- 24 Kasım 2021
- 5.063
- 6.296
- 31
Canım git doğum yaptım biraz da halsizim kan değerlerime bakın de hepsine bakarlar benceKızlar bir kan değerlerime baktırmak istiyorum, doğumdan sonra hiç kontrol ettirmedim tam kan sayımı d vit. Tiroid, b 12 dışında aklıma gelmeyen bir şey var mı baktırmam gereken?
Gitmeye calısıyor bizde hayatKızlar naber nasıl gidiyor hayat
Bizde bu var inanılmaz memnunum içine bi minderle tepe tepe kullandık yıka sil hafif her yere taşı bi yere yatılı giderken bile iki dk da söküp yanına alabilirsin. iyi ki bu büyük ağır olanlardan almamışım diyorumKızlar bana hediye mama sandalyesi gelmişti bu işte büyük olanlardan aslında bi sıkıntısı yok ama ağır taşıması zor ön tablası kocaman falan çok hantal gelmeye başladı ucuz yo
Canım süper oldu bu bizim burda e bebek açılıyor yeni indirim falan da olur belki yarın açılacak bakayımBizde bu var inanılmaz memnunum içine bi minderle tepe tepe kullandık yıka sil hafif her yere taşı bi yere yatılı giderken bile iki dk da söküp yanına alabilirsin. iyi ki bu büyük ağır olanlardan almamışım diyorum
baby plus Star Mama Sandalyesi - ebebek
baby plus Star Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hayatim okul ev ve park arasında geçiyor sabah okul öğlen evde Derin uyurken ev işleri yemek uyanınca akşam yemeğine kadar park yemek sonrası ya park ya sahil öğleden sonra evi sadece uyku için kullanıyor kızımKızlar naber nasıl gidiyor hayat
Offf çok yorucu ve sıcak gidiyor a dostlarKızlar naber nasıl gidiyor hayat
Aynı şekildeGitmeye calısıyor bizde hayat
buralarda öğlen çıkılmıyor artık aşırı sıcak oluyor anca ya sabahtan ya akşamüstüHayatim okul ev ve park arasında geçiyor sabah okul öğlen evde Derin uyurken ev işleri yemek uyanınca akşam yemeğine kadar park yemek sonrası ya park ya sahil öğleden sonra evi sadece uyku için kullanıyor kızım
ısındı mu oralar da güneş yakıyor artıkOfff çok yorucu ve sıcak gidiyor a dostlar
İstanbul buz ❄ gene ya ... Bugün montluktu havaAynı şekildeittirmeli kaktırmalı
buralarda öğlen çıkılmıyor artık aşırı sıcak oluyor anca ya sabahtan ya akşamüstüdışarıyı çok seviyorlar ama eve ağlayarak götürüyorum ben de çıkınca. Çıksan dert çıkmasan dert hafta sonu peşinde koşmaktan bacaklarım tutuldu
ısındı mu oralar da güneş yakıyor artık
Benimki englishome çok kullanışlıKızlar bana hediye mama sandalyesi gelmişti bu işte büyük olanlardan aslında bi sıkıntısı yok ama ağır taşıması zor ön tablası kocaman falan çok hantal gelmeye başladı ucuz yollu en basitinden hangi mama sandalyesini alayım?
Evet evet ısındı, akşamları olmasa da gündüz yakıyorAynı şekildeittirmeli kaktırmalı
buralarda öğlen çıkılmıyor artık aşırı sıcak oluyor anca ya sabahtan ya akşamüstüdışarıyı çok seviyorlar ama eve ağlayarak götürüyorum ben de çıkınca. Çıksan dert çıkmasan dert hafta sonu peşinde koşmaktan bacaklarım tutuldu
ısındı mu oralar da güneş yakıyor artık
Bizimki de sürekli dışarda olmak istiyor dönüşte evi görünce ağlamaya başlıyor artık, kapıda da kriz geçirmeli ağlama başlıyor, çok yıpratıcı anlar yaburalarda öğlen çıkılmıyor artık aşırı sıcak oluyor anca ya sabahtan ya akşamüstüdışarıyı çok seviyorlar ama eve ağlayarak götürüyorum ben de çıkınca. Çıksan dert çıkmasan dert hafta sonu peşinde koşmaktan bacaklarım tutuldu
Aynısı aynısıııııBizimki de sürekli dışarda olmak istiyor dönüşte evi görünce ağlamaya başlıyor artık, kapıda da kriz geçirmeli ağlama başlıyor, çok yıpratıcı anlar ya
İkea antilopKızlar bana hediye mama sandalyesi gelmişti bu işte büyük olanlardan aslında bi sıkıntısı yok ama ağır taşıması zor ön tablası kocaman falan çok hantal gelmeye başladı ucuz yollu en basitinden hangi mama sandalyesini alayım?
Bizimki de sürekli dışarda olmak istiyor dönüşte evi görünce ağlamaya başlıyor artık, kapıda da kriz geçirmeli ağlama başlıyor, çok yıpratıcı anlar ya
Kucakta da asla durmuyorlar artık kucağıma alınca kendini atıyor sağa solaAynısı aynısıııııdışarda da elimi tutmak istemiyor, nerde o fasülye gibi büzüştükleri zamanlar
3 müüKucakta da asla durmuyorlar artık kucağıma alınca kendini atıyor sağa solaarwengsd gördü cumartesi günü parkta nerdeyse kucagimdan düşüyordu ani bir hamleyle havada yakaladim sanirim bizim için en zor dönemler başladı 3 yaşına kadar böyle gider gibi
Evet canım 2 yasında daha beter kosuyorlar. Ablam heo Cınarın o halını soyler pıknıge gıtmıstık kendınden buyuk kuzenlerı ıle gıdene kadar kostu kostu ben de pesınden tabi kucuk dıye yol vs demeden kosuyordu 2.5 yasında falan anca anladı da bılınclı kostu. Sımdı kardesı oyle sımdıden bagımsızlasmıslar elını asla vermek yok ee yerlerde beton fslan ınsan korkuyor. Neyse kı parkta kendımıze bır kum alanı olusturduk bır sure orda oynuyor sonra sıkılınca baslıyor kosmaya. Gecen halı sahaya koydum uzerıne de kapıyı kapattım orda kostu durduKucakta da asla durmuyorlar artık kucağıma alınca kendini atıyor sağa solaarwengsd gördü cumartesi günü parkta nerdeyse kucagimdan düşüyordu ani bir hamleyle havada yakaladim sanirim bizim için en zor dönemler başladı 3 yaşına kadar böyle gider gibi
Kucakta da asla durmuyorlar artık kucağıma alınca kendini atıyor sağa solaarwengsd gördü cumartesi günü parkta nerdeyse kucagimdan düşüyordu ani bir hamleyle havada yakaladim sanirim bizim için en zor dönemler başladı 3 yaşına kadar böyle gider gibi
Gözümü korkutmayıııın, ben iki bebeyle napacaaamEvet canım 2 yasında daha beter kosuyorlar. Ablam heo Cınarın o halını soyler pıknıge gıtmıstık kendınden buyuk kuzenlerı ıle gıdene kadar kostu kostu ben de pesınden tabi kucuk dıye yol vs demeden kosuyordu 2.5 yasında falan anca anladı da bılınclı kostu. Sımdı kardesı oyle sımdıden bagımsızlasmıslar elını asla vermek yok ee yerlerde beton fslan ınsan korkuyor. Neyse kı parkta kendımıze bır kum alanı olusturduk bır sure orda oynuyor sonra sıkılınca baslıyor kosmaya. Gecen halı sahaya koydum uzerıne de kapıyı kapattım orda kostu durdu
Aha haa Bırını sırtına baglayacaksın dıgerının pesınden kosacaksınGözümü korkutmayıııın, ben iki bebeyle napacaaam