- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
Ben molfix kullandim. Cok memnundum. Gene molfix kullanirim insallah...Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Ay evet ya benim de göbek deliği bi tuhaf oldu yuvarlaktan elips şeklini aldı ve aşağıya inmiş gibi duruyorbenim göbeğim de daha aşağı doğru bu arada sizin de öyle mi
Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Ben verdikten 4 gün sonra çıktıKızlar ikili test için çarşamba günü doktora gitmiştim 2 hafta sonra çıkar sonuçların dedi ve bende 2 hafta sonrasına randevu aldım ama e nabızdan sonuç gördüm, sizinkiler kaç günde çıktı acaba erken mi gitmeliyim yoksa muayene gününü beklemeli miyim ?Eşimin memleketine tayini çıktı gün sayıyoruz ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ve yeni doktor bulmam lazım
Ben de goon premium alacağım hem içeriği güzel hem primadan geçenler çok daha iyi olduğunu söylüyorlarİlk zamanlar premium care kullanırız sanırım, daha sonra duruma göre bakarız inşallah. Sağlıkla o günleri görelim de
Bir ara, yıkanabilir bez kullanayım diyordum ama yapamam gibi geliyor şimdi
Benim 14 aylık bebeğim var ona prima kullanıyorum arada Türkiye ye geldiğimizde sleepy kullanıyorum çok memnunum pişik vs. yapmadı kesinlikle .Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Bebekken slepyy kullandim.2 yasina dogru da baby me kullandim. Zaten 2 yasinda da bezi biraktik. Alerji ve pisik durumu bebege gore degisir.Bir bebege iyi gelirken bir digerinde sikinti yaratabilir canim.Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Ya çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırızBen yaptırdım 6.günde çıktı sonucum doktoruma iletilmiş doktorum aradı sonucu bana yolladı cinsiyetini de doktoruma söylemişlerdi. İnşalalh güzel haberler alırsınız sizde canım…
Ben 11+5 im kasık ağrım olutor canım ara sıra bıçak batıyor gibiKızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikleyaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Fh2512 Rheaa @beyzosh @Maviesil2837 @ikizlerkadini96 aklıma gelenler
Evet canım var ve eğilince yada ayakta durunca daha çok ağrıyor kendimi yoracak bişey yapmıyorum halbuki özellikle sol kasığım ağrıyor ama sürekli değilKızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikleyaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Yok kuzum, bahsettiğim gibiydi süreçAnladım canım senin zorunlu olmuş, bence en iyisi olmuş boşu boşuna hem sen hem bebek strese girmemiş olmuş. Ben suyun gelip sancı çıkmadı sanmıştım.
Bende yok. Bazen çok hafif ağrı gibi oluyor ama sonra farkediyorum ki gaz sancısı...Kızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikleyaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Benim 4 günde çıkmıştı canımKızlar ikili test için çarşamba günü doktora gitmiştim 2 hafta sonra çıkar sonuçların dedi ve bende 2 hafta sonrasına randevu aldım ama e nabızdan sonuç gördüm, sizinkiler kaç günde çıktı acaba erken mi gitmeliyim yoksa muayene gününü beklemeli miyim ?Eşimin memleketine tayini çıktı gün sayıyoruz ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ve yeni doktor bulmam lazım
🖐🖐 İlk yeni doğan sleepy natural aldım olan pişiğı anlatmam mümkün değil.. premium care ile büyüdü 1 yaşına kadar. 1 yaşından sonra kışın premium care, yazın aktif bebek. Premium yazın kalın geldigi için çok rahatsız etmişti çok cekistiriyordu.Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Valla canım tatildi ev işleri falan derken çok aklıma gelmedi birde kötü birşeyler okuyunca hemen evhamlanıyorum ikinciydi dimi senin :)Bir tane hemsehirlim var o da foruma girmiyorşahsen benim hep aynı. Regl olmamam sayesinde hamile olduğumu hatırlıyorum tüm günüm kiz peşinde koşarak geçiyor
Benim de aynı canım bence de normalEvet canım var ve eğilince yada ayakta durunca daha çok ağrıyor kendimi yoracak bişey yapmıyorum halbuki özellikle sol kasığım ağrıyor ama sürekli değilhep şey diyorum bebek büyüyor ondandır
Evet canım çünkü kendimi yormuyorum o yüzden bebektendir diyorumBenim de aynı canım bence de normal
Evet denenebilir demekkiBenim 14 aylık bebeğim var ona prima kullanıyorum arada Türkiye ye geldiğimizde sleepy kullanıyorum çok memnunum pişik vs. yapmadı kesinlikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?