Hepimizde varsa normal bi durumdur inşallahO bendede var kızlar.hafif sancı.
Benimde ilk gün 26. 59 ve 164 çıktı en son ikişer gün arayla.
İnsan tedirgin oluyor bejimdeubir kimyasalim var
Benim de 1boş gebeliğim oldu.Geçen sene de 8haftalıkken kalbi durdu bebeğiminCanım gayet güzel artmış değerinbenim de 2 kimyasalım var kan pıhtılaşması yüzünden. Emin ol yalnız değilsin ben de aynı şekilde sürekli tedirginim sürekli lavaboya gidiyorum lekelenmen vs var mı diye iyice paranoyak oldum. İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
Çok zor bi süreç gerçekten Amin canım inşallahBenim de 1boş gebeliğim oldu.Geçen sene de 8haftalıkken kalbi durdu bebeğiminhepimizde bir tedirginlik,inşallah bu kez hayırlı sağlıklı geçer hamileliklerimiz
Evet kuzum bendede var.hadi inşallah sağlıkla ilerlesi gebeliklerimizHepimizde varsa normal bi durumdur inşallahbenim ikisi de kimyasal olduğu için sağlıklı bi gebelikte ne tür belirtiler normal, ne normal değil bilmiyorum
Korkma canım değerin yüksek, inşallah sağlıkla.ilerlesin.Bende yeni geldim.
Sat 27 Mayıs adet aralıgım 30 gün sürer tahmini adet tarihim 27 Haziran yani dündü 4+1 ken beta değerim 460 çıktı takip edeceğiz dedi doktorum ama içimde hep bir kuşku var bir tane kimyasal gebelik geçirdim belki aynı şeyleri yaşamaktan Korkuyorum yine belirtim yok şimdilik bekliyorum cuma günü tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Bende ilk gün den beri konuşuyorum, dualar ediyorumBen tedirginim ama kendime zehir etmiyorum. Seviyorum gobegimi konuşuyorum yavrumla. Inşallah bu sefer yerini sağlamlaştırıyor bebişim. sizler de kötü düsünmeyin lütfen. Bizim için hayırlısı neyse allahım onu versin hepimize. Gönlümüzdekini de hayirli etsin inşallah
İnşallah benimki de geç döllenmedir adete yedi gün kala test yapmıştım çıkmamıştıKorkma canım değerin yüksek, inşallah sağlıkla.ilerlesin.
Benim sat 26mayisti.
26ile öğrendimsanırım geç döllenme benimkisi
Kuzu benimde adete 4gun kala çıkmadı. Adeten bir gün önce aşırı silik gördümİnşallah benimki de geç döllenmedir adete yedi gün kala test yapmıştım çıkmamıştı
Evet sizin kesinlikle geç döllenme bir ebe değerlendirmesiKuzu benimde adete 4gun kala çıkmadı. Adeten bir gün önce aşırı silik gördüm
Değerinizde güzel artmışO bendede var kızlar.hafif sancı.
Benimde ilk gün 26. 59 ve 164 çıktı en son ikişer gün arayla.
İnsan tedirgin oluyor bejimdeubir kimyasalim var
Hatta ilk regl günü leke geldi sok oldum değerim 26 çıktı. İki günde bir kan verdim şuan 164Evet sizin kesinlikle geç döllenme bir ebe değerlendirmesi
Cok teşekkür ederim canımmDeğerinizde güzel artmış
Oy maşallah ne güzelHem ebeyim hem gebeyimböyle artış devam ederse görürsün haftaya keseyi lekelenme belki yerleşme kanaması olabilir
Hadi inşallah güzel haberler alalım canımKızlar kan vericem gece inşallah güzel çıkar dua edin inşallah
İnşallah kuzu haberdar et bizleri deKızlar kan vericem gece inşallah güzel çıkar dua edin inşallah