2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, anakucağı gerekli mi? 4mom diye bir marka var yani kurtarıcı ise sipariş edeceğim şimdi ama yok gereksiz derseniz almayacağım. Büyük şeyleri şimdiden almak istiyorum ki zam üstüne zam geliyor

Kızlar, anakucağı gerekli mi? 4mom diye bir marka var yani kurtarıcı ise sipariş edeceğim şimdi ama yok gereksiz derseniz almayacağım. Büyük şeyleri şimdiden almak istiyorum ki zam üstüne zam geliyor
Benim çevremde gördüğüm kadarıyla baya kurtarıcı bir şey canım. Özellikle annenin mutfakta vs işi varken ya da oturup TV izlerken bile çocuk onda duruyor. Kucağa alıştırmamak için de iyi aslında. Bir de kendi hareketleriyle sallanınca kas becerileri gelişiyormuş. Ama bu arada onu sevmeyip durmayan çocuklar da oluyormuş. Yani biraz şans meselesi😬

Benim çevremde gördüğüm kadarıyla baya kurtarıcı bir şey canım. Özellikle annenin mutfakta vs işi varken ya da oturup TV izlerken bile çocuk onda duruyor. Kucağa alıştırmamak için de iyi aslında. Bir de kendi hareketleriyle sallanınca kas becerileri gelişiyormuş. Ama bu arada onu sevmeyip durmayan çocuklar da oluyormuş. Yani biraz şans meselesi😬
Şans yaniii ben alırım kesin üstünde durmaz 😃 Liste o kadar kabarık ki nerden başlasa bilemiyor :)

Şans yaniii ben alırım kesin üstünde durmaz 😃 Liste o kadar kabarık ki nerden başlasa bilemiyor :)
Sorma biz de az önce e-bebekteydik park yataklara ve bebek arabalarına baktık. Artık bi yerden başlamak lazım. Floya girdim geçen sene görüp beğendiğim 300 tl olan bir bot 600 tl olmuş şok oldum. Kim bilir bebek eşyaları ne olacak 🙄 büyük parçaları almak lazım artık..

Kesinlikle oturma odasinda da otururken mutfakta vs yemek yaparken ekstra bir sey lazim oluyor. Benim.annemeler baya ufak bir besik almislardi bana ilk 6 ay onunla odadan odaya her yere tasiyordum oglumda cok sevmisti. Bir de reflu yatagi almistim ebebekten o da asiri.işime yaradi yataga sigmaginca ona koyuyordum onunla da her yerde idik ev gezmeleri vs ev icinde cok isime yaramisti sirf kusmalari amacli kullanmadim. Anakucagi da bazi arkadaslarim.aldi bebekleri cok sevdi bazilari da en guzel.en kalitelisini aldi bebegi icinde durmadi iste belli olmuyor.

Valla canım tatildi ev işleri falan derken çok aklıma gelmedi birde kötü birşeyler okuyunca hemen evhamlanıyorum ikinciydi dimi senin :)
Evet canim ikinci 😊
İyi şeylerde kötü şeylerde hayatın içinde var canım malesef. Keşke kimse kötü deneyim tecrübe durum yaşamasa ama işte... Bu arada özel değilse hangi doktor takibindesin?

Back