Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anne Adayı 👩Yaş ❓Kaçıncı Deneme ❓Embriyo 👼Transfer Günü :emir_bebek:Sonuç Tarihi 🤗Sonuç 💕
mayala katar mayala katar 364.deneme
@Umudayolculuk35304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
@CinnamonQueen 291.deneme
@sepide 272.deneme 5.gün
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer
@ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart
@akbs 281.deneme 3.gün çift transfer
@ikosan 291.deneme5.gün7 Mart
@Nazli kizz 332.deneme 5.gün
@AlyaOA 31 1.deneme 5.gün

Beni de ekleyebilirsiniz 🙈 yaş 26 ilk deneme tarih belli değil ama Nisan ayında olacak inşallah ❤️ ve bütün embriyolarim 5. Gün 🥰 yaa ne heyecanlıymis buralara katılabilmek Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin 🥹

Beni de ekleyebilirsiniz 🙈 yaş 26 ilk deneme tarih belli değil ama Nisan ayında olacak inşallah ❤️ ve bütün embriyolarim 5. Gün 🥰 yaa ne heyecanlıymis buralara katılabilmek Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin 🥹
Hoşgeldin canım şimdiden hayırlısı olsun tabi ki eklerim maşallah dilerim ilk transferde güzel haberler alırız inşallah 🤲🤗

Amin canım inşallah 5 martta her şey iyi giderse transfer tarihini belli olacak inşallah bu sefer ertelenmez 🤲🏻 tabii ki dualarım sizinle birbirimizin dualarına bu zamanda en çok ihtiyacımız olduğu zamandayız
İnşallah canım şimdiden hayırlısı olsun çok az kalmış hadi inşallah güzel haberlerle gelin bize de moral olun 🥹🫶🏻

Bence güzel ve mübarek ayda çok iyi şeyler bekliyor bizleri 😁😁 herkesin karakteri farklı tabi bir kez denersen ne kadar kolay olduğunu anlarsın bence
Amin amin inşallah öyle bir defa yaparsam şeytanın bacağını kırmış olurum 😂🙈 ay inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim birisi bana yapsa çok hissetmiyorum kendimi rahatça emanet ediyorum kendimden çekiniyorum 🙊🤣

Beni de listeye ekler misiniz ? Yaş 40 🤦‍♀️ 2. Tüp bebek 5. Gün 4aa tek embriyo transfer tarihi henüz belli değil
Hoşgeldin 🤗 canım tabiki eklerim dilerim pozitif sonuçlar alırsınız Rabbimin izniyle 🤲 belli olunca transferiniz tekrar yazarsınız takibe alın birbirimizden haberimiz olsun inşallah 🫶🏻

Hayırlı Ramazanlar 🌙 hayırlı sahurlar 🥁dilerim inşallah bu mübarek ayda kimin ne dileği isteği varsa Rabbim kabul etsin dilerim bu ay ve nisan ayında pozitif haberler almayı cümlemize nasip etsin Allahım inşallah 🤲🌹

Back