Sen söyleyince kaşıntı tuttu yaaBenim göbek deliğimin üstü çatlamışkaşınmasından belliydi
Ben bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydıKızlar 17 kız 15 erkek olmuş grubumuzda kafa kafaya gidiyoruz :)) bakalım Mart ayı kız ayımı erkek ayımı ama sat benden önce olanlarda cinsiyeti yazmamış zaten yazmayanların çoğu aktif değil herhalde arkadaşlar. İsimler bile yazılmaya başlamış. Biz de eşimle karar verdik 2 isim olacak ilkini o ikincisini ben koyacağım karışmak yok dedik. Ablasının adına uysun istedik. İlk ismi E harfiyle ikincisi de A harfi ile başlayacak. Ama dediğim gibi yine de bazı korkuları aşamadık o yüzden 7.aydan sonra hem isimleri konuşacağız hem de eşya alacağız o zaman. Ben doğum odaları süslemelerine bakıyorum şimdiden o kadar güzeldi süslemeler örnek bir tanede de buldum atıyorum size de kızlar ya herşey çok güzel Allah nazarlardan korusun hepsini inşallah sağlıkla kavuştursun bizleri.
Sorma valla ben deYa nasıl güzel çıkmış, maşallah maşallahSağlıkla mutlulukla gelsinleeerrr minnoşllaaarr
Ben ilk bebeğimde de sanırım 20. haftadan sonra falan hissetmiştim ancak.. Çünkü hatırlıyorum yine kk'da herkes hissediyorum falan yazıyordu :) ben sonlara kalmıştımGaliba bu gidişle yine o zamanlara kalacak :) Hala hissedemiyorum.. Sağlıkla gelsinler de geç olsun artık napalım Sadece hissetsem rahatlayacağım. Böyle habire kalbini dinleyesim geliyor minnoşun hihhi
Yaa iyi bari bu iki isim olayına sıcak bakmaya başladım :)Şimdi yeni nesil hep 2 isim söylüyor canım. Hele ki okullarda.. Çoğu çocukta 2 isim var ve oğlum asla tekini söylemiyor. Hatta tam tersi, kuzenim 2 isim koydu ama sadece ilkini söyleseler diyordu en başta. Sonra ohoo.. Doğduğundan beri tek isim söyleyen asla yok :)) Baktı bu iş olmaz, o da saldı zaten. Hele ki 2 isim de çok uzun değilse, ki uzun uzun isimleri bile çocuklar atlamadan söylüyorlar, 2 ismi de söylerler bence.
Al bakalım teyzesi 14 cm olmuşuz yaklaşık 168 Gr ız büyüyoruzBebisten haber ver ultrason yok mu büyümüştürbenimkini görmeyeli cok oldu sizinkilere bakayim
Ben de omega3pregno marin, gyno ferro sanol, alerji icin allersetbi de tiroid icin euthyrox.
Benim de oncekinde cok az bulantim vardı, bunda 5.haftada daha başladı bulanti. cok fena oluyorum yemeklerden sonra, ben de su icemiyorum midem kalkiyor daha yeni yeni geçmeye başladı. Ben de oyuzden kız diye düşündüm ama her hamilelik farklı diyorlar ya demekki oyleymis gerçekten. Insallah senin de bulantilar azalir gecer. Hayırlısi olsun canımİNSAALLAH canim demekki kafasini falan büyük gordu yapısal olarak yorum yaptı hep kiz diye sartlandirmistim oglumdaki belirtilerden cok farklıydı halen bulantilarim var 1 aydir feci bulantilatlr vardi tiksinti su bile icemiordun dedm hetaldr farkli bi cinsiyet ama demekki belli olmuyormuş ama dünden beridir 2.ciy erkek olarak kabul etmeye basladim
yok canım benimde senin gibi 2 . hamileliğim tabi herkesin durumu farklı olabilir ama dr özellikle dedi hergün hissetmezsin stres yapma dedi gıdıklama şeklinde pıt pıt olur dedi yalnız değilsin yaniMillet öyle bir yazıyor ki 13 haftada haraketlerin dışardan görüyorum diyenler var deidm sorun bende mi acaba :))) cuma randevum var 10:30 da bakalım ne diyecek doktor. 1 ay olacak tam doktora gitmeyeli o zaman:)
yok canım alsanda kullanmaya çok fırsatın olmaz çocuk minik diye ilk haftalar zaten dışarı çıkarmıyoruz o zamana bahar gelir astronot kalın olur ama önümüzdeki kışa al büyük rahatlık oluyor kızımda kullandım büyük kolaylık oldu 2-3 yaşına kadar.Kızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
canım benim 2. gebeliğim olmasına rağmen ara ara kıpırtı seğirme şeklinde hissediyorum sadece dr da söyledi zaten 20 li haftalara kadar bu şekilde devam eder ve hergün de hissetmezsin stres yapma dedi. her şey yolunda yaniKızlar benimle aynı haftalarda olanlar ve ilk gebeliği olanlar 17+5im şuan. Bazen gün içinde yine bi kıpırtılar hissediyodum arada nadir de olsa. Bugün mesela hiç bişey hissetmedim ya normal mi acabaSizlerde durum ne hareketler konusunda?
İNSAALLAH canim tesekkur ederimBenim de oncekinde cok az bulantim vardı, bunda 5.haftada daha başladı bulanti. cok fena oluyorum yemeklerden sonra, ben de su icemiyorum midem kalkiyor daha yeni yeni geçmeye başladı. Ben de oyuzden kız diye düşündüm ama her hamilelik farklı diyorlar ya demekki oyleymis gerçekten. Insallah senin de bulantilar azalir gecer. Hayırlısi olsun canım
valla ben Hataydayım burda nisanda yaz geliyor neredeyse. Doğumumda martın son haftası evlerde kaloriferli zaten hamam gibi o yüzden ben almayı düşünmüyorum . Oturduğunuz bölge çok önemliKızlar bizim bebislerde astronot tuluma ihtiyacımız olmaz demi benimkinin doğumu 29 Mart gösteriyor mesela?
Hic bakmadi bile kan sonucuna ama diğerki kontrolde sorcam kullanayım mi diye cunku ilkinde de decwvit kullanmistimCanım bana ikisini de verdi. Hem demir hem vitamin. Normalde öyle yapıyorlar genelde ama.. Geçen hamileliğimde de öyle yapmıştı doktor. Bilemedim şimdi. Seni kan sonuçlarına göre çok vitaminli mi gördü acaba :)
Çok teşekkürler canımTamamdır. Daha da rahatladım
Benim de dizden üstü, önden kalçaya birleşme yerinden bacaklarımda çatlaklar olmuş.. Aslında bunlar hamilelikten ziyade benim genel kilo alma durumumdan da bence.. Gebelik öncesi de almıştım.. Kilo üstüne kiloDaha fazla almasam çok iyi oalcak.. tabi ki sağlıkla hamileliği geçirecek kadar almam da sorun yok da.. maks 5 kilo limitim kaldı galiba
İNSAALLAH canim ALLAH verdikten sonra şükretmek lazımYa bana da benimki kız gibi geliyordu başta, şimdi bakıyorum hep 2. oğlanlar geliyor.. Ben de kendimi erkeğe alıştırmaya çalışıyorumSağlıkla inşallah ne diyelim :)
banada erkek demişti doktor % 70 kız dedi bakalım bu hafta netleşecek benimde cinsiyet Kadın sallıyor benceGerçekten çok şaşırıyorumhikayelerin de de hep bildiklerini atıyor sallıyor galiba Ben ona 2 hafta arayla attım ikisinde de %90 kız 3 çizgi var dedi
bunu ben de gördüm yaKızlar az önce inst. Keşfette karşılaştığım görseli paylaşmak istedim. Burda da bu konuyla ilgili çok konuştuk, vefat eden yakın tanıdığımızın adını bebeğe koymakla ilgili o yüzden paylaşmak istedim.
Hevesin varsa yap tabi canım. Benim hevesim yalnız kalmaktan yana2500 TL den başlıyor fiyatları. ben yaptıracağım içimde heves kaldı cinsiyet partisi istedim istemedi eşim. Daha erken ne okur ne olmaz duyurmayalım dedi. Doğum için de kızımda yapamamıştım babamın sağlık problemleri vardı. Ama şimdi çok heves ettim eşimde yaptırız diyor. Ben ziyaretçi kabul ederim maskeyle girme şartıyla. Zaten bi bakıp çıkarlar eşimle görüşürler sonrasında kapıda. Ben arkadaşlarımda hep böyle yaptım.
sen eşittir benBen bu sefer de hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğim. Kızımda zaten pandemi ortasi diye ziyaretçi yasağı vardı, ay iyikide varmış sezeryandan sonra şaftım kaydıbirde üstüne ziyaretçi gelseydi çıkııın diye hepsini kesin kovardim bri laf söylediğinde. Ziyaretçi olmadigi için çok rahat ettim bu sefer de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Zaten dogumum fakülte hastanesinde olacak pek oda süsü vs izin vermezler herhalde bilmiyorum ki
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmmKizlar veracity Fetal Dna testim bugün hazir olmuş, şimdi onu almaya gidiyorum.
Yüreğim ağzımda
Kalbim güm güm atıyor. Dua edin bana lütfen
İNSAALLAH hersey guzeldir sagliklidir bir sıkıntı çıkmazKizlar veracity Fetal Dna testim bugün hazir olmuş, şimdi onu almaya gidiyorum.
Yüreğim ağzımda
Kalbim güm güm atıyor. Dua edin bana lütfen
Oy oy masallah yüzünü mü kapamış pıtırcıkAl bakalım teyzesi 14 cm olmuşuz yaklaşık 168 Gr ız büyüyoruzkıpır kıpır oğlusum insan görünce çok mutlu oluyor biraz utangacız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?