- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
Bende de var cabimt.degerin kaç ciktikızlar pazartesi hamile olduğumu öğrendim kasıklarımda sağ sol ikisinde de batma oluyor arada daha çok sağda oluyor normal mi bu durum sizde de oluyor mu?
Ben regl gününden 5 gün erken öğrendiğim için gitmedim regl günüm geçince kanama falan olmazsa gideceğim bir düşüğüm olduğu için tedirginimBende de var cabimt.degerin kaç cikti
Hadi inşallah güzel haberler alalım canım
İnşallah haber ederim 1 gibi vericem gece 2 gibi belli olur inşallahİnşallah kuzu haberdar et bizleri de
Normal normal bebek yerleşiyor bende 10 gündür devam ediyor azıldı gibi ama bugün daha rahatımkızlar pazartesi hamile olduğumu öğrendim kasıklarımda sağ sol ikisinde de batma oluyor arada daha çok sağda oluyor normal mi bu durum sizde de oluyor mu?
İnşallah hayırlı haberler alırsınBen regl gününden 5 gün erken öğrendiğim için gitmedim regl günüm geçince kanama falan olmazsa gideceğim bir düşüğüm olduğu için tedirginim
Çok bekleme canım kan ver en azındanBen regl gününden 5 gün erken öğrendiğim için gitmedim regl günüm geçince kanama falan olmazsa gideceğim bir düşüğüm olduğu için tedirginim
Maşallah canım hayırlı olsunMerhabalar herkese, ben de nasipse Mart annesi olacağım :) reglim 2 gün geciktiğinde cuma günü gebelik testim pozitif sonuç verdi. Pazartesi kan sonucum 3000 civarıydı. 1 hafta sonra doktor randevum var, inşallah her şey yolundadırDaha önce bir düşük yaşamıştım.
Canım en son kaçtı şuan kaça yükselmişMerhaba hanımlar morelim çok bozuk normal bir artış yok çok az yükselmiş betam cuma gününü beklicem eğer gene artık normal olmazsa napıcam bilmiyorum oturup ağlamak istiyorum sadece
Pazartesi sabah 9da kan verdim 37.16 çıktı şimdi saat 1 de verdim 46.13 çıktı hayatım boyunca en çok korktuğum şey evlat kaybı yaşamak lütfen dua edin cuma bir daha vericem ama artık kan vermeye korkuyorumCanım en son kaçtı şuan kaça yükselmiş
İnşallah hayırlı haberler alırsın Allahım miniğini sana bağışlasınPazartesi sabah 9da kan verdim 37.16 çıktı şimdi saat 1 de verdim 46.13 çıktı hayatım boyunca en çok korktuğum şey evlat kaybı yaşamak lütfen dua edin cuma bir daha vericem ama artık kan vermeye korkuyorum
Amin inşallah teşekkür ederim doktora sordum çok erken baktırmışsın muallak dedi %30 bir artık var dedi beklememi söyledi bakalım beklicemİnşallah hayırlı haberler alırsın Allahım miniğini sana bağışlasın
Maşallah kuzumMerhabalar herkese, ben de nasipse Mart annesi olacağım :) reglim 2 gün geciktiğinde cuma günü gebelik testim pozitif sonuç verdi. Pazartesi kan sonucum 3000 civarıydı. 1 hafta sonra doktor randevum var, inşallah her şey yolundadırDaha önce bir düşük yaşamıştım.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın kuuzummPazartesi sabah 9da kan verdim 37.16 çıktı şimdi saat 1 de verdim 46.13 çıktı hayatım boyunca en çok korktuğum şey evlat kaybı yaşamak lütfen dua edin cuma bir daha vericem ama artık kan vermeye korkuyorum
İyi bari içim rahatladıNormal normal bebek yerleşiyor bende 10 gündür devam ediyor azıldı gibi ama bugün daha rahatım
İnşallahİnşallah hayırlı haberler alırsın
Korkuyorum valla gitmeye cesaret edebilirsem giderim bakalım pazartesi gidecem değilseÇok bekleme canım kan ver en azından
Canım bekle biraz reglin gecikmiş miydi baktırdığında inşallah hayırlı haber alırsınMerhaba hanımlar morelim çok bozuk normal bir artış yok çok az yükselmiş betam cuma gününü beklicem eğer gene artık normal olmazsa napıcam bilmiyorum oturup ağlamak istiyorum sadece
Bugün 2. Günü evet gecikti bir doktoru ardık çok muallakta kalmış dedi %30bir artış var cuma kan ver dedi kuzenim ebe oda aynı şeyi dedi neden bu kadarerken verdin dedi kurbandan sonrayı bekle direk ulturasona git varsa vardır yoksa hayırlısı dedi bende kan vermek istemiyorum kurbandan sonra ulturasona gidicemCanım bekle biraz reglin gecikmiş miydi baktırdığında inşallah hayırlı haber alırsın