https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...bek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ bunu aldım bebek arabası olarak kurdum evde kullandım hem hafif hem tek tuşla kapanıyor gbi gibi bir sürü özelliği var 1 buçuk yaşında yeğenim var onu bindirdim denemek için gayet rahattı sürüşü her şekle göre ayarlanabiliyor. ana kucağı olarakta https://www.hepsiburada.com/yoyko-u...imals-b04-p-HBCV000002393X?magaza=Hepsiburada bunu aldım özelliklerini okuyabilirsiniz. puset takılanlar kullanışlı oluyor mu demişsiniz ilk çocuğum ilk bebek arabası deneyimim onu kullandıkça göreceğim ama değiştirip takıp çıkarmak çok kolay geldi bana .Bebek arabası ve anakucağı ne aldın?bebekaeabasında puset takılanlar kullanışlı oluyor mu ?
büyük olanları halletmişsin canım güle güle kullanın. reflü yatagı alabilirsiniz ilk dönem gerekli oluyor o da zaten cok pahalı bişey degildir. kendin icin emzirme sütyeni ya da emzirme atleti alabilirsin, bir de göğüs pedi olabilir.Ben bebek arabasını anne yanı yatağını ve ana kucağını aldım başka büyük birşey almayı düşünmüyorum . cinsiyeti öğreneyim yeni doğan seti alacağım birde bebek yıkama küveti. mama sandalyesi için kararsızım zaten çok pahalı birşey değil onu sonra alırım diye düşünüyorum zaten 5. aydan sonra kullanılmaya başlanıyor hatta daha geç. Aklıma alacağım başka birşey gelmedi ne almam gerekiyor başka. Bu arada Bebek arabası ana kucağı ve beşiğe 9500 TL para ödedim hepside çok iyi linklerini bırakacağım incelemek isteyenler için. Yoyko ürünlerinde hepsiburadada sepette %20 indirim var. Yıl bitmeden de kendi ihtiyaçlarımı alacağım gecelik süt sağma makinesi vs.
teşekkür ederim :) biraz bütçe daha ayırmam gerekiyor bu ayda bunları alayım .büyük olanları halletmişsin canım güle güle kullanın. reflü yatagı alabilirsiniz ilk dönem gerekli oluyor o da zaten cok pahalı bişey degildir. kendin icin emzirme sütyeni ya da emzirme atleti alabilirsin, bir de göğüs pedi olabilir.
Çok sagol canim. Amin insallahçok geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamasın inşallah. kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi dedigin gibi, zorlama kendini bol bol dinlen 6 ay kaldı en fazla, bu dönem kendimizi koruyacagız
Ben de doyasıya temizlik yapmayı özledim. Dün tezgahı sildim o temizleme spreyin kokusu aşırı iyi geldi üç kere beş kere sildim ama temizlik için kalkıyorum iki iş yapıyorum anında uykum geliyor kalıyor öyle cesaret edemiyorum. ayda 6 defa kadın geliyor ama sanki temizlenmiyormuş gibi hissediyorum.Raporluyum ve evde olduğum için herşey gözüme batıyor işteyken böyle olmuyordu işten gelince küt uyuyordum. Yine obsesifleştim :/ niye böyle oldum yine yaaa :/Aynıyız canım, benim özellikle koronadan sonra daha da arttımerdiven çıkınca bile fenalık geliyor resmen. hareketli insanlar için çok can sıkıcı bir durum.
Çok geçmiş OlsunAmin canim insallah hepimiz Sag salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Aylardir mide bulantisi halsizlik hepimiz cok emek veriyoruz.
Valla ben de aynı eskiden 2 saatte tüm evi dip köşe hallederdim şimdi bi odayı 1 saatte yapıyorum yatıyorum biraz sonra kalkıp diğer odaya geçiyorum. Ama dip köşe temizlik artık hayal oldu cam, kapı, koltuk çek falan yapamıyorum eşimin yaptığını da beğenmiyorum. Ben de bi ablayla anlaştım ayda 1 gelecek dip temel için, çok memnun kaldım ben dolap içlerimi bile düzenledi perdeleri yıkadı astı evde dokunmadığı yer kalmadı nerdeyse içime sindi çok.Ben de doyasıya temizlik yapmayı özledim. Dün tezgahı sildim o temizleme spreyin kokusu aşırı iyi geldi üç kere beş kere sildim ama temizlik için kalkıyorum iki iş yapıyorum anında uykum geliyor kalıyor öyle cesaret edemiyorum. ayda 6 defa kadın geliyor ama sanki temizlenmiyormuş gibi hissediyorum.Raporluyum ve evde olduğum için herşey gözüme batıyor işteyken böyle olmuyordu işten gelince küt uyuyordum. Yine obsesifleştim :/ niye böyle oldum yine yaaa :/
Güzel haberlerle gelin canım, senin cinsiyet netleşecek mi çok merak ediyorumGünaydın kızlarBugün kontrolü olan baya kişi var sanırım, benimki de saat ikide. Güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah
Aslında koronadan olabilir evet hiç böyle düşünmemiştim canımAynıyız canım, benim özellikle koronadan sonra daha da arttımerdiven çıkınca bile fenalık geliyor resmen. hareketli insanlar için çok can sıkıcı bir durum.
Gözünüz aydın çok geçmiş olsun artık birdaha göstermesin RabbimGunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Ben de çoook merak ediyorum artık ya aslında cinsiyeti önemsemiyodum öğrenmek için özel bi çabam da yoktu ama biri kız biri erkek diyince iyice merakım arttıGüzel haberlerle gelin canım, senin cinsiyet netleşecek mi çok merak ediyorum
Benim randevum 22 sindeydi 23-24-25 doktor kongrede olacakmış, ama eşimin iş yoğunluğundan dolayı 1 Ekim e attık. Daha çoook var
İnşallah öğrenirsin canımBen de çoook merak ediyorum artık ya aslında cinsiyeti önemsemiyodum öğrenmek için özel bi çabam da yoktu ama biri kız biri erkek diyince iyice merakım arttıbenim de normalde geçen çarşambaydı doktorun acil işi çıktığı için bugüne kaldı sayılı gün çabuk geçiyor canım sabrett
Günaydın kızlarBugün kontrolü olan baya kişi var sanırım, benimki de saat ikide. Güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah
İlk çocukta kullandım ben çok çok kullanışlıydı bizim için. Modele göre değişir tabi ama genelde kaba ve ağır oluyorlar. Araç bagajı büyükse sıkıntı olmaz.Bebek arabası ve anakucağı ne aldın?bebekaeabasında puset takılanlar kullanışlı oluyor mu ?
İnşallah canım hadi sen de güzel haberler ver yarınİnşallah öğrenirsin canımbenimde yarın kontrolüm canım
Oyyy kurban olurum yaBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış
Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırımdetaylıda bakacaklar şimdi
MaşallahBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış
Maşallah ya yerim ben onları sağlıcakla gelsinler inşallahBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
İnşallah canım benim erkek demişti doktor bakalım yarın dahada netleşir umarımİnşallah canım hadi sen de güzel haberler ver yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?