Ahahah aynen
Canım özelden fotoğraf atabilir misin? Yapışıklık var mı? Şişlik bir haftaya geçmişti, dikişler çok daha erken düşmüştü.Dikişleri hala düşmedi yalnızca şişlik var dkiş etrafında şişlik nedeniyle papatya şekli olmusmus normal mi bu kızlar tecrubeli anneler
Selamm iyiyiz şükür hasta olduk bugün burun akıntısı başladıSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir okuyayım dedim ama çok sayfa birikmiş malum zaman da çok yok bizim düdük makarna hiç durmuyor yerinde kıpır kıpır
Cnm daha erken ya bizim grupta da çok erken hissedenler vardı ben onlardan değildim bir sorun mu var acaba diye düşünmüştüm ama doktora sorduğumda daha mümkün değil demişti onlar da gazla fln karıştırmışlardı benceKızlar ya hareketleri ne zaman hissetmiştiniz, 19 hafta olduk ama çok hareket hissetmiyorum çok nadir bide 2. Gebelik çoktan hissetmem lazım değil mi, şimdi 3 lü tarama sonucumu göstermeye geldim soracam bunu da
Diğer anne gruplarına çok alışamadım yabazı kaygıları konuşmaları falan bana 2. tekrar gibi geliyor, sizlere alışmışım ya
Canım sağol doktorda evham yapma hiç erken 1-2 haftaya artar dedi , geçen de oğlana not aldığım defterim vardı orada ta 24. Haftada hareketlerini net bir şekilde hissediyorum yazmışım, maşallah sağlıkla büyüsün hareket berekettirCnm daha erken ya bizim grupta da çok erken hissedenler vardı ben onlardan değildim bir sorun mu var acaba diye düşünmüştüm ama doktora sorduğumda daha mümkün değil demişti onlar da gazla fln karıştırmışlardı bencegeç hissettim ama bir hissettim tam hissettim hep kıpır kıpırdı doğdu bir yaş oldu hala hep kıpır kıpır
Aa canım çok geçmiş olsun zor bir hastalık değil mi kaşınıyor fln kıyamam ona çok şükür zor geçmemiş anladığımKızlar selam, oğlum su çiçeği oldu bayram dönüşü 2 hafta sonrasında... Geçti gitti çok şükür, ateş de yapmadı. Menenjit aşısı sayesinde... İyi ki yaptırıyoruz. Son dozu kaldı. Yaptırmayanlar bir daha düşünsün diye paylaşmak istedim
Cnm yemek konusu aynı ben de çözemedim ve aşamadım, mama sandalyesi altına örtü seriyorum biraz anksiyetem azalıyor öyleKızlar selam, uzun süredir fırsat bulup yazamadım fakat hemen her gün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir :) Oğlum 14.ayına girdi. Yemek yerken sürekli kendi yemek istiyor. Pankek tarzı şeylerde sorun yok ama sulu yemek corba vs. olduğunda kıyamet kopuyor. Mama sandalyesinde ona çatal kaşık kullandırtmak facia, kendi yiyemeyince de sinirleniyor çünkü. Bu durumu yaşayan var mı ve nasıl aştınız?
Bir de kesinlikle elimizi bırakmıyor, tüm gün elimizden tutup saatlerce yürüyor. Kendi başına yürümesi lazım, ama hiç niyetli değil
Teşekkürler canım... Yok kaşınma da olmadı. Sadece çok sinirliydi. . Su çiçeği aşısını devlet yapıyor zaten artı menenjit sayesinde canım, çok şükür...Aa canım çok geçmiş olsun zor bir hastalık değil mi kaşınıyor fln kıyamam ona çok şükür zor geçmemiş anladığım
Menenjit aşısı ile ilgisi ne canım ? Tamamen cahillikten soruyorum.Teşekkürler canım... Yok kaşınma da olmadı. Sadece çok sinirliydi. . Su çiçeği aşısını devlet yapıyor zaten artı menenjit sayesinde canım, çok şükür...