Ne güzelgünaydın kızlar uzun zamandır yazamadım malesef umarım herkesler iyidirönce tatile gitmiştim tatil sonrası da kanama alanı oluşmuş doktor dinlenmem gerek dedi bugün kontrol var bakalım inşallah herşey yolundadır bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek Rheaa
Demir ilacini kullanmaya başladıktan 1-2 hafta içinde kabızlık başladıysa bilin ki demirden, doktorunuza danışın markasını değiştirin. Çünkü çok daha ilerliyor ve çok kötü sonuçlar çıkıyorBen de de aynı durum var canım hızlı hareket ettiğimde daha çok artıyo ama bugun hiç olmadı. Bi de ben de feci bi kabızlık var acaba ondan mı diye düşünmüştüm bu ağrıları ama bebek büyüdükce kasılmalar ağrılar normalmiş.
Bebişlerimiz büyüyo demek ki çok şükür
Canım çocuktan ziyade maddi olarak bez çok zorluyor gerçektenAynen deneyip görmek lazım, prima da en iyisi deniyor ama onda bile sızdırma yaşayanlar var mesela. Zaten çocuk biraz serpilince tuvalet iletişimine başlayacağım yaz dönemi özellikle. Ben kendim de 6 aylıkken bezi atmışım annem farkında olmadan tuvalet iletişimi uygulamış bezi taktığında ortalığı yıkıp ağlamaya başlıyormuşum. Önce gece bezini istememişim sonra gündüz bezini kabul etmemişim. Uzun seneler bez kullanmak istemiyorum çocuk için de zor bakalım denicez inşallah
Evet git bencede soru yağmuruna tut hattaHemde nasılBi de benim doktorum hii bişey söylemiyor sormadığın sürece en iyisi beklemeyip gitmek
Farkına varmadan çok yordugumuzda kendimizi kanama alanı oluşabiliyor.,çok geçmiş olsun canım. Bugün kontrolün de çok güzel geçsingünaydın kızlar uzun zamandır yazamadım malesef umarım herkesler iyidirönce tatile gitmiştim tatil sonrası da kanama alanı oluşmuş doktor dinlenmem gerek dedi bugün kontrol var bakalım inşallah herşey yolundadır bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek Rheaa
o yönü de var tabiCanım çocuktan ziyade maddi olarak bez çok zorluyor gerçekten
çok teşekkür ederim canım inşallah senin de bebiş gösterir cinsiyetiniNe güzelsağlıkla gelsin paşa cuma günü randevum var inşallah bende öğrenirim
çok teşekkür ederim canım iki kere gittim ikisinde de doktor erkek dedi bugünde bakalım haber veririm sana :)Farkına varmadan çok yordugumuzda kendimizi kanama alanı oluşabiliyor.,çok geçmiş olsun canım. Bugün kontrolün de çok güzel geçsinkontrolden sonra cinsiyet yine konuşalım erkek derse listeye ekleyelim olur mu ?
ben de öyleyim hiç bişey yapmadan yoruluyorumGünaydın kızlar dün eşimin bir yakının söz merasimi vardı ona katıldık. Sanki sözü ben yaptım pertim çıktı o kadar yorulmuşum ki sabahları 7 de kalkan ben 10 da kalktım
Sanki yük taşımışım gibi heryerim ağrıyorben de öyleyim hiç bişey yapmadan yoruluyorumgeçici bi durumdur inşallah
çok geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamasın inşallah. kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi dedigin gibi, zorlama kendini bol bol dinlen 6 ay kaldı en fazla, bu dönem kendimizi koruyacagızGunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Ben bebek arabasını anne yanı yatağını ve ana kucağını aldım başka büyük birşey almayı düşünmüyorum . cinsiyeti öğreneyim yeni doğan seti alacağım birde bebek yıkama küveti. mama sandalyesi için kararsızım zaten çok pahalı birşey değil onu sonra alırım diye düşünüyorum zaten 5. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor hatta daha geç. Aklıma alacağım başka birşey gelmedi ne almam gerekiyor başka. Bu arada Bebek arabası ana kucağı ve beşiğe 9500 TL para ödedim hepside çok iyi linklerini bırakacağım incelemek isteyenler için. Yoyko ürünlerinde hepsiburadada sepette %20 indirim var. Yıl bitmeden de kendi ihtiyaçlarımı alacağım gecelik süt sağma makinesi vs.Evet herşey çok pahalı ve fiyatları artmaya devam ediyor. Bir de ne gerekli ne değil bilemiyoruz ilk çocuk olunca. Bebek arabasının bile çeşitleri varmış bazılarını bir seneye kadar kullanabiliyormuşsun bazıları pratik oluyormuş bagajda yer kaplamıyormuş
Aynıyız canım, benim özellikle koronadan sonra daha da arttıSanki yük taşımışım gibi heryerim ağrıyor
Aa bide heryeri dipköşe temizlik yaptık onuda ben yapmadım eşim yaptı bana noluyosa ben yoruldum
ilk sayfada tablonun altında alışveriş listemiz var inceleyebilirsin :)Ben bebek arabasını anne yanı yatağını ve ana kucağını aldım başka büyük birşey almayı düşünmüyorum . cinsiyeti öğreneyim yeni doğan seti alacağım birde bebek yıkama küveti. mama sandalyesi için kararsızım zaten çok pahalı birşey değil onu sonra alırım diye düşünüyorum zaten 5. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor hatta daha geç. Aklıma alacağım başka birşey gelmedi ne almam gerekiyor başka. Bu arada Bebek arabası ana kucağı ve beşiğe 9500 TL para ödedim hepside çok iyi linklerini bırakacağım incelemek isteyenler için. Yoyko ürünlerinde hepsiburadada sepette %20 indirim var. Yıl bitmeden de kendi ihtiyaçlarımı alacağım gecelik süt sağma makinesi vs.
Bebek arabası ve anakucağı ne aldın?bebekaeabasında puset takılanlar kullanışlı oluyor mu ?Ben bebek arabasını anne yanı yatağını ve ana kucağını aldım başka büyük birşey almayı düşünmüyorum . cinsiyeti öğreneyim yeni doğan seti alacağım birde bebek yıkama küveti. mama sandalyesi için kararsızım zaten çok pahalı birşey değil onu sonra alırım diye düşünüyorum zaten 5. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor hatta daha geç. Aklıma alacağım başka birşey gelmedi ne almam gerekiyor başka. Bu arada Bebek arabası ana kucağı ve beşiğe 9500 TL para ödedim hepside çok iyi linklerini bırakacağım incelemek isteyenler için. Yoyko ürünlerinde hepsiburadada sepette %20 indirim var. Yıl bitmeden de kendi ihtiyaçlarımı alacağım gecelik süt sağma makinesi vs.
teşekkür ederim bakıyorum hemenilk sayfada tablonun altında alışveriş listemiz var inceleyebilirsin :)
Amin canim insallah hepimiz Sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Aylardir mide bulantisi halsizlik hepimiz cok emek veriyoruz.Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlık sıhhat afiyet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?