.zaten aile hekimim de soylerdi iste 1 ay sonra gel vs
Doktorum yaptırıyor doğum paketim var ödeme yapmıyorum ama sağlık ocağı deyince arkadaşlar beni arayan soran yok ekstra bir test mi acaba diye merak ettim

Bebişin ben burdayım diyorr 😂

Ay boyle hareket ettiğini hissetmek görmek ne güzelmiş 🥰 bende tam kameraya alayim bi daha dürter dedim ama yok yapmadi hissediyolar resmen 😁 bence de kudurmuştu. Karindan belli olmasi cok iyiydi ama ya 🥰
Benim geçen gün sağ tarafımda toplandı bildiğin gördüm karnımda o şişliği hemen çekiyim dedim hop kayıverdi dümdüz oldu 😂😂 anlıyorlar galiba 😂😂

Çok şükür canım :dua: İnada bak sen rahatından da ödün vermiyor :KK70: Bence de 3lü 4lü gerek yok ya boşuna stres zaten senin riskli bir durumun olsa ya nifty ya da amniyosentez önerirdi. Dediği gibi zaten sürekli detaylı bakılıyor. Mide yanmaları bende de var ya ama sürekli de değil anlamadım 2 gün yok 1 gün var şeklinde şuan mesela soda içiyorum yanıyor çünkü. Mideyi itekledikçe mi oluyor anlamadım. İyice yukarda hissediyorum zaten artık göbek deliğimin oralarda mideye baskı yapıyor sanırım civciv :dondurma:
Evet canım benimde öyle 2 gün midem yanıyorsa ertesi gün olmuyor. Bende soda ve elma falan geçiştiriyom eğer geçmezse doktorum rennie duo verdi onu kullanıyorum 😌

Bacılarımmm bugun bende sukurler olsun ki detayliya girdim ve yine sukurler olsun kızcem saglikli cikti. Allah hic bi anneyi uzmesin insallah. Kisacasi bugun benim acimdan cok ama cok guzel bir gundu. Durup durup videosuna bakiyorum. Karnimda da kipirdanmalarini hissetmeye basladim nadir de olsa🥰 genelde sabah uyandigimda yada idrar icin uykumdan uyandigimda idrari yaptiktan sonra oldu. Cok hevesliyim heyecanliyim. Allahim utandirmasin🥰🧿🌼

Arkadaslar merhaba üçlü tarama testinde trisomy 18 artan risk grubunda yaş riskinden dolayı dedi doktor perinatolojiye yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz
canım hemen stres yapma bende iğne kullandığım için ve 2 düşüğüm olduğu için perinatolojiye gidiyorum daha detyalı bakıyorlar bence gebe polikliniğinden daha iyi oluyor.
merhaba benim de bugunkan testimde boyle cikti cok korkuyorum lutfen bana bi yardim edin bu kotu mu ben gecen hafta biraz hastalandim
Bogaz agrisi cektim sonra ilacsiz meyve fln
Derken iyilestim 12 haftalik hamileyim bu kotu bisey mi internete bebek sakat olur fln diyor
canım bağışıklığın olduğunu gösteriyor stres yapma hemen.
Bacılarımmm bugun bende sukurler olsun ki detayliya girdim ve yine sukurler olsun kızcem saglikli cikti. Allah hic bi anneyi uzmesin insallah. Kisacasi bugun benim acimdan cok ama cok guzel bir gundu. Durup durup videosuna bakiyorum. Karnimda da kipirdanmalarini hissetmeye basladim nadir de olsa🥰 genelde sabah uyandigimda yada idrar icin uykumdan uyandigimda idrari yaptiktan sonra oldu. Cok hevesliyim heyecanliyim. Allahim utandirmasin🥰🧿🌼
gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah hep böyle güzel haberler alalım. :dua: :nazar:

Canim senin yoğunluğun da fena biliyorum. Tencere kapak mutfak isimli bir sayfa var, 2 kadın girişimci hem ev yemekleri hem manti börek içli köfte eriste filan yapiyorlar evlere servis var bir incele istersen. Ben daha önce manti ve tursu sipariş vermiştim guzeldi. ev yemekleri için ben de düşünüyorum simdi, onceki hamileligim bu kadar zor değildi, bazen kolumu kipirtacak gücüm olmuyor
bakayım canım sağol 😘

merhaba benim de bugunkan testimde boyle cikti cok korkuyorum lutfen bana bi yardim edin bu kotu mu ben gecen hafta biraz hastalandim
Bogaz agrisi cektim sonra ilacsiz meyve fln
Derken iyilestim 12 haftalik hamileyim bu kotu bisey mi internete bebek sakat olur fln diyor

Merhabalar ; bende ilk gördüğümde çok panik olmuştum benim değerim 500 lerdeydi internette de çok kötü şeyler yazıyordu. canınızı sıkmayın doktora sordum bu çok iyi demişti bana bağışıklığın çok iyi demişti.

Ya ben hiç yaptırmadım bunları zaten sağlık ocağına bildirmedim ilk haftalarımda yaptırmıştık her şey normaldi dr bir daha yaptır demedi şimdi kendim gidip yaptırsam mı ne dersiniz?
Ben de ilk haftalarda yaptırdım. Her şey normaldi. Hep doktorlar ne derse o şekilde ilerledim. Geçen hafta tekrar test istedi doktor. Sanırım 17. Haftalarda tekrar yapılıyor bu testler. Test sonuçlarımda tsh yükselmişti. Yani doktorunuz yapmadıysa bence gidin yaptırın. Hem değerleriniz ne durumda onu görürsünüz. 🤗

Benim geçen gün sağ tarafımda toplandı bildiğin gördüm karnımda o şişliği hemen çekiyim dedim hop kayıverdi dümdüz oldu 😂😂 anlıyorlar galiba 😂😂
Kesinlikle dış dunyayla simdiden baglantililar 😄😄
Saglikla gelsin prenses 🤲🧿

X