2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydin kizlar hastane çıkışı olarak soyle bi muslin set gördüm mart dogumu icin uygun olur mu sizce icine tulum zibin gibi bisry giydirsek yada siz nrler aldiniz
Canım biz de şöyle pamuklu bir takım aldık pamuklu bence de mantıklı üşütmesin Allah korusun

Eklentiler

• 2594378B-2A6A-49F7-8D4A-4E1A119428D7.png
    236,3 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar şeker yüklemesi testini sağlık ocağında parmaktan bakarak yapıyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doğru sonuç verir mi emin olamadım.

Kızlar şeker yüklemesi testini sağlık ocağında parmaktan bakarak yapıyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doğru sonuç verir mi emin olamadım.
Aa öyle miymiş ben öyle olduğunu bilmiyorum canım. Bana 50 lik kutuda şey içilip öyle bakılacak araştırma hastanesi öyle dedi

Ne mutlu size
Amin

Teşekkür ederim

Canim ayni sey olmaz. Oyle olsa herkes şeker testini gonul rahatliğiyla yapardi. Mesela Canan Karatay önermiyor o kadar şekerli suyu icip bebeğe gecirmeyin. Boyle dusunceli doktorlardan sebep yapmayan çok.

yapılıyor canım ücretsiz, eczaneden 75 gr lık glikosol alıp gideceğim. ortalama 2 saat sürüyormuş parmaktan alıyolarmış kanı. ebene sor mutlaka
Ben ilk defa duyuyorum canım sağlık ocağında yapılıyor muymuş şeker yüklemesi

Aa öyle miymiş ben öyle olduğunu bilmiyorum canım. Bana 50 lik kutuda şey içilip öyle bakılacak araştırma hastanesi öyle dedi
Hastanede damardan bakılıyor canım
Canim ayni sey olmaz. Oyle olsa herkes şeker testini gonul rahatliğiyla yapardi. Mesela Canan Karatay önermiyor o kadar şekerli suyu icip bebeğe gecirmeyin. Boyle dusunceli doktorlardan sebep yapmayan çok.
Ben Canan Karatay'ın söylemlerini ciddiye almıyorum canım kendisi Kalp alanında uzman o konularda bilgi versin bence. Herkesin uzmanlık alanı başka. Gebelik şekeri yüzünden akrabam ölü doğum yaptı. Rheaa da önceki gebeliğinde bu problemle savaşmış o da anlatmıştı zorluk ve risklerini. İnsülin direnci geçmişim var. İçeceğim 75 gr lık glikosol şekerli su, 6 dilim baklavaya eşdeğer. Normalde hiç şeker tüketmeyen bi insan olsam ve şeker geçmişim olmasa dahi bu testi yaptırırm bebeğimin sağlığı bi kere içeceğim şekerli sudan daha önemli benim için Sadece bu parmak ve damar olayı kafamı karıştırdı onu da yarın perinatologa sorucam size de yazarım cevabını
Canım inşallah ağrın sızın olmaz
İnşallah canım şimdilik bişey yok bakalım çalışmaktan daha koluma odaklanamadım
Ben ilk defa duyuyorum canım sağlık ocağında yapılıyor muymuş şeker yüklemesi
Evet yapıyorlar canım

Hadi senin de gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin kızçen

Basınız ağrıyor mu bu aralar kizlar bi üç dört gündür sürekli ağrıyo havalardan mi rüzgarlardan mi yoksa yine gezegenler falan mi carpısıyo anlamadım tansiyon da normal şükür
Canım baş ağrısı genelde anlık tansiyon oynamasından olur demişti doktorum ama senin de normalmiş. Bilmem benim ne zaman ağrısa hep düşük çıkıyordu tansiyonum gebelikteyken. Şimdi hergün ölçüyorum açken de ağrıyor fazla uzandığım zaman da ağrıyor. Değişiyor tabi bilmiyorum ben de. Hormonlar etkiliyor her türlü

ben de tetanozlandım bugün
21 kasımda da (24. Haftam) şeker yüklemesine ve 2. Doza çağırdı.
Hadi geçmiş olsun canım. Aşıdan ilk günü hiç ağrım olmadı ama 2.gün hafif oldu canım. Benimde 16 kasımda şeker yüklemem yapılacak inşalah bakalım.

Açlık kan şekerine bakacaklar şeker yüklendikten sonra da tokluk olarak bakacaklar parmaktan bakılıyor doğru sonuç veriyor bizde hastanede de böyle bakıyorlardı. Ama genelde parmaktan vermek istemeyenler olduğundan koldan alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…