• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben iki hafta kullandim hic halim yoktu. Sukur bitti de kendime geldim. Ama hala bulantilarim, gaz ve hazirsizlik devam ediyor. Ikili test ciksin 15.hafta gidicem. Hem de cinsiyeti netlesir insallah. Saglikla Allah'in izni ile ... Gecici seyler diyerek sabredecegiz 🤷 Allah cozumsuz dert vermesin🤲🌿
Evet canım bir ara geçti bulantı halsizlik bugun yine başladı 🤦🏻‍♀️ Seviniyordum bende artık enerjik olacağım diye. Benimde ikili çıkıyor haftaya gidicem. Sağlıkla gelsinler canım amin 🙏🏼🌸

Selam kızlar nasılsınız?
Size danışacağım bir şey var 2 gündür sap gözüm sürekli seğiriyor. Siz de yaşadınız mı? Normalde hiç seğirme olmaz gözümde kolay kolay binde bir olmuştur belki de hatırlamıyorum bile. Ama 2 gündür sürekli oluyor. Akşam yatarken bile oldu. Doktoruma sormak istemedim. Zaten ağır geçirdiğim için ilk 3,5 ayımı sürekli adama sorular sordum:))) Adamı bıktırmamak lazım. İnternetten de baktım kk ya bir çok kişi göz seğirmesnden bahsetmiş hem de sağ göz demişler okuduklarımın hepsi.
Açıkçası tuhafıma gitti. Ben hamileliğin her belirtisini de yaşamak zorunda mıyım? 😂
Allah’ım yaaa her hafta bişi çıkıyor.
Mide bulantısı hat safhada yaşadım
Kabızlık hat safhada yaşadım hala düzelmiş değil tamamen
Mide yanması ,
Yorgunluk, halsizlik, uyku
Bunları zaten 6.haftadan beri çekiyorum şimdi de göz seğirmesi çıktı.
Hayır birisiyle konuşurken gözüm seğiriyor eminim ki belli de oluyordur onlar beni yanlış anlamadan tik falan sanmadan ben diyorum gözüm seğirmeye başladı diye :))))

annewith annewith Helenk Helenk Yaz-ruzgari Yaz-ruzgari
Kızlar nasıl oldunuz her şey yolunda mı?
İyiyim canım karın ağrım geçti hatta sabah yine hafif kahve leke vardı ama önemsemedim progestan kullanıyorum gececektir🙏🏻 Dün görünce rahatladım bebisi🥰 ben eve acaba bir ultrason Makinesi mi alsam gelip gidip bakarım diyorum 😅

Selam kızlar nasılsınız?
Size danışacağım bir şey var 2 gündür sap gözüm sürekli seğiriyor. Siz de yaşadınız mı? Normalde hiç seğirme olmaz gözümde kolay kolay binde bir olmuştur belki de hatırlamıyorum bile. Ama 2 gündür sürekli oluyor. Akşam yatarken bile oldu. Doktoruma sormak istemedim. Zaten ağır geçirdiğim için ilk 3,5 ayımı sürekli adama sorular sordum:))) Adamı bıktırmamak lazım. İnternetten de baktım kk ya bir çok kişi göz seğirmesnden bahsetmiş hem de sağ göz demişler okuduklarımın hepsi.
Açıkçası tuhafıma gitti. Ben hamileliğin her belirtisini de yaşamak zorunda mıyım? 😂
Mide yanması ,
Hayır birisiyle konuşurken gözüm seğiriyor eminim ki belli de oluyordur onlar beni yanlış anlamadan tik falan sanmadan ben diyorum gözüm seğirmeye başladı diye :))))
Canım segirme yorgunluk ve uykusuzluktan olur genelde ve birkaç güne geçer iyi uyuyamadın mi?

Şimdilik iyi canım akıntının devamı gelmedi dinleniyorum evde. Sağol 💕
Çok sevindim canım 🌺
İyiyim canım karın ağrım geçti hatta sabah yine hafif kahve leke vardı ama önemsemedim progestan kullanıyorum gececektir🙏🏻 Dün görünce rahatladım bebisi🥰 ben eve acaba bir ultrason Makinesi mi alsam gelip gidip bakarım diyorum 😅
Geçecek canım inşallah progestan iyi geliyor benim hiç lekelenmem olmamasına rağmen hala kullanıyorum🙄 dün doktora yine sordum devam edecek miyim diye kutun bitene kadar devam et dedi 😪 ultrason cihazı değil de şu kalp atışlarını dinleten cihazdan bi ara araştırdım ben ama sonra delirme dedim kendime 😂

Rahim genişliyor bebekte artık büyüdü canım normaldir bence canını çok yakıyorsa doktoruna söyle ağro kesci verir belki

Selam kızlar nasılsınız?
Mide yanması ,
Cnm bendede oldu taaki bir hafta once kesildi baya 10 gun felan sürdü.soyle bişey vardı bende daha öncede yaşadığım için (strese bagliymis, uykusuzlukta tetikliyomus Dr gitmiştim) hamileliğe baglamadim ben.

Canım segirme yorgunluk ve uykusuzluktan olur genelde ve birkaç güne geçer iyi uyuyamadın mi?
Uyuyorum aslında akşamları 11:30/12 gibi taktırırım sabah 7 de kalkıyorum bazen gündüz uyuyorum 1 saat bazen uyumuyorum. Her sabah erken kalkıyorum belki o yüzden olabilir canım.

Cnm bendede oldu taaki bir hafta once kesildi baya 10 gun felan sürdü.soyle bişey vardı bende daha öncede yaşadığım için (strese bagliymis, uykusuzlukta tetikliyomus Dr gitmiştim) hamileliğe baglamadim ben.
Gebelerde oluyor kk dan yazdım bir çok kişi yazmış sap gözümde seğirme oluyor diye ben de sürekli olunca 2 gün normal karşılamadım açıkçası o yüzden araştırdım canım. Bak seninde olmuş sağ görünümüydü senin de. İster istemez stres yapıyorum canım gebelikle ilgili hep bişey olur ya da olacak diye tedirgin oluyorum aklımdan siliyorum çıkarıyorum kendi kendime sonra arada yine geliyor. Uykusuzlukta etkiliyor uykum çok geliyor ama yatınca da sağa dön sola dön uyuyamıyorum bir türlü. ☺️

İyi akşamlar herkese, bi sorum var :) Bugün 12+1'im ve karın şişikliği dışında kendimi normal hissediyorum, eski halime geri dönüş gibiyim. Bu dönemde normal mi bu? Bi an panik oldum garip geldi.
Maalesef gecici... Bir iki gune basliyor gene :(

Back