2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, anakucağı gerekli mi? 4mom diye bir marka var yani kurtarıcı ise sipariş edeceğim şimdi ama yok gereksiz derseniz almayacağım. Büyük şeyleri şimdiden almak istiyorum ki zam üstüne zam geliyor
Ben çok kullanmadım şahsen. Bir anakucagi aldim ama 4mom felan değildi yani düz uygun birseydi. Sadece temizlik yaparken peşin sıra gezdiriyordum o yüzden tek kullandım. Ama mesela bir arkadaşımın bebeği kolikti 4mom ı çok kullanmıştı. Sürekli çocuk orda sallanıp duruyordu resmen. Başka bir arkadaşım da aynı markayı aldı çocuğu hiç binmeyince sattı. Şimdi ne desem bilemedim

Çocuktan çocuğa değişiyor yani Biraz daha araştırıp alayım diyorum en kötü satarım

Bebegim kolikti. Ne uyku uyudum 7 ay ne de dogru durust bi sey yiyebildim. Guzel de emerdo kizim... Oyke olunca kilo falan kalmadi...
O zaman zorlu süreçler geçirmişsin. Neyse ki geçti bitti. İnşallah şimdi ki iyi olur

Ben de de aynı durum var canım hızlı hareket ettiğimde daha çok artıyo ama bugun hiç olmadı. Bi de ben de feci bi kabızlık var acaba ondan mı diye düşünmüştüm bu ağrıları ama bebek büyüdükce kasılmalar ağrılar normalmiş.
Bebişlerimiz büyüyo demek ki çok şükür

O markanın da sızdırmayla ilgili olumsuz yorumları fazla denemeden bilemeyeceğiz sanırım...
Aynen deneyip görmek lazım, prima da en iyisi deniyor ama onda bile sızdırma yaşayanlar var mesela. Zaten çocuk biraz serpilince tuvalet iletişimine başlayacağım yaz dönemi özellikle. Ben kendim de 6 aylıkken bezi atmışım annem farkında olmadan tuvalet iletişimi uygulamış bezi taktığında ortalığı yıkıp ağlamaya başlıyormuşum. Önce gece bezini istememişim sonra gündüz bezini kabul etmemişim. Uzun seneler bez kullanmak istemiyorum çocuk için de zor bakalım denicez inşallah

Gunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Gözünaydın canım artık yorma kendini ve bebeğini bebeğin sana uyarıyı verdi, ağır işlerden kaçın özellikle bu süreci böyle geçircez mecburen

Evet herşey çok pahalı ve fiyatları artmaya devam ediyor. Bir de ne gerekli ne değil bilemiyoruz ilk çocuk olunca. Bebek arabasının bile çeşitleri varmış bazılarını bir seneye kadar kullanabiliyormuşsun bazıları pratik oluyormuş bagajda yer kaplamıyormuş

günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım malesef umarım herkesler iyidir önce tatile gitmiştim tatil sonrası da kanama alanı oluşmuş doktor dinlenmem gerek dedi bugün kontrol var bakalım inşallah herşey yolundadır bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek Rheaa

Gunaydin herkese. Kizlar bugun.cok sukur taburcu oluyorum. Bebegim de bir problem yok. Yorulmaktan oldu. Zaten bunyem hassas cok iş yapmaya falan gelemiyorum oldu bitti. Dinlene dinlene iş yapamama ragmen sıkınti oldu.
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlık sıhhat afiyet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…