2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    299
Ben kızıma 2 yaşından beni oğlana da su içmeye başladığından beri her gün probiyotik veriyorum.. Sabah kalktiklari gibi aç karnına. Ama sizin kullandığınız hangi marka nasil bilmiyorum. Benim ki toz şeklinde fincanda suyla karıştırıp hemen ıciriyorum.
 
Maflor almış eşim, onun prospektüsünde yemekle birlikte kullanılmamalı yazıyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
 
İki oglumun sacları da uzun hıc kısa kestirmıyorum. Eşim cok uzamıs kestirelım dedıgı an asırı canım sıkılıyor ızın vermıyorum neyse o da alıstı pek sesını cıkarmıyorBellı bır yasa kadar erkek trası sevmiyorum. Yanlız saç rengı cok guzel.
 
Maflor toz olan ıse cok az mıktarda yogurt ya da meyve suyuna, puresıne karıstırıp verılıyor. Hemsıre bızzat soylemıstı bana.
Toz olan, ama bunu sevmediği için entorogermina kids almıştım tek kullanımlık flakon, bundan sonra aç karnına vereyim ben de
 
Kuzu girmesen olmuyor zorunlu gibi o gruplar
 
Odev soyle istiklal marsinin ilk kitasi,makas tutma kesme,kalem tutma boyama,ingilizce tanisma,sayilar,renkler sinif esyalari,29 ekim gosterisi calismasi gibi gibi seyler yazip whatsapptan atmisti ogretmeni.
Ne yapmış öyle... ilkokulu ile karıştırmış galiba
 
Ben de kesmedim...kızımda da hepsini birden halletmistik...hiç de zor olmadı bence dert etme
Çok sevindim annem de gece gündüz ikisini birden kesersin diyor.
Evet benim de aklıma hastalık durumları geldi. İştah da kapanıyor emerek hem rahatlıyor hem iyileşiyorlar dediğin gibi.
Ben iki yaşı tamamlamak istiyorum kendiliğinden bırakmazsa. Haberleşelim
 
Maflor almış eşim, onun prospektüsünde yemekle birlikte kullanılmamalı yazıyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Benim kızım alerjikti. Hatırlayanlar vardır. Bu probiyotigi kullanmaya başladığımızda alerji geçmeye başladı. Baya araştırmistim. Eczanede satışı yok. Firmanın Türkiye distribütörünü bulup, tanıdık bir eczaneyle anlaşıp firmadan soğuk zincirle eczaneye sipariş veriyoruz. Ve kızımın alerjisi geçti bu probiyotik sayesinde. Toz şeklinde 1 ölçek kullanıyorum. Her sabah uyandıktan hemen sonra. Oğlan küçüktü 7 aylık felan doktorumuza sordum ona da kullanabilirsin dedi yarım ölçek başlamıştık sonra 1 ölçeğe çıktık. Fiyati biraz yuksek sadece. Dolar bazinda oldugu icin. Ama tavsiye ederim..
 
Kiziminda bebisken böyleydi sonradan biraz konuları. benimde yazın aynı o renk oluyor saçlarım :) genetik sanırım. umarım sonradan dönmez.
Tercih meselesiyle birlikte ben erkekte uzun saçı pek sevmiyorum ya. Oğlum da azcık uzadığında rahatsız oluyor zaten.
 
Kızlar benim oğlan gazlı değildi kız gazlı ya , çok emince çok gazlanıyor uykuya dalamıyor bağırıp duruyor uykusundan da aniden uyanıyor gaz gelince, ne önerirsiniz , oğlum hiç böyle değildi ya gaz zormuş
 
Yogurta mamasina yada suyuna karistirip veriyordum
 
Bende sadece ishalken veriyordum ama simdide kakasi findik findik yapiyor bendemi versem acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…