2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi akşamlar herkese, bi sorum var :) Bugün 12+1'im ve karın şişikliği dışında kendimi normal hissediyorum, eski halime geri dönüş gibiyim. Bu dönemde normal mi bu? Bi an panik oldum garip geldi.
Maalesef gecici... Bir iki gune basliyor gene
Aynen katılıyorum bende 12. Haftaya girince oh be dedim 2 gundur fenayım.. inşallah senin böyle devam eder

Güneşte çok kaldin mı bu aralar, yazın benim olmuştu sol gözümde 3 gün boyunca. Doktor yorgunluk ya da çıplak gözle çok güneşe maruz kaldığın için demişti

Güneşte çok kaldin mı bu aralar, yazın benim olmuştu sol gözümde 3 gün boyunca. Doktor yorgunluk ya da çıplak gözle çok güneşe maruz kaldığın için demişti
Yok canım kalmadım zaten dışarıya çok çıkmıyorum hatta genelde akşam gündüz çıktıysamda güneş gözlüğü takıyorum ama güneşte hiç kalmadım canım evdeyken başladı.

Beennnn hamileliğimde çok tuhaf şeyler yaşıyorum gerçekten benim de sağ gözümde 1 haftaya yakın sürdü, nette araştırdım uykusuzluk,stres,yorgunluk yazıyodu artık ne kadar doğruysa
O zamanlar gerçekten çok stresliydim ne uyku düzenim ne beslenme şeklim düzgündü malum bulantımdan dolayı Uykumu düzene sokmaya çalıştım ondan sonra geçti şükür

Kızlar progestan fitil kullanımında illa 12 saat mi olmalı gece 12 gibi kullanmıştım şimdi ise gidicem kullanmam gerekiyor

Canm bugün tekrar dan arttı sol ayağımı kaldırırken çok acıyor doğumdan sonraki dikiş bile bu kadar agrimiyordu yarına randevum var bakalım ne dicek doktor
Allah allah canım neden bu kadar acı oluyor acaba çok enteresan doktorun ne diyecek bakalım haber et mutlaka

Kızlar progestan fitil kullanımında illa 12 saat mi olmalı gece 12 gibi kullanmıştım şimdi ise gidicem kullanmam gerekiyor
Günde 2 mi alıyorsun 12 saat dediyse doktorun bence 12 saatte bir yap canım. İşyerinde tuvalette falan koyamaz mısın? Ama rahat edemiceksen bugün biraz erken koy akşam da saatini öne çek yarından itibaren 12 saate göre ayarla derim.

Öyle yaptım canım valla sekiz saat oldu bugünlük ama akşam da erkene çekerim artık

Kizlar günaydın mide bulantisi tükürük yoğunluğu tiksinti iştahsızlık yaşayan anneler ne zaman geçti acaba şikayetleriniz benim halen devam ediyor 14.haftaya gircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…