2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar günaydın, hiç ishal olan var mı? Sürekli wcde olduğum bi ishal değil bu ama wcye çıktığım zaman ishal gibiyim yani. Doktoruma yazsam mı bilemedim

Kızlar günaydın, hiç ishal olan var mı? Sürekli wcde olduğum bi ishal değil bu ama wcye çıktığım zaman ishal gibiyim yani. Doktoruma yazsam mı bilemedim
Gunaydin. Bana kullandigimiz vitaminler falan yapiyor. Aylardir hep sivik sekilde.Ilk hamileligimde de o şekildeydi doguma kadar devam etti. Senin de vitaminleri ilaclari kullandigindam beri.oyle ise onlar yapiyodur. Sana rahatsizlik yoksa bence sikinti yok. Daha iyi hamilelikte rahat oluyor o sekilde

Evet uyku esnasında çok agrım oluyor canım

Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistimNasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim
sen hala cinsiyet belli değil dediginde ben de nisan olarak görünce şaşırmıştım :) nerde rahat ediyorsan, biz de alıştık sana :)
ben de dün doktoruma sordum önceki sezaryen oldugu icin, normal dogum olabilir mi diye. plasenta suan asagıda oldugu icin onun durumuna baglı dedi. sezaryen olsa da 39 haftaya kadar bekleme taraftarıyım dedi hoşuma gitti, ben de 39 a kadar beklemek istiyorum hatta normal dogum süreci başlasın öyle sezaryen olayım istiyorum ama bakalım kısmet

Gunaydin
Ben aksam yedim midem yanmadi ama abartmadim 2 dilimcik benim gene sabah bulantilarim var, surekli bi sey cikiyor... O kadar hizli gecmiyor bana bir de yumurtayi zorla yiyorum her gun...vitamin vermedi doktor diye her seyden yararlilardan yiyorum, hemen 1 kg aldim aman alirsam alayim

Vallahi Ben 17deyim ama cinsiyet belli degil haftaya da belli olmazsa artik koyvecegim neyse ne

Bir kaçtım tam kaçtım valla canımvalla 2 ye giden kızım var ben bittim zaten 6 kere git gel yapıyorum okula ev işi yemek çamaşır bulaşık derken telefonu elime almaya fırsatım yok bazen giriyorum siteye ne konuşuyorsunuz diye cwp yazamadan uykuya dalıyorumhalim yamantabi takviye kullanıyorum 2 hafta sonra muaneye dicem doktora söylücem canım valla Detaylıyda daha konuşmadık dogrusu

Son düzenleme:
Eger normal doğum uygun olursa yapar misin ben normal.dogum cok istiyordum kismet olmadi. Ama sezeryan sonrasi normal dogumdan korkuyorum. Bizim burdaki doktorlar genelde bebek kanala girmeden alma taraftarilar yoksa sezeryan zor oluyormus bana soylenen buydu.En gec 38 haftalikken aliyorlar. Yoksa ben de normal dogum.sureci baslama.heyecanini yaşamayi cok istiyorum oglum da sezeryan olacagi kesinken 39+1 gunlukken alindi ben doktoruma bekleyelim.dogum baslasin oyle sezeryan olsam oyle kanala.duserse zor olacagini soylemisti artik ne kadar dogru bilmiyorum

ben akşam yemeği yerine yedim canım dürüm yemez olaydım bulantızor allah kolaylık versin valla ona rağmen ne güzel yumurtanı falan yiyorsun bak. bende bulantı olmadığı halde yumurtayı içim almıyor yiyemiyorum malesef anca haftasonu tavada falan

ya ben de bebek geleceği zamanı kendi belirlesin istiyorum. sezeryan bile olsa tarih planlamak hiç istemiyorum doktorumla bu konuyu hiç konuşmadım ama zaten önceliğim normal doğum olduğu için her halükarda sancımı bekleyip öyle doğuma gideceğim zaten tabi erken alınmasını gerektirecek bir sağlık problemi vs. olmazsa inşallah.

Vallahi Ben 17deyim ama cinsiyet belli degil haftaya da belli olmazsa artik koyvecegim neyse ne
bebişin son ultrason görüntüsünü atmış mıydın ya ? hatırlayamadım senin bu cinsiyet işi sarpa sardı, perinatolog mu erkek demişti sana ?

İnşallah canim. Temmuz anneleri grubumuz vardi 2019 bazi annelerin aniden suyu falan geliyordu hastaneye kosuyorlardi ben o anlari yaşamayi çok istemistim Ama ben aksam esyalarimi hazirladim sabah sezeryana oyle hazirlikli sevmemistim plansiz olsun istiyordum da nasip olmamisti. Bebegin ve bizim Hakkimiz da ne şekilde hayirlisiyla tabi oyle olsun.

oyy minik çocukları olanların hali yaman allah yardımcınız olsun konuş bakalım doktorun belki ekstra bişiler daha verir canım

malesef canım plan dahilinde ilerlemiyor bakalım bizi ne maceralar bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…