2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Zaten kim kime beddua ederse iştahsiz cocugun olsun desin Tabi uyku seven, gazsiz bebek olsun ya ayrica 2 cocukluyuz durmayan bebek zor olur

Kilom var yazmissiniz kilo fazla olunca da bebeğin hareketleri gec hissediliyormus. Kontrolunuz ne zaman bir an once gitseniz iciniz rahat etseAma yakinda.hissedersiniz sikmayin caninizi.

Benımde kanama alanım var kanama alanım ne zaman bi gececek gibi oluyır doktor iğneye devam edelim diyor oluyorum iğneyi hop aynı sekılde vajinamda dolgunluk hissiyle doktora gidiyorum aynı sekılde eski haline gelmıs buluyorum kanama alanımı doktora anlattım durumu keselim dedi oksaparı kanama alanı gecene kadar dedi 20 gundur ne coraspin ne de oksapar oluyorum hiç bir sorun yasamadım faktor 5 heterezigot pai 4g/5g olmasına ragmen , ya yasım 24 sigara alkol vb herhangi bir sorunum yok , ilk gebelik kaybım kürtajdı hiç gelişmemişti bu nedenle yaptırmıstım testi ozamanlar doktorlar ilk gebelik kaybında yaptırmamamı soylemıslerdi gebelde kromozom bozuklugu nedenıyle erken gebelik kaybı yasanır demişlerdi keske dinleseydım onları

Benımde kanama alanım var kanama alanım ne zaman bi gececek gibi oluyır doktor iğneye devam edelim diyor oluyorum iğneyi hop aynı sekılde vajinamda dolgunluk hissiyle doktora gidiyorum aynı sekılde eski haline gelmıs buluyorum kanama alanımı doktora anlattım durumu keselim dedi oksaparı kanama alanı gecene kadar dedi 20 gundur ne coraspin ne de oksapar oluyorum hiç bir sorun yasamadım faktor 5 heterezigot pai 4g/5g olmasına ragmen , ya yasım 24 sigara alkol vb herhangi bir sorunum yok , ilk gebelik kaybım kürtajdı hiç gelişmemişti bu nedenle yaptırmıstım testi ozamanlar doktorlar ilk gebelik kaybında yaptırmamamı soylemıslerdi gebelde kromozom bozuklugu nedenıyle erken gebelik kaybı yasanır demişlerdi keske dinleseydım onları

Zaten kim kime beddua ederse iştahsiz cocugun olsun desin Tabi uyku seven, gazsiz bebek olsun ya ayrica 2 cocukluyuz durmayan bebek zor olur
Amin aminnn Çok amin
Kilom var yazmissiniz kilo fazla olunca da bebeğin hareketleri gec hissediliyormus. Kontrolunuz ne zaman bir an once gitseniz iciniz rahat etseAma yakinda.hissedersiniz sikmayin caninizi.
Yani 76 falan oldum sanırım. Bir 4 kilo geldi. Boyum 1.63. Baya dombili duruyorum.. Kontrol haftaya.
Sabah sabah ne giyeceğim diye ağlayacaktım Kış mı geliyor, ne geliyor valla hic sevmem kışı da ama gelecekse gelsin bir an önce, ne giyeceğimizi bilelim. Zaten bir şey olmuyor artık.. Oğlana da bir sürü söylendim. Bugün stresli sinirli bir sabahtı

benim de toleransım çok düşük...sabah bizimki de 1 saat hazırlanamıyor sürekli hadi demekten yoruluyorum kendim mi hazırlanayım buna mı yetişeyim bilemiyorum...hamilelikte insanın toleransı daha düşük oluyor, ve bir de kesinlikle daha çabuk yoruluyorum. akşam hemen uykum geliyor hiç enerjim yok gibi, o kadar demir vitamin kullanıyorum nereye gidiyor anlamadım.

çok üzüldüm canım Rabbim öncelikle sana sabır ve sağlık versin. Hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canım benim arkadaşım ankarada sinan tan diye bir doktora gitmiş detaylı için. Çok memnun kalmış. Ama doktor radyolog yani perinatolog değil. Sen yine de bi bak araştır istersen :) annewith

Merhaba ben de iğne kullanıyorum siz de ne gibi sorun vardı test sonuclariniz nasıldı benim de göbeğim sürekli mosmor ve canım çok acıyor herhangi bir test yapıldı mi iğneyi bırakmak için

kızlar neden bu kadar takıldınız hareketlere :) sanırım kötü haberlerden etkileniyorsunuz ama yapmayın bunu kendinize. ben de ilkinde 19 haftalıkken hissetmiştim ve hiç bu kadar stres yaptıgımı hatırlamıyorum. şimdi de birkaç günde bir ufak bir kıpırtı hissediyorum çok minnak ama düzenli hissetmek icin 24. haftaları beklememiz gerek. onlar Allah a emanet içiniz rahat olsun, beslenmenize, vitaminlerinize, egzersizinize, kendinizi cok yormamaya dikkat edin gerisine zaten müdahale edemiyoruz, tevekkül etmekten baska caremiz yok. rahat olun herşey yolunda

Canım benim arkadaşım ankarada sinan tan diye bir doktora gitmiş detaylı için. Çok memnun kalmış. Ama doktor radyolog yani perinatolog değil. Sen yine de bi bak araştır istersen :) annewith
Canım çok duydum bu doktoru hatta kendi doktoruma da sordum çok memnun kalan var ama bana sorarsan perinatolog öneririm dedi

benim iştahım çok açık ya sizde de böyle bir sorun var mı ? hiç doymuyor gibiyim, çok yiyorum o yüzden ben de çok hızlı kilo aldım

Guldurdunuz oglana da bir suru soylendim

benim iştahım çok açık ya sizde de böyle bir sorun var mı ? hiç doymuyor gibiyim, çok yiyorum o yüzden ben de çok hızlı kilo aldım
normal bence, artık kilo almaya başlarsın. sadece şuna dikkat et canım, yedikten 1 saat sonra yine kurt gibi acıkıyorsan canın sürekli şekerli tatlı şeyler çekiyorsa şeker şüphesi olabilir, böyle bir durum yoksa iştahın açık olması normal. 3 ana öğün 3 ara öğün bunlara dikkat edebilirsin, azar azar saglıklı atıstırmalıklar yersin ara öğünlerde, muz yogurt ceviz filan tok tutar

O benim, hiç kapanmayan iştah ve hiç doymayan karnım hızlı kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…