2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bebek arabası ve anakucağı ne aldın?bebekaeabasında puset takılanlar kullanışlı oluyor mu ?
https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...bek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ bunu aldım bebek arabası olarak kurdum evde kullandım hem hafif hem tek tuşla kapanıyor gbi gibi bir sürü özelliği var 1 buçuk yaşında yeğenim var onu bindirdim denemek için gayet rahattı sürüşü her şekle göre ayarlanabiliyor. ana kucağı olarakta https://www.hepsiburada.com/yoyko-u...imals-b04-p-HBCV000002393X?magaza=Hepsiburada bunu aldım özelliklerini okuyabilirsiniz. puset takılanlar kullanışlı oluyor mu demişsiniz ilk çocuğum ilk bebek arabası deneyimim onu kullandıkça göreceğim ama değiştirip takıp çıkarmak çok kolay geldi bana .

Ben bebek arabasını anne yanı yatağını ve ana kucağını aldım başka büyük birşey almayı düşünmüyorum . cinsiyeti öğreneyim yeni doğan seti alacağım birde bebek yıkama küveti. mama sandalyesi için kararsızım zaten çok pahalı birşey değil onu sonra alırım diye düşünüyorum zaten 5. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor hatta daha geç. Aklıma alacağım başka birşey gelmedi ne almam gerekiyor başka. Bu arada Bebek arabası ana kucağı ve beşiğe 9500 TL para ödedim hepside çok iyi linklerini bırakacağım incelemek isteyenler için. Yoyko ürünlerinde hepsiburadada sepette %20 indirim var. Yıl bitmeden de kendi ihtiyaçlarımı alacağım gecelik süt sağma makinesi vs.
büyük olanları halletmişsin canım güle güle kullanın. reflü yatagı alabilirsiniz ilk dönem gerekli oluyor o da zaten cok pahalı bişey degildir. kendin icin emzirme sütyeni ya da emzirme atleti alabilirsin, bir de göğüs pedi olabilir.

büyük olanları halletmişsin canım güle güle kullanın. reflü yatagı alabilirsiniz ilk dönem gerekli oluyor o da zaten cok pahalı bişey degildir. kendin icin emzirme sütyeni ya da emzirme atleti alabilirsin, bir de göğüs pedi olabilir.
teşekkür ederim :) biraz bütçe daha ayırmam gerekiyor bu ayda bunları alayım .

çok geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamasın inşallah. kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi dedigin gibi, zorlama kendini bol bol dinlen 6 ay kaldı en fazla, bu dönem kendimizi koruyacagız
Çok sagol canim. Amin insallah😊Bir sure kayinvalidemde kalacagim. iyi bakarlar onlar esimde izin aldi bir sure bir sey yapmam.

Aynıyız canım, benim özellikle koronadan sonra daha da arttı :KK43: merdiven çıkınca bile fenalık geliyor resmen. hareketli insanlar için çok can sıkıcı bir durum.
Ben de doyasıya temizlik yapmayı özledim. Dün tezgahı sildim o temizleme spreyin kokusu aşırı iyi geldi üç kere beş kere sildim ama temizlik için kalkıyorum iki iş yapıyorum anında uykum geliyor kalıyor öyle cesaret edemiyorum. ayda 6 defa kadın geliyor ama sanki temizlenmiyormuş gibi hissediyorum.Raporluyum ve evde olduğum için herşey gözüme batıyor işteyken böyle olmuyordu işten gelince küt uyuyordum. Yine obsesifleştim :/ niye böyle oldum yine yaaa :/

Ben de doyasıya temizlik yapmayı özledim. Dün tezgahı sildim o temizleme spreyin kokusu aşırı iyi geldi üç kere beş kere sildim ama temizlik için kalkıyorum iki iş yapıyorum anında uykum geliyor kalıyor öyle cesaret edemiyorum. ayda 6 defa kadın geliyor ama sanki temizlenmiyormuş gibi hissediyorum.Raporluyum ve evde olduğum için herşey gözüme batıyor işteyken böyle olmuyordu işten gelince küt uyuyordum. Yine obsesifleştim :/ niye böyle oldum yine yaaa :/
Valla ben de aynı eskiden 2 saatte tüm evi dip köşe hallederdim şimdi bi odayı 1 saatte yapıyorum yatıyorum biraz sonra kalkıp diğer odaya geçiyorum. Ama dip köşe temizlik artık hayal oldu cam, kapı, koltuk çek falan yapamıyorum eşimin yaptığını da beğenmiyorum. Ben de bi ablayla anlaştım ayda 1 gelecek dip temel için, çok memnun kaldım ben dolap içlerimi bile düzenledi perdeleri yıkadı astı evde dokunmadığı yer kalmadı nerdeyse içime sindi çok.:KK68:

Günaydın kızlar 🌸 Bugün kontrolü olan baya kişi var sanırım, benimki de saat ikide. Güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah 🙏🥰
Güzel haberlerle gelin canım, senin cinsiyet netleşecek mi çok merak ediyorum :dondurma:

Benim randevum 22 sindeydi 23-24-25 doktor kongrede olacakmış, ama eşimin iş yoğunluğundan dolayı 1 Ekim e attık. Daha çoook var:110:

Aynıyız canım, benim özellikle koronadan sonra daha da arttı :KK43: merdiven çıkınca bile fenalık geliyor resmen. hareketli insanlar için çok can sıkıcı bir durum.
Aslında koronadan olabilir evet hiç böyle düşünmemiştim canım 🤦‍♀️ aynen yaa

Gunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Gözünüz aydın çok geçmiş olsun artık birdaha göstermesin Rabbim 🙏🏻

Güzel haberlerle gelin canım, senin cinsiyet netleşecek mi çok merak ediyorum :dondurma:

Benim randevum 22 sindeydi 23-24-25 doktor kongrede olacakmış, ama eşimin iş yoğunluğundan dolayı 1 Ekim e attık. Daha çoook var:110:
Ben de çoook merak ediyorum artık ya aslında cinsiyeti önemsemiyodum öğrenmek için özel bi çabam da yoktu ama biri kız biri erkek diyince iyice merakım arttı😂 benim de normalde geçen çarşambaydı doktorun acil işi çıktığı için bugüne kaldı sayılı gün çabuk geçiyor canım sabrett🤭

Ben de çoook merak ediyorum artık ya aslında cinsiyeti önemsemiyodum öğrenmek için özel bi çabam da yoktu ama biri kız biri erkek diyince iyice merakım arttı😂 benim de normalde geçen çarşambaydı doktorun acil işi çıktığı için bugüne kaldı sayılı gün çabuk geçiyor canım sabrett🤭
İnşallah öğrenirsin canım 😊 benimde yarın kontrolüm canım 😘

Günaydın kızlar 🌸 Bugün kontrolü olan baya kişi var sanırım, benimki de saat ikide. Güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah 🙏🥰

Ben şuan bekliyorum ölçüm aldılar ama 🌸 cinsiyet de söylediler 🥰 resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum 😍

Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış 🥰🥰🌸

Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırım😑 detaylıda bakacaklar şimdi 🌸

Ben şuan bekliyorum ölçüm aldılar ama 🌸 cinsiyet de söylediler 🥰 resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum 😍

Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış 🥰🥰🌸

Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırım😑 detaylıda bakacaklar şimdi 🌸
Oyyy kurban olurum ya 😍 Kızçe hem baba hem iki tane erkek kardeş el üstünde büyür artık 🥰 İnşallah bir sıkıntı olmaz canım içini ferah tut Allahın izniyle bizi de haberdar et 🙏

Maşallah 🧿 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Maşallah ya yerim ben onları sağlıcakla gelsinler inşallah 😊🌸

Back