• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var ben ilaç kullanıyorum hamile kalırsam daha üst doz kullanmam lazımmış ama korkulacak bişey değil benim arkadaşımın troidi alınmıştı ona rağmen hamile kalıp doğum yaptı. Sana doktor ne dedi ?
1 ay önce ertelendi bu ay da gitmeden baktırdım düşüktü 1.28 orda 4 küsür çikmiş tekrar baktırcam tedavi yarım kalabilir

Ben şu an reglim Salı günü doktorda randevum var herşey yolunda ilerlerse diğer adetimle yeniden Opu olacağım inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli güzel yumurtalarım çıkar sonra da güzel sağlıklı Altın embriyolarım olsun transfer olabileyim dilerim sonra da annesine sıkı sıkı tutunur inşallah tek dileğim budur hepimiz için inşallah 🤲🥹🥰
Ay inşallah canım dua ediyorum sana bu mübarek ayda sen de bana et 🤲🏻🥰

Merhaba ben troitle ilgili sorun yaşıyorum sizin tsh kaç ile transfer hazırlığınia başlandı acaba
Benim tsh 6 idi en son verdiğim kanda 1.7 ye düşmüştü ama kan vereli 1.5 ay oldu şimdi ne durumda bilmiyorum bakılmadı ama ilaç kullanıyorum düzenli . Pazartesi muhtemelen onada bakar eğer hazırsam

Ben size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak

Ben size birşey sormak istiyorum transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor benim biraz yavaş kalınlaşıyor sanırım iki günde bir kontrol ediyor doktorum. Merak ettim. Şimdi 7.5 olmuş pazartesi tekrar bakacak
Transfer için 8 ve üzeri olması uygundur inşallah pazartesiye kadar kalınlaşır

Back