Sağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak
Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi
Benim babamın topuğu düşünce tamamen dagilmisti ameliyat bile olmaz demişlerdi. Sabah akşam kemik suyu kaynatti annem onun çorbasını içti aylarca. Şimdi çok iyi Allaha şükür doktorlar çok şaşırmıştı nasıl düzeldi ayagin diyeSağol canım düzgün kaynadı mı peki ayağı? Eşimin çok kritik bi kırıkmış kesinlikle üstüne basmıcaksın dediler ödem olduğu için şuan yarım alçıda haftaiçi tam alçıya alacaklar fakat kaynasa da ilerde yine sorun olabilirmiş ters bir harekette. O yüzden çivi atalım diyor dr lar muhtemelen ameliyat olacak
Benim de uzun süre ayakta kalınca çok zorluyor tek rahatlatan şey bel egzersizleri ve yürüyüş malesef başka hiç bişey iyi gelmiyor![]()