- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Sonucun çıktıysa gidebilirsin bence canım insan merak ediyor çünküTeşekkür ederim canımAcaba doktor neden 2 hafta sonra gel dedi ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun çıktıysa gidebilirsin bence canım insan merak ediyor çünküTeşekkür ederim canımAcaba doktor neden 2 hafta sonra gel dedi ki
![]()
Ben çok kullanmadım şahsen. Bir anakucagi aldim ama 4mom felan değildi yani düz uygun birseydi. Sadece temizlik yaparken peşin sıra gezdiriyordum o yüzden tek kullandım. Ama mesela bir arkadaşımın bebeği kolikti 4mom ı çok kullanmıştı. Sürekli çocuk orda sallanıp duruyordu resmen. Başka bir arkadaşım da aynı markayı aldı çocuğu hiç binmeyince sattı. Şimdi ne desem bilemedimKızlar, anakucağı gerekli mi? 4mom diye bir marka var yani kurtarıcı ise sipariş edeceğim şimdi ama yok gereksiz derseniz almayacağım. Büyük şeyleri şimdiden almak istiyorum ki zam üstüne zam geliyor
O markanın da sızdırmayla ilgili olumsuz yorumları fazla denemeden bilemeyeceğiz sanırım...Ben de goon premium alacağım hem içeriği güzel hem primadan geçenler çok daha iyi olduğunu söylüyorlar @pcfl
Çocuktan çocuğa değişiyor yaniBen çok kullanmadım şahsen. Bir anakucagi aldim ama 4mom felan değildi yani düz uygun birseydi. Sadece temizlik yaparken peşin sıra gezdiriyordum o yüzden tek kullandım. Ama mesela bir arkadaşımın bebeği kolikti 4mom ı çok kullanmıştı. Sürekli çocuk orda sallanıp duruyordu resmen. Başka bir arkadaşım da aynı markayı aldı çocuğu hiç binmeyince sattı. Şimdi ne desem bilemedim![]()
Kendine çok güveniyorsa tarafsız olup tutturamadiklarini da paylaşacakHakikaten yaaaReklam payı vermesi lazım
Faldan farksız o kadar uzman doktorlar emin olamıyor senin olma ihtimalin yok eğlencesine sormuştum
Yüzde elli şansın var tutturduklarını durumda paylaş dur
![]()
KesinlikleKendine çok güveniyorsa tarafsız olup tutturamadiklarini da paylaşacak![]()
O zaman zorlu süreçler geçirmişsin. Neyse ki geçti bitti. İnşallah şimdi ki iyi olurBebegim kolikti. Ne uyku uyudum 7 ay ne de dogru durust bi sey yiyebildim. Guzel de emerdo kizim... Oyke olunca kilo falan kalmadi...
Sanırım işte yorulmuşum,sabaha baya geçti dinlenince canım sağolAyy dün ne çektim o ağrıdan uzan canm dinlen sabaha geçer inşallah
Ben de de aynı durum var canım hızlı hareket ettiğimde daha çok artıyo ama bugun hiç olmadı. Bi de ben de feci bi kabızlık var acaba ondan mı diye düşünmüştüm bu ağrıları ama bebek büyüdükce kasılmalar ağrılar normalmiş.Kızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikleyaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Fh2512
Rheaa @beyzosh
Maviesil23 @ikizlerkadini96 aklıma gelenler
![]()
Hemde nasılSonucun çıktıysa gidebilirsin bence canım insan merak ediyor çünkü
Ben şimdiden bana yardım edin dönemindeyim
Aynen deneyip görmek lazım, prima da en iyisi deniyor ama onda bile sızdırma yaşayanlar var mesela. Zaten çocuk biraz serpilince tuvalet iletişimine başlayacağım yaz dönemi özellikle. Ben kendim de 6 aylıkken bezi atmışım annem farkında olmadan tuvalet iletişimi uygulamış bezi taktığında ortalığı yıkıp ağlamaya başlıyormuşum. Önce gece bezini istememişim sonra gündüz bezini kabul etmemişim. Uzun seneler bez kullanmak istemiyorum çocuk için de zor bakalım denicez inşallahO markanın da sızdırmayla ilgili olumsuz yorumları fazla denemeden bilemeyeceğiz sanırım...
Gözünaydın canım artık yorma kendini ve bebeğini bebeğin sana uyarıyı verdi, ağır işlerden kaçın özellikle bu süreci böyle geçircez mecburenGunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Aynen canim cok sagolGözünaydın canım artık yorma kendini ve bebeğini bebeğin sana uyarıyı verdi, ağır işlerden kaçın özellikle bu süreci böyle geçircez mecburen![]()
bende de ani kalkma ve hareketlerde hele bıçak gibi saplanıyor...yorulduğumda daha da yoğun hissediyorum.Kızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikleyaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Fh2512
Rheaa @beyzosh
Maviesil23 @ikizlerkadini96 aklıma gelenler
![]()
Evet herşey çok pahalı ve fiyatları artmaya devam ediyor. Bir de ne gerekli ne değil bilemiyoruz ilk çocuk olunca. Bebek arabasının bile çeşitleri varmış bazılarını bir seneye kadar kullanabiliyormuşsun bazıları pratik oluyormuş bagajda yer kaplamıyormuşSorma biz de az önce e-bebekteydik park yataklara ve bebek arabalarına baktık. Artık bi yerden başlamak lazım. Floya girdim geçen sene görüp beğendiğim 300 tl olan bir bot 600 tl olmuş şok oldum. Kim bilir bebek eşyaları ne olacakbüyük parçaları almak lazım artık..
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlık sıhhat afiyet versinGunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.