- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Hoş geldin canım,aynı şeyleri bende yaşadım herkesin böyle hikayesi olduğundan birbirimzi çok daha iyi anladığımızı düşünüyorum Bende ilk aylarda çok fazla hissemediğimden her hafta dr a gidiyordum tavsiye ederim zaten bir muayene bir kontrol olduğundan para da vermiyordum her gidişimde dr da burdaki annelerde hep 20. Haftadan sonra hissedersin diyorlardı gerçekten de öyle oldu sen gönlünü rahat tut annesi o kendini hissettireceği zamanı biliyordurKızlar günaydın herkese merhabalar,
Allah sağlıkla nasip etsin ben de inşallah 2023 Mart annesi olacağım. Daha önceden burada yazmıştım sonra düşüğüm olduğu için tekrar böyle gruplara yazmak fobi oldu bende. Aylardır her gün girerek burada yazılanları takip ediyorum ama hem gruba katılayım istedim hem de size soru sormak istiyorum .
SAT a göre 18+1 im ama ultrasona göre 18+4 çıktım. Ankara'dan katılıyorum, İlk gebeliğim, 63 kilo ile hamile kaldım, bebeğim erkek. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Demir ismini vermek istiyoruz. Rheaa
Sormak istediğim soru şu. Ben pazar günü bebeğimin hareketlerini seğirme ve kalp atışı şeklinde hissettim. Pazartesi de pazara göre daha az şekilde hissettim. Salı ara ara hissettimse de dün hiç hissetmedim bugün de hiç hissetmedim. Kontrolüm kasımın ilk haftasında. Çok korkuyorum bir şey olmamıştır değil mi?
Bir de kasıklarımda bulunan kemik ağrım oluyor. Daha çok eğilip doğrulurken, oturup kalkarken vs. sizlerde olanlar da var mıdır?
Benimde dr öyle söylüyor geçen gün bir yüzünü dönmedi yandan gördük anca hanımefendiyi Bir de her sabah 6 gibi uyanıyorum sanırım o saatler nöbette olacağımBenimde akşam saatlerinde başlıyor 8 den sonra yerinde durmuyor doktorda her defasında çok hareketli diyor ayvayı yedik diyorum gerçekten de :))) seni de miniğin hazırlıyor uykusuz gecelerine canım
Ya ben hiç yaptırmadım bunları zaten sağlık ocağına bildirmedim ilk haftalarımda yaptırmıştık her şey normaldi dr bir daha yaptır demedi şimdi kendim gidip yaptırsam mı ne dersiniz?Tsh, hemogram, b12, magnezyum, açlık şekeri vs. rutin testler canım