- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
İyi akşamlar herkese, bi sorum var :) Bugün 12+1'im ve karın şişikliği dışında kendimi normal hissediyorum, eski halime geri dönüş gibiyim. Bu dönemde normal mi bu? Bi an panik oldum garip geldi.
Aynen katılıyorum bende 12. Haftaya girince oh be dedim 2 gundur fenayım.. inşallah senin böyle devam ederMaalesef gecici... Bir iki gune basliyor gene
Güneşte çok kaldin mı bu aralar, yazın benim olmuştu sol gözümde 3 gün boyunca. Doktor yorgunluk ya da çıplak gözle çok güneşe maruz kaldığın için demiştiSelam kızlar nasılsınız?
Size danışacağım bir şey var 2 gündür sap gözüm sürekli seğiriyor. Siz de yaşadınız mı? Normalde hiç seğirme olmaz gözümde kolay kolay binde bir olmuştur belki de hatırlamıyorum bile. Ama 2 gündür sürekli oluyor. Akşam yatarken bile oldu. Doktoruma sormak istemedim. Zaten ağır geçirdiğim için ilk 3,5 ayımı sürekli adama sorular sordum:))) Adamı bıktırmamak lazım. İnternetten de baktım kk ya bir çok kişi göz seğirmesnden bahsetmiş hem de sağ göz demişler okuduklarımın hepsi.
Açıkçası tuhafıma gitti. Ben hamileliğin her belirtisini de yaşamak zorunda mıyım?
Allah’ım yaaa her hafta bişi çıkıyor.
Mide bulantısı hat safhada yaşadım
Kabızlık hat safhada yaşadım hala düzelmiş değil tamamen
Mide yanması ,
Yorgunluk, halsizlik, uyku
Bunları zaten 6.haftadan beri çekiyorum şimdi de göz seğirmesi çıktı.
Hayır birisiyle konuşurken gözüm seğiriyor eminim ki belli de oluyordur onlar beni yanlış anlamadan tik falan sanmadan ben diyorum gözüm seğirmeye başladı diye :))))
Yok canım kalmadım zaten dışarıya çok çıkmıyorum hatta genelde akşam gündüz çıktıysamda güneş gözlüğü takıyorum ama güneşte hiç kalmadım canım evdeyken başladı.Güneşte çok kaldin mı bu aralar, yazın benim olmuştu sol gözümde 3 gün boyunca. Doktor yorgunluk ya da çıplak gözle çok güneşe maruz kaldığın için demişti
Bende mide ve sırtta Ağrı var hamileliğimin 1. Ayından beri :/ bazen çekilmez oluyor benim sıkıntım da buymuş demekkiSelam arkadaşlar nasılsınız. Benim göbek altında çok ağrı var acaba sizinde öyle mi
Canm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
Merhaba siz de mi mart annesi oluyorsunuzEvet canım tek yumurta ikizleri:)
Magnezyum kullanıyor musun ? Mg eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir tabi doktorun daha iyi bilir.Canm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
BeennnnSelam kızlar nasılsınız?
Size danışacağım bir şey var 2 gündür sap gözüm sürekli seğiriyor. Siz de yaşadınız mı? Normalde hiç seğirme olmaz gözümde kolay kolay binde bir olmuştur belki de hatırlamıyorum bile. Ama 2 gündür sürekli oluyor. Akşam yatarken bile oldu. Doktoruma sormak istemedim. Zaten ağır geçirdiğim için ilk 3,5 ayımı sürekli adama sorular sordum:))) Adamı bıktırmamak lazım. İnternetten de baktım kk ya bir çok kişi göz seğirmesnden bahsetmiş hem de sağ göz demişler okuduklarımın hepsi.
Açıkçası tuhafıma gitti. Ben hamileliğin her belirtisini de yaşamak zorunda mıyım?
Allah’ım yaaa her hafta bişi çıkıyor.
Mide bulantısı hat safhada yaşadım
Kabızlık hat safhada yaşadım hala düzelmiş değil tamamen
Mide yanması ,
Yorgunluk, halsizlik, uyku
Bunları zaten 6.haftadan beri çekiyorum şimdi de göz seğirmesi çıktı.
Hayır birisiyle konuşurken gözüm seğiriyor eminim ki belli de oluyordur onlar beni yanlış anlamadan tik falan sanmadan ben diyorum gözüm seğirmeye başladı diye :))))
Allah allah canım neden bu kadar acı oluyor acaba çok enteresanCanm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
Günde 2 mi alıyorsun 12 saat dediyse doktorun bence 12 saatte bir yap canım. İşyerinde tuvalette falan koyamaz mısın? Ama rahat edemiceksen bugün biraz erken koy akşam da saatini öne çek yarından itibaren 12 saate göre ayarla derim.Kızlar progestan fitil kullanımında illa 12 saat mi olmalı gece 12 gibi kullanmıştım şimdi ise gidicem kullanmam gerekiyor
Günaydın canımGünaydın güzel anneler
Herkesin cinsiyetleri öğrendiği, güzel haberler aldığımız, bebişleri hissetiğimiz bir hafta olsun inşallah.
Öyle yaptım canım valla sekiz saat oldu bugünlük ama akşam da erkene çekerim artıkGünde 2 mi alıyorsun 12 saat dediyse doktorun bence 12 saatte bir yap canım. İşyerinde tuvalette falan koyamaz mısın? Ama rahat edemiceksen bugün biraz erken koy akşam da saatini öne çek yarından itibaren 12 saate göre ayarla derim.
Günaydinlar cok fazla anlamam ama erkek diycemKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
13 Te kesinleştiyse erkektir diyorumKızlar günaydın, hafta sonu ikili tarama vardı cinsiyet belli oldu tahminleri alayım
Eki Görüntüle 3131866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?