Karpuz yiyemiyorum ilk zamanlar yiyordum şimdi görmek istemiyorum bile. Peynir de yakıyor midemi zeytin yiyorum ekmekle bşr de sadece domatese biraz maydanoz doğruyorum çyle giyebiliyorum domatesle maydanoz aşırı iyi geliyor kahvaltıda mideme. Doktora da sordun zararı yok dedi koca bir bahçeyi yemiyorum sonuçtaSade sodaya limonu bende yarım içiyorum akşam yarım domates bıkac dilim de karpuz yedim akşamdan beri midemle savaşıyorum resmen kusmamak için gerçekten çok zor kusması tiksinmesi olmayanlar çok şanslı maşallah inşallah bizimkide tez vakitte bıçak gibi kesilir
Fiyatlari nasıl bilginiz varmı? Bilge Çetinkaya da perinatolog mu ?Bursa’da Mehmet Aral Atalay perinatolog olarak çok meşhur. İyi, titiz bir doktor. Kendine ait muayenehanesi var. Biraz da pahalı tabi. Ben Bilge Çetinkaya’ya giderim diye düşünüyorum inşallah.
Canım benim taramam haftaya, kontrolüm bu cuma günü.Canım devlet hastanesi ikili testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor. Ben henüz çok araştırmadım ama perinatolojiye yönlendiriyormuş sanırım kadın doğum uzmanı. Randevu bulmak da çok zormuş. Daha tam araştırmadım gerçi
Haaa yok yok bulantım olmamasından şikayetçi değilim aslaaa yanlış olmasın:) sadece duygusallık yok bende unutuyorum zaten eşim hatırlatıyor :)Dilini ısır bence. Keşke bizim de öyle olsaydı. Ama çok istiyorsan benim bulantılarım sana gelebilir
SiZe Muzaffer Temur u önerebilirim, özel kendi yerinde hasta bakıyorMerhaba hanımlar 11.haftamda BURSA'da olcam hem riskli gebelik diye hem iyi bir perinatolog detaylı muayene olayım diye bildiğiniz onerebilceginiz doktor varmı acaba.
Canım o ağrının bir çok sebebi olabilir. Rahim büyürken bacağa giden sinire baskı yaptığı için ağrıyor olabilir, vücudunda kalsiyum azalmış ona bağlı kemik agrisi olabilir, bilmeden ters bir hareket yaptın eklemden incitmiş olabilirsin , o ayağından üşütmüs olabilirs vs vs. Ileriki haftalarda bacak kasılmaları ve kramplar için magnezyum veriyorlar ama size etki eder mi bilmiyorum. Doktorunuza danissaniz size daha iyi yönlendirme yapar.Kızlar bayaaaa bi konuşmuşsunuz yetişemiyorum vallahiya benim bu sol kalçadan bacağa doğru inen ağrı geçmedi kızlar. Sizin ne kadar sürdü. Korkmaya başladım bişey olur diye.
neyse ki eşin hatırlatıyorHaaa yok yok bulantım olmamasından şikayetçi değilim aslaaa yanlış olmasın:) sadece duygusallık yok bende unutuyorum zaten eşim hatırlatıyor :)
Teşekkür ederimSiZe Muzaffer Temur u önerebilirim, özel kendi yerinde hasta bakıyor
Çok tatlı masallahMerhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEki Görüntüle 3115189 Eki Görüntüle 3115193
Ben Bursa’da çok doktor gezen biri olarak kendisine güvenebildim ama gene farklı isimler verebilirim size Acıbadem de Özgür bey var.Teşekkür ederimaraştırayım hemen
Perinatolog olsa daha iyi olcak benim için çok teşekkür ederimBen Bursa’da çok doktor gezen biri olarak kendisine güvenebildim ama gene farklı isimler verebilirim size Acıbadem de Özgür bey var.
Jimer de ise Bilge hanım var aklınızda olsun Bursa için bu isimler riskli gebelik için takip yapıyor
MaşallahMerhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEki Görüntüle 3115189 Eki Görüntüle 3115193
O zaman Bilge hanım ve Özgür beye gidebilirsinizPerinatolog olsa daha iyi olcak benim için çok teşekkür ederim
Ya canım ya çok geçmiş olsun ... İnsan dua ederken tam etmeli işte. Eksik bırakınca boyle şeyler oluyor resmen. Alakasız bir örnekte ben vereyim arkadaşım çok sıkıldım burdan yurt dışına çıkmak istiyorum biraz heyecan yasarim diyordu, suriye gorevlendirmesi çıktı catisma bolgesinde kendisiAl bnden bi örnek grbelikle ilgili degil tabi. Alerjik rinit var ilac kullaniyorum ve o atak geldiginde cok fena çeken bilirbi gun arkadasla konusuyoruz dedim bu nasil birsey hayattan soğutuyor vucutta kaşıntı alerjisi olsa daha iyi dedim. Veee bi kac gun sonra parmagimda ve avuc ic8nde egzama bol kasimali o gun bugun dersimi aldim. Gerci su alerjik rinit hala beter allah kimseye vermesin bugun grip miyim alerji mi tetikledi cok kötüyüm neyse yarina duzeliriz
MaşallahMerhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı 11+6günlük haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür, yarında ikili tarama yapılacak çok heyecan bastı beni, doktor cinsiyet konusunda bi tahmin yapmadı bende sormadım erken diye, ama kızımı ikili taramada doktor cinsiyeti bilmişti bakalım hayırlısı olur, hep birlikte hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEki Görüntüle 3115189 Eki Görüntüle 3115193
Canım zaten evde biliyorsun dugmeliye pek ihtiyaç yokOh senin ne güzel var benim hiç yok hepsi dar bolda ver ama beli dartişörtlerim boldur benimde çoğunlukla ama emzirmede giyinecek gibi değil düğmeli şeyler almam lazım. Bende uzun kollu sevmem giymem de evde ev zaten sıcak oluyor kara kışta bile uzun kollu giyemiyorum evde beni hararet basıyor hemen. Ama hemen hemen herşeyi almam lazım. Tabi senin de dediğin gibi 2/3 aylık değilde uzun zaman giyebileyim bol elbiseler alabilirim hem doğumdan sonra da giyerim gebelik kıyafeti değilde bol kıyafetler almaktan yanayım. Tabi önce fiziken ve ruhen iyi olmam lazım. Ben böyle evde bile ayakta uzun süre duramıyorum canım…
Maşallah ya bugün ne güzel haberler var grubumuzda yarın bende gideceğim dahada heyecanlandım
Fiyatlari nasıl bilginiz varmı? Bilge Çetinkaya da perinatolog mu ?
Ye bacım yiyebildigini ye yemek yemek ne büyük nimetmis anladım benKarpuz yiyemiyorum ilk zamanlar yiyordum şimdi görmek istemiyorum bile. Peynir de yakıyor midemi zeytin yiyorum ekmekle bşr de sadece domatese biraz maydanoz doğruyorum çyle giyebiliyorum domatesle maydanoz aşırı iyi geliyor kahvaltıda mideme. Doktora da sordun zararı yok dedi koca bir bahçeyi yemiyorum sonuçtabş tutam kesiyorum serpiyorum üzerine ohhh mis sabah çekip doktoruma yolladım zaten bişi olmaz kuzum ye dedi vall yiyorum kana kana kokusu bile hoşuma gidiyor midem ferahlıyor sankimmm
Yarın olmazsa bi gidip öğreneyim aile hekiminden. Çok teşekkür ederim canımCanım o ağrının bir çok sebebi olabilir. Rahim büyürken bacağa giden sinire baskı yaptığı için ağrıyor olabilir, vücudunda kalsiyum azalmış ona bağlı kemik agrisi olabilir, bilmeden ters bir hareket yaptın eklemden incitmiş olabilirsin , o ayağından üşütmüs olabilirs vs vs. Ileriki haftalarda bacak kasılmaları ve kramplar için magnezyum veriyorlar ama size etki eder mi bilmiyorum. Doktorunuza danissaniz size daha iyi yönlendirme yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?