- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Demekki ondan böyle olduk çok fenaBen de dün gece progestan kullandım. Bende de halsizlik çok
Bir daha kontrol ne zaman2 hafta önce kontrole gittiğimde benimki de bu pozisyondaydı cinsiyeti görememiştik
Baya enerjik gidelim bir dahakineBenimki de hep böyle yüz üstü yatıyor yaerkek bence
1 ay sonra gel demişti özeldeki yani 2 hafta sonra gideceğim ona tekrar ama bu salı devlete randevu almıştım one gideceğim bir de bakalım görüncek mi heyecanlı bekleyişBir daha kontrol ne zaman
Dogru söylüyorsun hersey nasip ALLAH hayırlısını sagliklisini nasip etsin İNSAALLAHIlk cocugumda erkek gösteriyordu tuttu, bu sefer kız gösteriyordu tutmadı. Kan yenileme, rus takvimi japon takvimi vs hersey kız gösteriyordu, dollenme zamanına göre bile öyleydi ama erkek olduğunu öğrendik dün:) cok da inanmayın böyle şeylere, Allah evladin sağlıklı ve hayırlısını versin
Halsizlik uyku yapoyor diye duymustum. Ben de her gun kullaniyorum. Sanirim baya bir sure de.kullanacagim. Benim ilk kullandigimda karnima baski da yapiyor sankiKızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
Olabilir canım kasık ağrısıda yapıyor gibi. Bebeklerimiz iyi olsunda artık mecburen kullanacağızHalsizlik uyku yapoyor diye duymustum. Ben de her gun kullaniyorum. Sanirim baya bir sure de.kullanacagim. Benim ilk kullandigimda karnima baski da yapiyor sanki
Ben iki hafta kullandim hic halim yoktu. Sukur bitti de kendime geldim. Ama hala bulantilarim, gaz ve hazirsizlik devam ediyor. Ikili test ciksin 15.hafta gidicem. Hem de cinsiyeti netlesir insallah. Saglikla Allah'in izni ile ... Gecici seyler diyerek sabredecegizDemekki ondan böyle olduk çok fena
Ben hep öyleyim canımcım evi falan görmen lazım kalkıp bir is yapamıyorum enerjim çekilmiş gibiKızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
Benim doğru çıktıGunaydin kizlar bisi sorcam çin takviminin tahmininden tam tersi cinsiyeti belli olan var mi merak ettim?
Ayy zor yaa :) İnşallah öyle olmaz yine.. Ben de o zaman dikkat edebildim ama tabi mecbur da kaldığım için.. Bakalım şimdi ne olacak.. İnşallah yine dikkat edebilirim.Ben 7. Aydan sonra hep naylon terlik giymiştim eşimin ki bile olmuyordu ayağıma 37 numaradan 41 e çıkmıştıinsülin yüksek hep bende oyuzden dikkat ediyorum şekerden dolayı 6. Aydan sonra 3 4 kilo gayet iyi bende tam tersi hem ben hemde bebek 7. Ayda almaya başlıyoruz birgün protein birgün karbonhidrat besleniyorum kan grubuma göre kilo kontrolünu öyle saglayabiliyorum
Aynen canımDemekki ondan böyle olduk çok fena
Evet canm dikkat etmemiz lazımAyy zor yaa :) İnşallah öyle olmaz yine.. Ben de o zaman dikkat edebildim ama tabi mecbur da kaldığım için.. Bakalım şimdi ne olacak.. İnşallah yine dikkat edebilirim.
Canım şimdi okudum.. Allah gönlünüze ferahlık versinKizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...
Mutlaka yaz bana merak ediyorum ben de perşembe gideceğim1 ay sonra gel demişti özeldeki yani 2 hafta sonra gideceğim ona tekrar ama bu salı devlete randevu almıştım one gideceğim bir de bakalım görüncek mi heyecanlı bekleyiş
Aaa şimdi gördüm canımIlk cocugumda erkek gösteriyordu tuttu, bu sefer kız gösteriyordu tutmadı. Kan yenileme, rus takvimi japon takvimi vs hersey kız gösteriyordu, dollenme zamanına göre bile öyleydi ama erkek olduğunu öğrendik dün:) cok da inanmayın böyle şeylere, Allah evladin sağlıklı ve hayırlısını versin
Cok teşekkür ederim canımAaa şimdi gördüm canımErkekmiş Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah Mutluluk getirsin ailenize
Ona sükrediyoruz zaten ...23 aylik kizim var birde .onu da dusunmek zorundayim .Canım şimdi okudum.. Allah gönlünüze ferahlık versinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Zor bir karar gerçekten. En iyisini anne baba olarak siz bileceksiniz. Ablam maalesef doktora geç gitmişti, bazi farklı sebeplerden ötürü, neyse.. ve bebeklerinin hastalıklarıni geç öğrendiler. Yani şimdi detay vermiyeyim ama çok zor, yıkıcı bir süreç oldu canım.. Erken ogrenmissiniz bu da çok önemli.. Rabbim inşallah güzel gönlünüze göre versin her şeyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?