2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydı birde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki

Sorma valla ben de trendyoldan Doppler cihazlarına bakmışlığım var

Yaa iyi bari bu iki isim olayına sıcak bakmaya başladım :)

Bebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştür benimkini görmeyeli cok oldu sizinkilere bakayim
Ben de omega3pregno marin, gyno ferro sanol, alerji icin allerset bi de tiroid icin euthyrox.
Al bakalım teyzesi 14 cm olmuşuz yaklaşık 168 Gr ız büyüyoruz kıpır kıpır oğlusum insan görünce çok mutlu oluyor biraz utangacız ama

Eklentiler

• IMG_20220921_132745.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 68
Benim de oncekinde cok az bulantim vardı, bunda 5.haftada daha başladı bulanti. cok fena oluyorum yemeklerden sonra, ben de su icemiyorum midem kalkiyor daha yeni yeni geçmeye başladı. Ben de oyuzden kız diye düşündüm ama her hamilelik farklı diyorlar ya demekki oyleymis gerçekten. Insallah senin de bulantilar azalir gecer. Hayırlısi olsun canım

Millet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)
yok canım benimde senin gibi 2 . hamileliğim tabi herkesin durumu farklı olabilir ama dr özellikle dedi hergün hissetmezsin stres yapma dedi gıdıklama şeklinde pıt pıt olur dedi yalnız değilsin yani
Kızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
yok canım alsanda kullanmaya çok fırsatın olmaz çocuk minik diye ilk haftalar zaten dışarı çıkarmıyoruz o zamana bahar gelir astronot kalın olur ama önümüzdeki kışa al büyük rahatlık oluyor kızımda kullandım büyük kolaylık oldu 2-3 yaşına kadar.
canım benim 2. gebeliğim olmasına rağmen ara ara kıpırtı seğirme şeklinde hissediyorum sadece dr da söyledi zaten 20 li haftalara kadar bu şekilde devam eder ve hergün de hissetmezsin stres yapma dedi. her şey yolunda yani

kızlar bu arada kaşıntı olduğunda özellikle karın bölgenizde kesinlikle kaşımayın deri gerildiği için yırtıklar daha hızlı ilerliyormuş hemen yağlayın ben kızımda bu haftalarda başladım doğuma kadar sadece bebek yağı kullandım hiç yırtığım yok diye doğuma gittim eve bir geldim göbeğimin kenarında minik izler var kızımdan bana hatıra şimdi yine başlayacağım bebek yağına ama genetik yırtıkda malesef ki çok etkili en pahalı kremleri de kullansanız bazı kişilerde yırtılmalar gözlemleniyor muhakkak ki kremlerin faydası oluyordur ama tamamen engel olamıyor

İNSAALLAH canim tesekkur ederim

Kızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
valla ben Hataydayım burda nisanda yaz geliyor neredeyse. Doğumumda martın son haftası evlerde kaloriferli zaten hamam gibi o yüzden ben almayı düşünmüyorum . Oturduğunuz bölge çok önemli

Hic bakmadi bile kan sonucuna ama diğerki kontrolde sorcam kullanayım mi diye cunku ilkinde de decwvit kullanmistim

Günaydın hanımlarvalla ben ara sıra girebiliyorum siteye okullar açılınca ben iptal oluyorum sohbetlerinizi okuyorum ne güzel ultrason görüntülerinde çıkmışlar maşaallah, ben daha göremedim ultrasonda bebeşi Kocaeli ye yeni geldim cmrtesi günü aldım randevuyu inşallah güzel güzel pozlar verir umarım

bunu ben de gördüm ya çok üzücü, belki alakası bile yok ama insanın içine kurt düşüyor kız da pişman olmuştur koyduğuna
Hevesin varsa yap tabi canım. Benim hevesim yalnız kalmaktan yana
sen eşittir ben ben gergin bi insanım zaten normalde de, lohusa psikolojisi ile gelip giden yorum yapan biri olursa feci kavga ederim gibi bi his var içimde çünkü asla susup duramam o yüzden biraz toparlayana kadar no ziyaretçi insanların anlayışına olan inancım sıfır çünkü, moral veren 1 kişi varsa moral bozan 10 kişi oluyor kimseyi çekemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…