2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dogru söylüyorsun hersey nasip ALLAH hayırlısını sagliklisini nasip etsin İNSAALLAH

Kızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
Halsizlik uyku yapoyor diye duymustum. Ben de her gun kullaniyorum. Sanirim baya bir sure de.kullanacagim. Benim ilk kullandigimda karnima baski da yapiyor sanki

Halsizlik uyku yapoyor diye duymustum. Ben de her gun kullaniyorum. Sanirim baya bir sure de.kullanacagim. Benim ilk kullandigimda karnima baski da yapiyor sanki
Olabilir canım kasık ağrısıda yapıyor gibi. Bebeklerimiz iyi olsunda artık mecburen kullanacağız

Demekki ondan böyle olduk çok fena
Ben iki hafta kullandim hic halim yoktu. Sukur bitti de kendime geldim. Ama hala bulantilarim, gaz ve hazirsizlik devam ediyor. Ikili test ciksin 15.hafta gidicem. Hem de cinsiyeti netlesir insallah. Saglikla Allah'in izni ile ... Gecici seyler diyerek sabredecegiz Allah cozumsuz dert vermesin

Ayy zor yaa :) İnşallah öyle olmaz yine.. Ben de o zaman dikkat edebildim ama tabi mecbur da kaldığım için.. Bakalım şimdi ne olacak.. İnşallah yine dikkat edebilirim.

Canım şimdi okudum.. Allah gönlünüze ferahlık versin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Zor bir karar gerçekten. En iyisini anne baba olarak siz bileceksiniz. Ablam maalesef doktora geç gitmişti, bazi farklı sebeplerden ötürü, neyse.. ve bebeklerinin hastalıklarıni geç öğrendiler. Yani şimdi detay vermiyeyim ama çok zor, yıkıcı bir süreç oldu canım.. Erken ogrenmissiniz bu da çok önemli.. Rabbim inşallah güzel gönlünüze göre versin her şeyi canım

Aaa şimdi gördüm canım Erkekmiş Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah Mutluluk getirsin ailenize

Ona sükrediyoruz zaten ...23 aylik kizim var birde .onu da dusunmek zorundayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…