Kesinlikle yaşla alakası olabilir benimde ilk gebeliğim çok güzeldi aktiftim doğumuna 4 gün kala ayrıldım işten hatta. Hiç sıkıntı yaşamadım 23. Yaşındaydım şimdi 35 yoruluyorum bulantılardannolsa gerek bütün enerjim gitmişti halsizlik uyku hali. Sanki uyuşuk doğdum ve hep böyle uyuşuk kalacakmışım gibi korkuyorum. Bilmiyorum ama çok yorgunum hep yorgunum uyuyorum uyanınca bile yorgunum yemek yerken bile yoruluyorum banyomyaparken bütün evi temizlemiş gibi oluyorum saçımı taramaya dermanın kalmıyor offf off bütün enerji depomuzu da aldı bu bebişler :)))Aynen ben de biraz yürüyeyim nefes nefese kalıyorum, zaten oturduğum yerde cok yokuş var, acayip yoruluyorum. Evde de hep dinlene dinlene is yapıyorum, sanirim yaştan, öncekinde 9aya kadar çok aktiftim oyle aşırı bir yorgunluk hatırlamıyorum. 6 ay dan az kaldı dişimizi sıkıcaz artık:)
1hafta en geç 10 günde çıkıyor ama yapılan girmaya bağlı sanırım bana 1 hafta d açılıyor demişlerdi tam 6.günü doktorum söyledi ve yolladı sonucu 15 gün uzunmuş evet.Merhabaa fatal DNA sonucu ne kadar sürede çıkıyor? Doktorum 15 gün dedi ama çok fazla değil mi bu süre sanki grupta 3 güne öğrenen vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :/
Sen onu bir de 4 yaşlarında gör bak nasıl bilmiş bilmiş konuşmaya başlıyor en güzel Çağları vallahi çok tatlılar rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallahYa kıyamam , benimki o kadar net ve akıcı konuşamıyor ama gece uyurken bebeeeee diye ağlayıp uyanıyor ya göbeğimi açıp sarılıyor yada direk gobegime yatıp uyuyor. Gün içinde de öyle
Yaaa kıyamam, ne kadar şanslı bir kardes olacak
Kız kendi bebek zaten
Kız çocuk apayrı bence deyeri her zaman ayrı kız bebeklerin bende yok canm ya genel kullandığı kelimeler felan her gün artıyor da öyle çok çok konuşan bir bebek değil. İstediklerini işaretle anlatmayı çok seviyor evde sessiz sinema oynuyoruz resmen.
Ben keseyi 4+3 te karından gördük. 4+2 de kan testiyle beta 1907 ile gebeliği öğrenmiştim. İyi bir cihazla erken haftalarda karından görmek mümkün oluyor tabi beta değeri de etkili mutlaka, geç dollenmeyse gorunmeyebilirSelam kızlaarrr bir sürü hamiş var cok mutlu oldumm . Ben tüpbebekle hamile kaldımda ilk gebeliğim . Keseyi en erken kaç haftalık görenler var ?? Benim yarın 4+5 doktor kese için çağırdı ama erken değilmi sizce
Muhtemelen 1500 olur yarın betam o zaman alttan muayenede gözükür heraldeBen keseyi 4+3 te karından gördük. 4+2 de kan testiyle beta 1907 ile gebeliği öğrenmiştim. İyi bir cihazla erken haftalarda karından görmek mümkün oluyor tabi beta değeri de etkili mutlaka, geç dollenmeyse gorunmeyebilir
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet canım bazı hamileliklerde bebeğin tutunurken konumundan kaynaklı plasanta rahim ağzına yakınveyya rahim ağzını tam kapatabiliyormuş. Kontorlleriniz bir tık daha fazla ve daha sıkı takipte oluyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eski grubumdan vardı benzer durum yaşayan bebeği çok sağlıklı şekilde 37-38 li haftalarda sezeryan ile dünyaya geldiKizlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim alttan muayenede çocuğun plasentasi doğum kanalında duruyor normalinde ya yan tarafta yada yukarıda durması gerekliymiş şimdi resim yükleyeceğim benimki aynı bu şekilde doktor 16. Haftaya kadar takipte olmamı söyledi. Kesinlikle cinsel ilişki ağır kaldırma yasakladı eger ufacık bir kanama görürsem hastahaneye gitmem gerektiğini söyledi ne olur dua edin
Evet Dr da oyle dedi tarama testi icin devlet hastanesine gidince istemis demek.kendi doktoruma gidicem pazartesi inşallahEndişe etmene gerek yok canım mutlaka ona göre bir tedavi vardır benim doktorum rubella, cmv , toxo falan baktırmadı hiç gerek yok dedi hatta. Hamilelik için çok Risk taşıyan bit test olsaydı yaptırırdı mutlaka. Ama kızımdauken bakılmıştı onunda üzerinden 12 sene geçti neredeyse. Hatta farklı bir doktora gitmiştim serum takıldığında hasta olduğumda acile gitmiştim o da test sonuçlarına bakmak istemişti bunlar gebelik rutinleri işin yeterli demişti. Çok yüzden endişe etmemelisin bence. Bu testi hiç yaptırmayan lar var
Ya evet , şuan çok seviyor da ilerde bunu geri verin derse ne yaparım hiç bilmiyorumYaa yerim onu ne güzel kardeşine sarılmış
Ya şuan konuşamıyor ama derdini isaretle çok güzel anlatıyor. Bu folik asit bebeklerine yetişmek imkansız gerçekten.Sen onu bir de 4 yaşlarında gör bak nasıl bilmiş bilmiş konuşmaya başlıyor en güzel Çağları vallahi çok tatlılar rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah
Bu tarz durumlarda keisn görülür kesin görünmez demek pek doğru değil bence. Doktor cihazının kalitesini ultrasona girmeden bilemeyiz. 4+2 de o kadar detaylı görüntü verdi ki ben ordan iyi cihaza sahip olduğunu anladım mesela. Bebek görünüyordu kese içinde hatta 5. Haftada kalp atışına çağırmıştı ama şehir dışında olacağım için gidememistim daha sonraki haftalarda gittim.Muhtemelen 1500 olur yarın betam o zaman alttan muayenede gözükür heralde
İnşallah canımSağlıcakla gelsin kuzucuk bana erkek gibi geldi canım
Canim benimde 6.haftada yapilan testte igm pozitif cikti avidite testi yapildi önceden gecirmisim endiselenme seninde öyledirMerhaba hanımlar kan vermiştim diğer degerlerede bakıldı . şehir dışındayım doktoruma attım baska testler yaparız gelince dedi aslinda istenmiyor bu test çok diye.ama hala endişeliyim. Anti CVM IGM 3,46 çıkmış pozitif yani.varmi aranızda yapan pozitif olan bilgisi olan yada.
Benim testim amerikaya gitmisti canim 10 günde geldi öyle diyorlar ama daha hızlı geliyor.Merhabaa fatal DNA sonucu ne kadar sürede çıkıyor? Doktorum 15 gün dedi ama çok fazla değil mi bu süre sanki grupta 3 güne öğrenen vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :/
İnşaallah oyledir.cok teşekkür ederim cnmmCanim benimde 6.haftada yapilan testte igm pozitif cikti avidite testi yapildi önceden gecirmisim endiselenme seninde öyledir
Kaç haftalıkken belli oldu cinsiyetiGünaydınlar herkese2 hafta önce kendi doktoruma kontrole gitmiştim 2li test için ama kendisi bir sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdiği için dün dayanamadim başka doktora gittim 1 haftadır hiçbir belirtim yoktu panik oldum çok şükür her şey yolunda çok çok hareketli yaramaz bir KIZiniz olacak dedi doktor kendi doktorum da kız demişti zaten artık tam emin olduk Rheaa
Sabah sabah güldürdün yaaYa evet , şuan çok seviyor da ilerde bunu geri verin derse ne yaparım hiç bilmiyorum
Benim çok erken belli oldu ilk 10+4 te doktor gördü ama biz söyleme dedik sonra 12+1 de söyledi dün de 14+3 tenbaska bir doktor onda kız dediKaç haftalıkken belli oldu cinsiyeti
Merhaba bu test için hangi kurumu tercih ettiniz acaba? Fiyatı nedir?Benim testim amerikaya gitmisti canim 10 günde geldi öyle diyorlar ama daha hızlı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?