Canım biz de şöyle pamuklu bir takım aldık pamuklu bence de mantıklı üşütmesin Allah korusunGunaydin kizlar hastane çıkışı olarak soyle bi muslin set gördüm mart dogumu icin uygun olur mu sizce icine tulum zibin gibi bisry giydirsek yada siz nrler aldiniz
bu fiyata mı aldın canımCanım biz de şöyle pamuklu bir takım aldık pamuklu bence de mantıklı üşütmesin Allah korusun
Evet evet anlıyor sıpalarKesinlikle dış dunyayla simdiden baglantililar
Saglikla gelsin prenses
Aa öyle miymiş ben öyle olduğunu bilmiyorum canım. Bana 50 lik kutuda şey içilip öyle bakılacak araştırma hastanesi öyle dediKızlar şeker yüklemesi testini sağlık ocağında parmaktan bakarak yapıyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doğru sonuç verir mi emin olamadım.
Ne mutlu sizeBacılarımmm bugun bende sukurler olsun ki detayliya girdim ve yine sukurler olsun kızcem saglikli cikti. Allah hic bi anneyi uzmesin insallah. Kisacasi bugun benim acimdan cok ama cok guzel bir gundu. Durup durup videosuna bakiyorum. Karnimda da kipirdanmalarini hissetmeye basladim nadir de olsagenelde sabah uyandigimda yada idrar icin uykumdan uyandigimda idrari yaptiktan sonra oldu. Cok hevesliyim heyecanliyim. Allahim utandirmasin
Cikmamisti o zaman normaldi herseyMerhaba 2 li testiniz ve detaylı ultrasonunuz iyi gectiyse sorun görülmediyse hemen endişeye kapılmayın 3lü test hata verıyor cogu zaman
Teşekkür ederimcanım hemen stres yapma bende iğne kullandığım için ve 2 düşüğüm olduğu için perinatolojiye gidiyorum daha detyalı bakıyorlar bence gebe polikliniğinden daha iyi oluyor.
canım bağışıklığın olduğunu gösteriyor stres yapma hemen.
gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah hep böyle güzel haberler alalım.
Canim ayni sey olmaz. Oyle olsa herkes şeker testini gonul rahatliğiyla yapardi. Mesela Canan Karatay önermiyor o kadar şekerli suyu icip bebeğe gecirmeyin. Boyle dusunceli doktorlardan sebep yapmayan çok.Kızlar şeker yüklemesi testini sağlık ocağında parmaktan bakarak yapıyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doğru sonuç verir mi emin olamadım.
Aa yok yok bir magazada 300 e bulduk kaptıkbu fiyata mı aldın canım
Canım inşallah ağrın sızın olmazben de tetanozlandım bugün
21 kasımda da (24. Haftam) şeker yüklemesine ve 2. Doza çağırdı.
Ben ilk defa duyuyorum canım sağlık ocağında yapılıyor muymuş şeker yüklemesiyapılıyor canım ücretsiz, eczaneden 75 gr lık glikosol alıp gideceğim. ortalama 2 saat sürüyormuş parmaktan alıyolarmış kanı. ebene sor mutlaka
Hastanede damardan bakılıyor canımAa öyle miymiş ben öyle olduğunu bilmiyorum canım. Bana 50 lik kutuda şey içilip öyle bakılacak araştırma hastanesi öyle dedi
Ben Canan Karatay'ın söylemlerini ciddiye almıyorum canım kendisi Kalp alanında uzman o konularda bilgi versin bence. Herkesin uzmanlık alanı başka. Gebelik şekeri yüzünden akrabam ölü doğum yaptı.Canim ayni sey olmaz. Oyle olsa herkes şeker testini gonul rahatliğiyla yapardi. Mesela Canan Karatay önermiyor o kadar şekerli suyu icip bebeğe gecirmeyin. Boyle dusunceli doktorlardan sebep yapmayan çok.
İnşallah canım şimdilik bişey yok bakalım çalışmaktan daha koluma odaklanamadımCanım inşallah ağrın sızın olmaz
Evet yapıyorlar canımBen ilk defa duyuyorum canım sağlık ocağında yapılıyor muymuş şeker yüklemesi
Hadi senin de gözün aydın olsun canım sağlıkla gelsin kızçenBacılarımmm bugun bende sukurler olsun ki detayliya girdim ve yine sukurler olsun kızcem saglikli cikti. Allah hic bi anneyi uzmesin insallah. Kisacasi bugun benim acimdan cok ama cok guzel bir gundu. Durup durup videosuna bakiyorum. Karnimda da kipirdanmalarini hissetmeye basladim nadir de olsagenelde sabah uyandigimda yada idrar icin uykumdan uyandigimda idrari yaptiktan sonra oldu. Cok hevesliyim heyecanliyim. Allahim utandirmasin
Canım baş ağrısı genelde anlık tansiyon oynamasından olur demişti doktorum ama senin de normalmiş. Bilmem benim ne zaman ağrısa hep düşük çıkıyordu tansiyonum gebelikteyken. Şimdi hergün ölçüyorum açken de ağrıyor fazla uzandığım zaman da ağrıyor. Değişiyor tabi bilmiyorum ben de. Hormonlar etkiliyor her türlüBasınız ağrıyor mu bu aralar kizlar bi üç dört gündür sürekli ağrıyo havalardan mi rüzgarlardan mi yoksa yine gezegenler falan mi carpısıyo anlamadımtansiyon da normal şükür
Hadi geçmiş olsun canım. Aşıdan ilk günü hiç ağrım olmadı ama 2.gün hafif oldu canım. Benimde 16 kasımda şeker yüklemem yapılacak inşalah bakalım.ben de tetanozlandım bugün
21 kasımda da (24. Haftam) şeker yüklemesine ve 2. Doza çağırdı.
Sağol canım sen nerde yaptıracaksın hastane mi?Hadi geçmiş olsun canım. Aşıdan ilk günü hiç ağrım olmadı ama 2.gün hafif oldu canım. Benimde 16 kasımda şeker yüklemem yapılacak inşalah bakalım.
Açlık kan şekerine bakacaklar şeker yüklendikten sonra da tokluk olarak bakacaklar parmaktan bakılıyor doğru sonuç veriyor bizde hastanede de böyle bakıyorlardı. Ama genelde parmaktan vermek istemeyenler olduğundan koldan alıyorlar.Kızlar şeker yüklemesi testini sağlık ocağında parmaktan bakarak yapıyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doğru sonuç verir mi emin olamadım.
Yok doktorun kendi muayenesine gidiyorum orada yapıyormuş kendi Hemşiresi canım.Sağol canım sen nerde yaptıracaksın hastane mi?