2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay evet ya benim de göbek deliği bi tuhaf oldu yuvarlaktan elips şeklini aldı ve aşağıya inmiş gibi duruyor 😂 benim göbeğim de daha aşağı doğru bu arada sizin de öyle mi

Benim göbek deliği yukarı çıktı biraz. Eskiden aşağıya bakardı, şimdi karşıya bakıyor 😂

Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?

İlk zamanlar premium care kullanırız sanırım, daha sonra duruma göre bakarız inşallah. Sağlıkla o günleri görelim de 🤲🏻

Bir ara, yıkanabilir bez kullanayım diyordum ama yapamam gibi geliyor şimdi 😅

Kızlar ikili test için çarşamba günü doktora gitmiştim 2 hafta sonra çıkar sonuçların dedi ve bende 2 hafta sonrasına randevu aldım ama e nabızdan sonuç gördüm, sizinkiler kaç günde çıktı acaba erken mi gitmeliyim yoksa muayene gününü beklemeli miyim ? 🤭 Eşimin memleketine tayini çıktı gün sayıyoruz ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ve yeni doktor bulmam lazım 😅
Ben verdikten 4 gün sonra çıktı

İlk zamanlar premium care kullanırız sanırım, daha sonra duruma göre bakarız inşallah. Sağlıkla o günleri görelim de 🤲🏻

Bir ara, yıkanabilir bez kullanayım diyordum ama yapamam gibi geliyor şimdi 😅
Ben de goon premium alacağım hem içeriği güzel hem primadan geçenler çok daha iyi olduğunu söylüyorlar pcfl pcfl

Kızlar bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz? Premium care öneriyorlar ama sleepy vs kullanıp da alerji durumu yaşayan var mı ?
Bebekken slepyy kullandim.2 yasina dogru da baby me kullandim. Zaten 2 yasinda da bezi biraktik. Alerji ve pisik durumu bebege gore degisir.Bir bebege iyi gelirken bir digerinde sikinti yaratabilir canim.

Ben yaptırdım 6.günde çıktı sonucum doktoruma iletilmiş doktorum aradı sonucu bana yolladı cinsiyetini de doktoruma söylemişlerdi. İnşalalh güzel haberler alırsınız sizde canım…🙏💗
Ya çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kızlar kasık ağrılarınız var mı aynı haftalarda olduklarımız özellikle 🤗 yaklaşık 2 - 3 gündür daha yoğun hissediyorum
Fh2512 Fh2512 Rheaa Rheaa @beyzosh @Maviesil2837 @ikizlerkadini96 aklıma gelenler 🙈
Evet canım var ve eğilince yada ayakta durunca daha çok ağrıyor kendimi yoracak bişey yapmıyorum halbuki özellikle sol kasığım ağrıyor ama sürekli değil 😌 hep şey diyorum bebek büyüyor ondandır 😊

Kızlar ikili test için çarşamba günü doktora gitmiştim 2 hafta sonra çıkar sonuçların dedi ve bende 2 hafta sonrasına randevu aldım ama e nabızdan sonuç gördüm, sizinkiler kaç günde çıktı acaba erken mi gitmeliyim yoksa muayene gününü beklemeli miyim ? 🤭 Eşimin memleketine tayini çıktı gün sayıyoruz ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ve yeni doktor bulmam lazım 😅
Benim 4 günde çıkmıştı canım

🖐🖐 İlk yeni doğan sleepy natural aldım olan pişiğı anlatmam mümkün değil.. premium care ile büyüdü 1 yaşına kadar. 1 yaşından sonra kışın premium care, yazın aktif bebek. Premium yazın kalın geldigi için çok rahatsız etmişti çok cekistiriyordu.

Bir tane hemsehirlim var o da foruma girmiyor 🤦‍♀️ şahsen benim hep aynı. Regl olmamam sayesinde hamile olduğumu hatırlıyorum 🤭 tüm günüm kiz peşinde koşarak geçiyor 🙃
Valla canım tatildi ev işleri falan derken çok aklıma gelmedi birde kötü birşeyler okuyunca hemen evhamlanıyorum ikinciydi dimi senin :)

Evet canım var ve eğilince yada ayakta durunca daha çok ağrıyor kendimi yoracak bişey yapmıyorum halbuki özellikle sol kasığım ağrıyor ama sürekli değil 😌 hep şey diyorum bebek büyüyor ondandır 😊
Benim de aynı canım bence de normal 🙈

Back