2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kesinlikle yaşla alakası olabilir benimde ilk gebeliğim çok güzeldi aktiftim doğumuna 4 gün kala ayrıldım işten hatta. Hiç sıkıntı yaşamadım 23. Yaşındaydım şimdi 35 yoruluyorum bulantılardannolsa gerek bütün enerjim gitmişti halsizlik uyku hali. Sanki uyuşuk doğdum ve hep böyle uyuşuk kalacakmışım gibi korkuyorum. Bilmiyorum ama çok yorgunum hep yorgunum uyuyorum uyanınca bile yorgunum yemek yerken bile yoruluyorum banyomyaparken bütün evi temizlemiş gibi oluyorum saçımı taramaya dermanın kalmıyor offf off bütün enerji depomuzu da aldı bu bebişler :)))

Merhabaa fatal DNA sonucu ne kadar sürede çıkıyor? Doktorum 15 gün dedi ama çok fazla değil mi bu süre sanki grupta 3 güne öğrenen vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :/
1hafta en geç 10 günde çıkıyor ama yapılan girmaya bağlı sanırım bana 1 hafta d açılıyor demişlerdi tam 6.günü doktorum söyledi ve yolladı sonucu 15 gün uzunmuş evet.

Sen onu bir de 4 yaşlarında gör bak nasıl bilmiş bilmiş konuşmaya başlıyor en güzel Çağları vallahi çok tatlılar rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah

Ben keseyi 4+3 te karından gördük. 4+2 de kan testiyle beta 1907 ile gebeliği öğrenmiştim. İyi bir cihazla erken haftalarda karından görmek mümkün oluyor tabi beta değeri de etkili mutlaka, geç dollenmeyse gorunmeyebilir
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Muhtemelen 1500 olur yarın betam o zaman alttan muayenede gözükür heralde

Evet canım bazı hamileliklerde bebeğin tutunurken konumundan kaynaklı plasanta rahim ağzına yakınveyya rahim ağzını tam kapatabiliyormuş. Kontorlleriniz bir tık daha fazla ve daha sıkı takipte oluyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eski grubumdan vardı benzer durum yaşayan bebeği çok sağlıklı şekilde 37-38 li haftalarda sezeryan ile dünyaya geldi çok dikkat ediyordu, hatırladığım kadarıyla ağır kaldırma, uzun yürüyüş, yorgunluk, ağır ev işleri, cinsel ilişki, uzun merdiven tırmanma gibi yorucu şeylere çok dikkat ediyordu ve kilo almamaya çok gayret ediyordu. Ara ara kanamaları olmustu ama sorun teşkil etmeden hemen müdahale etmişlerdi öyle aklımda kaldı. Siz hep moralinizi yüksek tutmayı olumsuz hiç düşünmemeye çalışın.

Evet Dr da oyle dedi tarama testi icin devlet hastanesine gidince istemis demek.kendi doktoruma gidicem pazartesi inşallah çok teşekkür ederim

Sen onu bir de 4 yaşlarında gör bak nasıl bilmiş bilmiş konuşmaya başlıyor en güzel Çağları vallahi çok tatlılar rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah
Ya şuan konuşamıyor ama derdini isaretle çok güzel anlatıyor. Bu folik asit bebeklerine yetişmek imkansız gerçekten.

Muhtemelen 1500 olur yarın betam o zaman alttan muayenede gözükür heralde
Bu tarz durumlarda keisn görülür kesin görünmez demek pek doğru değil bence. Doktor cihazının kalitesini ultrasona girmeden bilemeyiz. 4+2 de o kadar detaylı görüntü verdi ki ben ordan iyi cihaza sahip olduğunu anladım mesela. Bebek görünüyordu kese içinde hatta 5. Haftada kalp atışına çağırmıştı ama şehir dışında olacağım için gidememistim daha sonraki haftalarda gittim.

Sağlıcakla gelsin kuzucuk bana erkek gibi geldi canım
İnşallah canım Ay gerçekten herkes erkek diyor en çokta annem galiba erkek bende kıza dönmüştüm ama erkek gibi düşünmeye başladım bana büyük sürpriz olcak ne çıkarsa

Canim benimde 6.haftada yapilan testte igm pozitif cikti avidite testi yapildi önceden gecirmisim endiselenme seninde öyledir

Merhaba arkadaşlar. Dün 13+3 te cinsiyeti öğrendik. Oğlum olacakmış bulantılarım hafifletmek yerine artiyo ne zaman geçecek bu bulantılar. Her sabah uyandigimda ve akşam yemeğinden sonra kusuyorum yordu artık ilaçta ise yaramiyo

Günaydınlar herkese 2 hafta önce kendi doktoruma kontrole gitmiştim 2li test için ama kendisi bir sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdiği için dün dayanamadim başka doktora gittim 1 haftadır hiçbir belirtim yoktu panik oldum çok şükür her şey yolunda çok çok hareketli yaramaz bir KIZiniz olacak dedi doktor kendi doktorum da kız demişti zaten artık tam emin olduk Rheaa

Kaç haftalıkken belli oldu cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…