- Konu Sahibi mayala katar
Hipotiroit canım haşimatoya benzer sanirimhashimato mu var canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hipotiroit canım haşimatoya benzer sanirimhashimato mu var canım ?
İlk denemem, yaş 33, tek embriyo transfer edildi. Test tarihi 10 Mart :)Amin Hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif haberler alırsın bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah tabloya eklememi istermisin ona göre yazarsın eklerim![]()
Hayırlı olsun inşallah canm hayırlı haberler alırsın inşallahİlk denemem, yaş 33, tek embriyo transfer edildi. Test tarihi 10 Mart :)
Bende de var ben ilaç kullanıyorum hamile kalırsam daha üst doz kullanmam lazımmış ama korkulacak bişey değil benim arkadaşımın troidi alınmıştı ona rağmen hamile kalıp doğum yaptı. Sana doktor ne dedi ?Hipotiroit canım haşimatoya benzer sanirim
1 ay önce ertelendi bu ay da gitmeden baktırdım düşüktü 1.28 orda 4 küsür çikmiş tekrar baktırcam tedavi yarım kalabilirBende de var ben ilaç kullanıyorum hamile kalırsam daha üst doz kullanmam lazımmış ama korkulacak bişey değil benim arkadaşımın troidi alınmıştı ona rağmen hamile kalıp doğum yaptı. Sana doktor ne dedi ?
Ay inşallah canım dua ediyorum sana bu mübarek ayda sen de bana etBen şu an reglim Salı günü doktorda randevum var herşey yolunda ilerlerse diğer adetimle yeniden Opu olacağım inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli güzel yumurtalarım çıkar sonra da güzel sağlıklı Altın embriyolarım olsun transfer olabileyim dilerim sonra da annesine sıkı sıkı tutunur inşallah tek dileğim budur hepimiz için inşallah![]()
Benim tsh 6 idi en son verdiğim kanda 1.7 ye düşmüştü ama kan vereli 1.5 ay oldu şimdi ne durumda bilmiyorum bakılmadı ama ilaç kullanıyorum düzenli . Pazartesi muhtemelen onada bakar eğer hazırsamMerhaba ben troitle ilgili sorun yaşıyorum sizin tsh kaç ile transfer hazırlığınia başlandı acaba
Transfer için 8 ve üzeri olması uygundur inşallah pazartesiye kadar kalınlaşırBen size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak
Amin canım Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahAy inşallah canım dua ediyorum sana bu mübarek ayda sen de bana et![]()
Ne yazdınız anlaşılmamış
Merhaba canım hoşgeldinmayala katar merhaba beni de ekleyebilirsiniz,yas 31 2.deneme 2 transfer biri 3.gun 9hucreli biri 6.gub 4bc test tarihi 11 mart
![]()
Amiiin insallah hepimiz birbirimize hamileyimm diye haykiraliiimmmmMerhaba canım hoşgeldintabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun dilerim sonucun pozitif olur bu güzel duyguları bizimlede paylaşmak nasip olsun
![]()
Transfer oldunuz mu yoksa 11 martta mı olacak inşallah canım takipe al burayı biribirimize haber verelim buradan sonuçlarımızı dilerim hepimiz pozitif oluruz inşallahAmiiin insallah hepimiz birbirimize hamileyimm diye haykiraliiimmmm![]()
Mavişim senin son durumun nedir tüp bebek yapmaya karar verince yaz seni de tabloya ekleyeyim canım benimHayırlı olsun inşallah canm hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
![]()
İnşallah pozitif olur canım ekledim dilerim 10 martta güzel haberle gelirsin Aminİlk denemem, yaş 33, tek embriyo transfer edildi. Test tarihi 10 Mart :)
İnşallah canım hepimizinnnİnşallah canım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir geç olsun güç olmasın inşallah![]()
![]()
Transfer oldumm 11inde sonucu belli olcakTransfer oldunuz mu yoksa 11 martta mı olacak inşallah canım takipe al burayı biribirimize haber verelim buradan sonuçlarımızı dilerim hepimiz pozitif oluruz inşallah![]()
Yumurta toplamadan sonra mi şişkinlik oldu acaba ?Teşekkür ederim balımmmBana 2 ay sonra transfer olacak rahim dinlenip Pko var
bu ay sadece yumurta toplanacak dondurulacak aralıkta 9 aylık gibi şişince baya korktum
![]()