Teşekkürler , lazımlığa oturuyor canım, bezliykeni mi kastettin anlamadım ama bezliyken anlamıyordum yani yapıyordu çişini bezine sinyal falan beklemedim ben geceleri de hala bez dolu kalkıyor ama kakayı hiç altına yapmadığı lazımlığa gittiği için sanki çişi de tutmayı öğrenmiş şimdilik beklediğimden çok daha kolay gidiyor, çişin var mı diye soruyoruz sürekli sadece
Bezsizken nasıl yapıyor diye sormuştum,erkek bebekleri ayakta yapmaya alıştırmak lazım diyenler var.Onun için sordum.Benim oğlum lazımlığa elbiseyle oturuyor,ama çıplak oturmuyor,ısrar edince ağlamaya başlıyor.Önünüzdeki hafta başlamak istiyorum,inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.
Bezsizken nasıl yapıyor diye sormuştum,erkek bebekleri ayakta yapmaya alıştırmak lazım diyenler var.Onun için sordum.Benim oğlum lazımlığa elbiseyle oturuyor,ama çıplak oturmuyor,ısrar edince ağlamaya başlıyor.Önünüzdeki hafta başlamak istiyorum,inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.
Bence deneyin beni çok korkutmuşlardı şuan gayet iyi gidiyor, bir kaç kaza oldu tabi ki ama onun haricinde güzel gidiyor , 2 kere çok yaptı onda da oyun halısındaydı kolayca temizlendi, 5. Günümüz falan korktuğumdan kolay geçiyor
Nerelerdesınız kızlar herkes bır toplansın ses versınYoksa neredeyse 3 yıllık sayfa kapansın mı istiyorsunuzne yapalım terk mı edelim artık bız de buraları
Nerelerdesınız kızlar herkes bır toplansın ses versınYoksa neredeyse 3 yıllık sayfa kapansın mı istiyorsunuzne yapalım terk mı edelim artık bız de buraları
Çok şukur ıyıler canım. Evet ya deprem herkesi korkuttu. Bıze artık 6.2 ler az gelıyor kac yıldır sallandıgımız içinSene basında cocuklarla yanlızken cok kotu sallamıstı o an cocuklarımı dusunup guvenlı bır yere comelırken kendı korkum hıc aklıma gelmedı normal de cok korkarım Allah bır cesaret vermıstı. Bızım de ıkı gun once oldu bız cok hissetmedik bulduğum yer zemın olarak en saglam mahalle zemını kayalık. Fakat Diğer mahalleler baya baya etkılenmıslerdi. Deprem cok korkunc caresız kalıyor insan 6 Şubat depremın de eşimin abısını, yengesini, yiğenını kaybetmıstık o yuzden korkularımız var bız tedbirimizi alalım Allah ne taktır etmısse
Valla rsv virusu ile ugrasioz 2 antibiyotik bitirdik kulagi otit olmus ugrasioruz cnm ya macrol antibiyotik alerji yapti heryeri kizardi yeni yeni kendine geliyor.
Valla rsv virusu ile ugrasioz 2 antibiyotik bitirdik kulagi otit olmus ugrasioruz cnm ya macrol antibiyotik alerji yapti heryeri kizardi yeni yeni kendine geliyor.