- Konu Sahibi mayala katar
Oluyor canm şişlik gaz sancısıı gramp hepsi oluyorr çok aşırı olursa doktoruna başvur yürütüş yap ve aşırı aşırı su iç canm su içip lavobaya gittikçe açılıyorsınYumurta toplamadan sonra mi şişkinlik oldu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor canm şişlik gaz sancısıı gramp hepsi oluyorr çok aşırı olursa doktoruna başvur yürütüş yap ve aşırı aşırı su iç canm su içip lavobaya gittikçe açılıyorsınYumurta toplamadan sonra mi şişkinlik oldu acaba ?
Benim yumurta toplama işlemim bitti sonrasında regl oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum doktor taze transfer yapmadı çünkü. Ama bende de çok şişkinlik olmuştu. Yumurta toplamanin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ben de kullandığım iğneler yüzünden felan herhalde diyordumOluyor canm şişlik gaz sancısıı gramp hepsi oluyorr çok aşırı olursa doktoruna başvur yürütüş yap ve aşırı aşırı su iç canm su içip lavobaya gittikçe açılıyorsın
Selam kızlar
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar
36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk
33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer ikosan
29 1.deneme 5.gün 8 Mart @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 5 Mart mavidiyebiri
26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart @bobette 33 1.deneme Tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün
Yapıyor canm bendede olmuştu kaç yumurta toplandı canmBenim yumurta toplama işlemim bitti sonrasında regl oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum doktor taze transfer yapmadı çünkü. Ama bende de çok şişkinlik olmuştu. Yumurta toplamanin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ben de kullandığım iğneler yüzünden felan herhalde diyordum![]()
Canm benide ekleyebilirsinn şubat 27 transfer olsum ama 10 mart tast günümm 5. Gün çift embriyo
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar
36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk
33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer ikosan
29 1.deneme 5.gün 8 Mart @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 5 Mart mavidiyebiri
26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart @bobette 33 1.deneme Tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün
Hayır aşılama yaptırırken tüp bebeğe girer gibi yumurtam büyüdü ovitrelle yapınca Ohss başladı tamamen doktorun yanlış doz tedavisi yüzünden. Özel hastaneydi ama artık gitmedim ona. Şimdi ki doktora Ohss geçmişimi söyledim yumurta toplamada Ohss olmayım diye düşük dozdan yapıyor iğneleri çarşamba günü boyuta göre doz eksik kalırsa arttıracakYumurta toplamadan sonra mi şişkinlik oldu acaba ?
Çok geçmiş olsun simdideennYapıyor canm bendede olmuştu kaç yumurta toplandı canm
Yaa bilmeden olmak mümkün mü acaba bunu peki ? Tam olarak bilmiyorum nedenini ben de gonalf kullandım yumurta toplama sürecinde ve toplamadan sonra da çok siskinligim olduuHayır aşılama yaptırırken tüp bebeğe girer gibi yumurtam büyüdü ovitrelle yapınca Ohss başladı tamamen doktorun yanlış doz tedavisi yüzünden. Özel hastaneydi ama artık gitmedim ona. Şimdi ki doktora Ohss geçmişimi söyledim yumurta toplamada Ohss olmayım diye düşük dozdan yapıyor iğneleri çarşamba günü boyuta göre doz eksik kalırsa arttıracak
Sağol canım transferm oldu taze transfer 5. Gün embryiosu canmm dua edin nolurr test gününü bekliyorummÇok geçmiş olsun simdideennbenim 20 toplandı. 5. Güne 4 tane gitti. Dordune de pgt yaptırdık. Sonucunu bekliyoruz
sizin kaç tane ?
Karnın hamile gibi şiştiyse Ohss olmuşsundur tabi bunun hafif orta ağır ı var ben ağırdım 7 aylık gibi karnım oldu su doldu yatış yaptılar hastaneyeYaa bilmeden olmak mümkün mü acaba bunu peki ? Tam olarak bilmiyorum nedenini ben de gonalf kullandım yumurta toplama sürecinde ve toplamadan sonra da çok siskinligim olduu
İlk kaçtı kalınlık benim şuan 5.5 başlangıçBen size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak
Reglimin 1. Gününden sayarsak eğer 11. Gün 6.5 su 13. Gün 7.5 oldu yarın 15. Gün tekrar bakılacakİlk kaçtı kalınlık benim şuan 5.5 başlangıç
Tamam canım ekledim dilerim ikisi de tutunur Rabbim müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallahCanm benide ekleyebilirsinn şubat 27 transfer olsum ama 10 mart tast günümm 5. Gün çift embriyo
Aleyküm selamSelam kızlarbeni de ekleyebilirsin yaş 32 ilk denememiz 5.gün embriyosu transfer günü henüz belli değil pazartesi doktora gideceğim bakalım
![]()
İnşallahhh canımm hayırlısıylaaTamam canım ekledim dilerim ikisi de tutunur Rabbim müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallah![]()
Hm güzel gidiyor sizin ama bu kadar sık mi bakılıyor bilmiyordumReglimin 1. Gününden sayarsak eğer 11. Gün 6.5 su 13. Gün 7.5 oldu yarın 15. Gün tekrar bakılacak
Bence her doktor farklı bakıyor benim doktorum beş günde bir çağırdı en son cuma gittim bu perşembe de transfer olacak nasipseHm güzel gidiyor sizin ama bu kadar sık mi bakılıyor bilmiyordum
Bende işte bu kadar sık baktığı için telaşlandım acaba birşeyler yolunda gitmiyor mu yeterince kalınlaşmıyor mu diye . Bir gün durup bir gün gidiyorum muayeneye yarın kaç olacak kalınlaşma fikrim yok ama cumartesi günü 8 Mart dedi . Burada herkes regliden sonra 20 gün transferin olduğunu söyledi benimde 8 Mart tam 20. Güne denk geliyorHm güzel gidiyor sizin ama bu kadar sık mi bakılıyor bilmiyordum